2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia,
Én füzetet csak egyszer kaptam. Azóta csak szórólapot 3 kuponnal.
Sziasztok!
Aki DM kuponozik milyen gyakran kap füzetet?
na, megint itt...
Áron úgy bírta a hosszú kocsikázást, hogy 1 óra alvás, 2 óra ébrenlét (közben 1 kaja) és még kb 30-40 perc alvás, és valahol volt az egészben 10-15 perc nyűgösködés... nem sírás, csak méltatlankodás, hogy ő most bele van szíjazva az ülésbe, és megmoccanni sem bír (aki ezt a barom gyerekülést kitalálta, azt is csapám agyon!!! mert ilyen kicsiknek még OK... de mi lesz később???)
Jóéjszakát nektek!
Én még farmozok egy kicsit...
Na csajok én elvonulok tusolni,meg kicsit apázni.
Jócccakát!
nincs messze valóban, de inkább kocsival.
Bár a barátink lánya budaörsre jár suliba...
:-))))))))))))))
Ez nagyon jó!!!!!!!!!
:D :D :D :D
Én még csak unokákat "követeltem" a lányomtól :D
Aztán rájöttem hogy mit akarok én az unokákkal babázni mikor még a lányommal is babázni kell :)
Nálunk is volt szó mindenről. Beszélgettünk róla, hogy milyen jó lesz, ha Lili atomtudós szupermodell lesz, Svájcban dolgozik majd a CERN-nél, az Univerzum ősanyagával fog kisérletezni, meg atomrészecskéket ütköztet...aztán rápillantunk a gyerekre, aki épp egy akkora labdát próbál begyömöszölni a szájába, mint a feje, az álláról meg csöpög a nyál...
XDDDDD
Én drukkolok mindenkinek aki lassan elkezdi a tesó projektet.
Mi nem tervezünk másodikat (ill. a párom nem) de már mondtam neki hogy pár év múlva ha úgy állunk akkor jöhetne :)
de mostanában két barátunknál is megszületetek a babák (pár napja) és rájöttem jöhetne újra hozzánk is a gólya :)
Én inkább az apró babák látványára csöpögök. :)
Mi sztem febr. táján "állunk" neki. :)
azért még csak nem :D
még szeretnék az unokáimra is vigyázni majd :D
Hű de előre szaladtunk :D
azért ha csak az aszfalt a gond, az elnézhető :)
igen valóban át kell rágni, bár minden házvásárlást.
Nekünk is tervbe van az ilyesmi, de vacilálunk hogy merjünk-e váltani vagy sem....
talán ha Regi 20 éves lesz eldöntjük :D
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)