2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Úúúú pezsgő!Régen hogy bírtam dönteni be az arcba!Na most szerintem 1 pohár után KO lennék!
Jó bulizást Apának!
Sziasztok!(megint)
Törpém mostanában olyan ügyesen eszik,hogy csak na.Na persze még mindig nem az én főztömet,mert az még mindig nem kell neki,hanem pattintósat.Dm-ben vettem nagy(250 grammos)12 hós bébikaját és úgy megeszi mint a sicc.Egy cseppet sem hagy!!!!
Egyébként a humana-s tejpép egy nagy rakás sz@r.Nekünk felhígul kb 5 perc után,és ízre se nyerő!Ami viszont nagyon bevált az a milupa sztracsis tejpép!Még nekem is ízlik!
részemről befejeződött a mulatás.
apa elment bulizni :(
nekem is, de nem pezsitől, hanem a nem- alvástól. :)
jó mulatást!
hmm... ismerős, Rebus detto ugyan ez.
Ja, nem is írtam Lányok, 2 napja este az ágyon (!!!) megtett vagy 5-6 lépést Rebus!!!! Nem dőlt, nem a feje vitte előre, hanem MENT!! Szépen, egyenesen, szépen emelt lábakkal!!! Hát, nagyon büszke voltam rá! A padló még kemény neki, így ott ezt még nem produkálja, csak max. 1-2 lépés, de ott inkább lendületből.
sztem legközelebb, ha ilyen van, próbáljátok meg a bilit.
Áron minden reggel szépen elüldögél rajta. odateszek egy csomó játékot neki, formabedobó, gyűrűpiramis... és akár 10-15 percig is elpakolgatja...
ha nincs is kaka, pisi szinte mindig van a biliben.
Sziasztok!
Először is Kege, nagyon sok boldog születésnapot a kisfiadnak, így utólag is!
Már én is gondolkodom a szülinapon, hogy hogyan legyen, ajándék, vendégség...stb!
Nekünk ma egész jó éjszakánk volt 4-kor és 1/2 8-kor ébredt, de előző éjszaka 4-szer + 4 felsírás vagy nem is tudom mennyi.
Szerintem megint jön a fogunk, mert lágy a kaksink....
Amúgy én is észrevettem, hogy egy kicsit rosszabbul eszünk ezzel a fogzással!
Téma volt látom a gyerkőc születés utáni járandóság, tök jól leírtátok és most már értem, tehát ha nem megyek vissza dolgozni, akkor nem lesz TGYÁS nagy összegben, csak végig ez a dupla minimálbér 70%-a??
Persze azért én annyira nem aggódok, hogy nekünk ilyen gyorsan összejön, összeteszem a két kezem, ha 3 éves koráig összejönne akár....
Tavasszal befejezzük a szopit és akkor utána tud ezerrel indulni a projekt, persze próbálkozunk, hátha mégis!
Dolores, azért ezek a zacsik se valami jók, ha ilyen macerás gyűjteni a pisit vele!
Én hitelezési tanácsadó voltam, hát szerintem mire visszamegyek már nem lesz hitelezés, de akár az is lehet, hogy a bank sem lesz meg, ki tudja??
Annyi minden változik!
Háh, nem is néztem a mai dátumot. Úúúgy összefolynak a napok...
Ja, a pisigyűjtéssel ma is megszenvedtem. 6 körül keltem, gyorsan le a hacukát Liliről alátartottam a dobozt. Ment egy kiskanálnyi pisi bele, de annyi. Gyorsan elhurcoltam, hogy lemossam a punit, erre persze, hogy a papucsomra pisilt közben. Nna, felaplikáltam a zacskót. Becsomagoltam, játszottunk. Másfél óra múlva nézem, csupa pisi a pelus, a zacskó tök üres, de le is ázott. Új zacskó fel, de 1 óra múlva vizsgáltam, az is elázott. Úgyhogy anyóca azt a kk-nyi pisit vitte el a laborba. Szerencsére azt mondták, hogy elég annyi is. Huhh...
Én már nem is emlékszem, hogy hányszol kelt Lili. Éjfélkor cici, visszatettem a kiságyba, aztán 2 körül megint, de akkor már ottmaradt velem. Még 2 kelés tuti volt, az rémlik.
De alfában szoptatok. :)
Műszakvezető lennék a Foxconnál.
És ti?
Tök szerencsém van, Lili nagyon szereti a főztöm. Ma brokkoli volt krumplival, 2 főtt tojássárgájával (ez még a múltkori fürj, csak befagyasztottam). Tegnap még a májas almát is megette, meglepődtem.
De megeszi a pattintóst is. Csak a tejpépekért nincs annyira oda. Nagy bélpoklos. :) 200-at simán begyűr minden étkezéssel.
Ha már ma van 2011.11.11
akkor az a 30.000-ik hozzászólás a fórumon!:)
hú, pedig tök jól hangzik. :)
Rebus is "sztrájkol" nem kell neki sem az én főztöm, se a pattintós... délelőtt egy kis epres babajogit evett, meg szopizott.
Éjjel asszem 4x kelt, de ebből 3x így: f3, f4, f5... én meg csodálkozom, h fáradt vagyok?! :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)