2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Jó hétvégét,szép álmokat!
Sziasztok!
A kissebbik unokaöcsém is képes ilyeneket csinálni.Volt hogy sétált a lakásban,odament a székhez,rátette a fejét,és elaludt állva kb. 10 mp alatt!
Ha lemerül az elem pihenni kell bármi legyen is!
ajj Adali,nagyon szomorú ezt olvasni...
az elején biztos ujdonság lesz neki h a mamával lehet,így biztos nem is fog keresni.később meg már megszokja h csak később jössz haza. (gondolkodjunk pozitívan!)
Ja hogy akkor Zsombi "hányósok" közé tartozik,akkpr már értem.Ez tök rossz mert akkor bármikor előfordulhat..
nálunk egyszer volt hányás a a köhögés miatt de BArnus csak nagy szemekkel nézett h mi volt ez.Zsombi mit csinál ilyenkor?Akkor éjjel megeteted ha felkel?
:-(
Lassan én is bőgök!
aludt de keveset.
6 előtt ébredt, 11:30kor elkezdtem ebédeltetni, de elaludt közben (azt hittem, ilyen csak a home-videókon van... de bakker 2 szájnyitás közben elszunyált!) és 13:30kor ébredt... na, innentől viszont nagyon hosszú az idő 20ig, így 1 órával előrébb hoztuk az estét...
Hu, szegeny Zsombi:( Mitol hanyt?
Youlcsi, hogyhogy hamarabb mentetek aludni? Nem aludt napkozben?
Mi most mar szepen egyet alszunk, es altalaban 2 es 3 ora kozott van. Ma 2 es negyedoras volt:)
Csajok ramjott most este a boghetnek... vacsi utan megkerdeztem a ferjemet, hogy akkor azert jol csinaltam ezt az egy evet? Mert hogy ugye hetfon uj idoszamitas kezdodik nalunk. Es elsirtam magam, utana meg csak omlottek a konnyeim nem birtam abbahagyni...:( Fokent hogy olyan jot jatszottunk este vacsi elott Kisendrevel. Elkaptam, es ahogy meglatott hogy jovok negykezlab gyorsan es mondom, hogy "elkaplak!" sikitott! Imadnivalo, es egyre jobb...persze akkortol, mikortol megyek vissza. Tuti neki is nehez lesz, meg ezert jobb, hogy csaladtagokkal lesz, mert azert csak nem hirtelen bolcsode, hanem itthon marad az o kis megszokott terepen, csak massal lesz. Biztos az elso par napban majd jon keresni, nyitogatja az ajtot a furdoben (ui amikor pisilek, odajon es vigyorog hogy megtalalt:)) remelem azert meg fog nyugodni, ha nem talal:((((
Jaj, lanyok, nehez a szivem...:(
hányás?
szörnyű lehet... nálunk még ilyen nem volt, csak 1x egy kevés egy megakadt falattól...
(arra viszont nagyon emlékszem, hogy amikor unokahuginak először volt hányásos nyavalyája, annyira megijedt szegény, hogy mi is ez, hogy alig lehetett megvigasztalni)
amúgy az üres pocó nálunk is megvan... majd 1 órával korábban került ágyba a megszokottnál, így kevesebbet is evett...
Sziasztok!
Basszus így be szívni ezt a mai estét mint nekünk sikerült,ááááááá!
Kezdődött azzal hogy a Törpe az ölébe hányta az egész vacsoráját!Ahogy vetkőztettem le még a feje búbja is hányásos lett.Na fasza,akkor ma is mostunk hajat.Fürcsi után csináltam neki tápit,hátha eszik belőle,de nem kellett neki.Így üres pocóval alszik.Ahogy elaludt be akartam tenni a kiságyba,erre felébredt,és az egész altatás mizériát kezdtük elölről!!!!
nes.uik gabonapehely a pontos neve:)
ilyen mormota már 3-4 napja:)
én csináltam nagyon régen fűsz,vajat,de már nem is emlékszem rá,csak arra h nem sikerült finomra..
Lehet frontot érez a babád. Nálunk ha hidegfrontot jeleznek előre akkor már tudjuk hogy csendes éjszakánk lesz és egyszer se kel fel.
Bár -koppkoppkopp- még mindig csak egyszer kel fel bébi éjjel és akkor is egy kis simogatás és csisss-egés elég és szunya tovább :)
:) Köszi!
Miolyen nyuszis műzli??? Még nem láttam ilyet.
Én már régen adok neki vajas kenyeret, vagy sajtos kenyeret reggelire.... Nem eszik nagy mennyiséget, mert előtte becicizik, csak szokja...
Na szóval milyen is ez?? :)
Sziasztok!
A fiam átváltozott mormotává,annyit alszik mostanában:) már több mint 3 órát alszik most is,én meg már unatkozom..ja és "reggel" fél 11kor kelt!:))
ma vettem tecsóban neki nyuszis műzlit,vki ad már ilyen műzliket a babának?
Vimitu,milyen cukiii ahoyg eszi a kis zsiványkád a hamit:))de az a lényeg h egyedül!:))
Vigyázok! :) És eszem! Tegnap ettem többet is, meg is lett az eredménye, egyből picit többet mutatott a mérleg! :(( Megint 69 kg-nál tartok. :(( No mindegy, majd inkább a tornára próbálok rámozdulni.
Vimitu, nem Te próbáltad az Osa*it nevű homeós golyót?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)