2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Na, a ferjem el is kuldte nekem ezta cikket es mar irta is, hogy pakoljam az elemeket magasra!:)
Kege Kisendre jan 24-tol megy bolcsiba:) addig rokonsag, es igen igy van, NEM leszunk egyaltalan harmasban. Mert amikor a ferjem viszi ki a repterre az egyiket, a masik mar jon is vele vissza:)
Kege, hol van ez a cikk?
Jézusom, mi is mindent a szánkba veszünk!
fú de durva..most olvastam egy cikket,hogy 2éves kisfiú lenyelte a gombelemet,és milyen nagy bajt okozott.:(
át is nézem miben milyen elem van
Reni, nekünk volt a derék résznél pirosság a nyáron, de nekünk gondolom az melegkiütés volt.
Így igazából nem is csináltam neki semmit vele, elmúlt!
Nektek most nem hiszem, bár lehet, bent is lehet melege.
Sziasztok!
Adali, jobbulást Neked! Szerintem ehetsz nyugodtan gyógyszert, bár nekem is megfázáskor a neoci...rán hat, de azt nem javasolta a körzeti orvosom.
Minden olyan tartalmút lehet, amit ők is esznek, tehát olyat aminek olyan hatóanyaga, mint a pana..olban vagy a nurof...nben, én ruboph...nt ettem.
Én is lightosan főzök, mert a férjem gyomorfájásos, minden nap gyógyszert eszik! :-(
Ma a kaja nálunk, fasírt nem túlfűszerezve, vagyis inkább szinte nincs is fűszer benne és barna kenyeret teszek bele, krumplipüré én pedig borsófőzeléket csináltam magamnak! Imádom!
Amúgy Lányok, én is a naptárt nézve, nekem is eszembe jutott, hogy mi volt 1 évvel ezelőtt....!
Én dec.28-ra voltam kiírva és már nov. 25-én befektettek, mert ki volt tágulva a méhszájam, remélem lesz kis tesó, és remélem az nem ilyen terhesség lesz.
Szerintettek a második terhességben is lehet ilyen gond??
végül anagynéném ma megnézte a popsiját 8őis orvos) csak nem a gyerekdokink) ugy tűnik kezd elmúlni a pirosság,
Adali jó hogy Endre jobban van már, neked meg pihenést, vitaminokat ilyesmi.
én cukkinis tésztát készitettem, az nem egy nehéz kaja és elég gyors (olaj hagyma cukkini, kis ső aztán ha kész bele egy főzőtejszin és összekeverni a megfőtt tésztával,
Ja, be fogok ulni az agyba a laptoppal, nem alszom en:)
Valami otletet adjatok mar vacsira, ferjem nem ehet semmit ami nem dietas, fajt tegnap az epeje megint. Tehat paprikas krumpli, ilyen konnyen elkeszitheto kajak kizarva:(
Hello Tandi!
Igen anyospajti erkezik szombaton, vasarnap bemutato, hogy mukszik egy napunk, meg hogy nyilik babakocsi szet, hol mi van, hogy kell fozolapot, mosogepet, mosogatogepet uzemelni, aztan hetfon en indulok 7:20-kor, jovok sztem 5-6 kozott:(
Hú, már hétfőtől??? :((( És egész napos leszel, 8tól 4ig? Anyós jön először? Mikor érkezik?
Vegyél be c vitamint meg calciumot, de c vit.-t este ne, mert felpörget (meg Kisendrét is).
Kisendre mar okes, en meg nem:( Az orrom folyik, meg be is van dugulva egyszerre:) Mindjart ebedelunk, mar csak egyet alszunk, meg nem aludt.:( Ennyi a szabadidom naponta mar.
Meg 2 teljes nap, aztan hetvege es suli, jajj:(
Kinek milyen ma a bébike? Rebus délelőtt egy ideig tök jól elvolt, de aztán tiszta nyűgös lett... Most alszik, de már lassan kelnie kell (mmint ennyi idő után ébredni szokott). H vagytok? Adali, gyógyulsz már?
Zita, updatezel még? Én újra próbálok, mert az elmúlt 1 hét alatt annyi édességet zabáltam, h megfájdult a hasam 2 nap is... :) Hiába, kialvatlan vagyok és tényleg a kajából próbál a szervezetem energiát nyerni. :(
sziasztok
de jó sokat irtatok az utóbbi napokban.
gyógyulást a betegeskedőknek
Zita milyen volt az éjszaka, irtad hogy Zsombi nyűgösebben aludt el
nekünk is pelubol a zöld pempi jön be a másik kettőt nem szeretem, a lib, huggis meg a többiek nekem túl merevek vastagok, igy olyat nem veszek, mindegyiket kipróbálta, de egy egy csomag után többet nem vettem
csajok már egy ideje meg akartam kérdezni...
Johannának a popsiján egész fent ott derék résznél kijött valami piros folt olyan érdes, nektek volt már ilyesmi, ha igen mivel kezeltétek? lehet ekcéma, (nem tudom az pontosan hogy kéne kinézzen)
kenegettem sudoval, most meg anagynéném ajánlotta a canestent, mert mikor apáromnak kijött a stafilococus a laborban akkor nekünk is meg lett csinálva és Johinak kijött a Candida, de azt mondták akkor amig nincs semmi tünet nem kell kezelni, ... most meg azt feltételezzük hogy lehet az...na ha pár napon belül nem múlik el akkor a gyerekdokit is meglátogatjuk
Vettem be egy algopyrint... igaz szopizni elvileg nem kene vele, de mire szopi lesz csak kimegy...
Jaj, lanyok, hallom, hogy kohog szegenyke.. mar vagy 5-6ot kohogott tusszentett... lehet meg most jona java?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)