2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
ó :(
mi így vagyunk a nagyival... miskolc messze van.....
igen ebben az időszakban nehéz ez az aji kérdés.
szülinap, miki, kari...
Regi meg 8 hetesen mondta hogy köszi anya elég volt :(
még fejtem, de 4 hónapos korára már vége volt az egésznek :(
értem.
lehet, kipróbáljuk.
bár, igazság szerint most extra nyűgösség van a foga miatt... délelőtt rágott valamit és csurom egy vér lett a kis szája... utána láttam, hogy alul tiszta hegyes az ínye, de még nem tört át. ha holnapra megvan, akkor 17 nap alatt abszolváltuk az összes 2es fogat :D
értem, na nálunk se lesz az a hajcihő, tortázás, kajcsizás, dumizás, játék :)
és mivel hétfőn lesz a hivatalos szüli akkor hármasban ünnepelünk majd még egy turitortával (a dédinél lesz a buli nálunk kicsi a hely, ott nem akarok nagy koszt csinálni :D) és apa kivesz egy szabadnapot ezzel ünnepelünk :)
és a tápi rendesen fogy helyette?
a gyerekorvos azt mondta anno (10hós tanácsadáson), hogy ugyan kéne, de ha rendesen eszik, nem baj, ha nem fogadja el.
szűk család nálunk is 9 ember lesz, plusz mi 3an...
de csak tortával készülök majd, meg pezsgővel... meg meghívó, girland, papírsüveg... stb... de mind sk.
én is tartottam a párnától, de megkérdeztem a védőnőt és mondta hogy lehet, aztán győzött a kényelem és lett... de van hogy kiveszem miután bealudt, és ha nagyon nyüszög akkor kapja vissza...
aztán ha nem alszom el újra kiveszem:)
igen simán kibírja, közben nasi nincs egyáltalán mert nem igényli, ha kínálom is max eldobálja....
hűha! jó sokat iszik!
én boldog vagyok, ha a 2 dl megvan... bár, úgy tűnik, amióta nem vizet, hanem teát kap, ennyi azért nehezen elfogy. igaz, a tejcsit meg nem tudom mérni... (ma reggel kapott kis dobozos tejet... csak 2 kortyot... holnap is kap... hiszen a Miki maci kávét hoz, addigra szokni kell :))
Nem, nálunk nem lesz buli.
11 fő? Az szép! Nekem ez most nem fér bele.
köszi.
én félek a feje alá rendes párnát tenni... bár lehet, beszerzek egy ilyen tönkölybúzásat... én szeretem, és ez nem baj, ha az arca elé kerül.
látom, simán kibírtok bő 4 órát kaja nélkül. ez nálunk nem megy... képes lenne 2óránként enni. az új mánia, hogy 20percenként jön cicire... de mondtam neki, hogy ehhez már nagyfiú...
nálatok lesz buli?
még ráérnek a csajok, én a fogért jobban aggódom mint a járásért :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)