2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Mindig kérdem Lilitől? Cici? Cici? Rángatja a pólóm és nevet! Imádom! :*
Jó éjt! :)
Mi már csak reggel és este, de úgy vettem észre a reggeli nélkül meglenne, de most este is, apa kezében volt készülödtönk az alváshoz, de én még kimentem a szobából és csak hangosan vigyorgott rám, olyan kis boldogságos arca volt tudja, hogy szopi jön, balhézna ha elmaradna....
Ja és éjszaka!
Tegnap igen rákapott. Nem tudom mi lelte, mert csak pár mp-ig szokott szopizni a balból.
Amikor elkezdett szopizni, akkor mindkettőből szívta, de valahogy mindig kisebb volt az, kevesebb volt benne a tej, hiába szoptattam mindkettőből. Aztán már néha el is maradt, végül teljesen.
Nah, ezt jól összefogalmaztam... :)
Hát állítólag szopi közben termelődik tej, hát nem tudom. Valami kereslet-kínálat miatt nem kell telítődni a cicinek vagy micsoda miatt.
Nekem még mindig estére nagyobb lesz a cicim a tejcsitől.
Nálunk ma apa kimenőn volt, de nem sokáig, de nem is nagyon szokott, míg Csabi nem volt akkor sem, most meg főleg, de olyan kis édes volt, jött haza a pici fiához, hogy mire fekszik tudjon neki puszit adni!
Pedig mondtam neki, hogy maradjon, bár ő már fürdetésre haza akart jönni!
Akkor a balból nem is szopiztok?? Vagyis Lili....
Én vettem megint egy kisebb méretű melltartót, mert megint kisebb lett, de még nem annyira mint terhesség előtt!
A bal alkalmatlan már ilyen dolgokra. Csak mutatóban van benne tej. Meg kisebb lett, mint terhesség előtt :(
Vagy úgy gondoltad, hogy hívjak át valakit, aki ad kölcsön egyet? :D
Régebben csak beraktuk őket a kiságyba és néhány perc múlva aludtak. De aztán nyolc-kilenc hónaposan jött Botondnál a szeparációs szorongás Hunorkánál meg mostanában, azóta ott kell ücsörögni közöttük a sötétben, míg el nem alszanak. (5-30perc)
Az a legnehezebb, hogy nagyon különböző az alvásigényük és ezt kell nagyjából közös nevezőre hozni, hogy nekem is jó legyen. Botond nehezebben alszik el és kevesebbet is alszik. Reggel is korábban kel, napközben is egy órát alszik maximum, Hunor meg kettőt. Mikor felsír rohanok be hozzá, nehogy Hunor felébredjen. Utána meg itt unatkozik egyedül, meg kopogtat Hunornak az ajtón.
De édesek lehettek! :-))
Apa nagyon ügyes és gondolom büszke is, hogy ő altatja a fiúkat!
Csabi nekem is szeret bújócskázni az erkélyajtó függönyénél, kíváncsi vagyok, hogy mikor fogja lerántani???
Jaj, én is! :)
Kisördög még itt zenélget mögöttem. Két napja 22:05-kor alszik el, akár benntartom az ágyban a szájában egy mellel, akár hagyom randalírozni. Kiváncsi leszek, ma is tartja-e a menetrendjét...
:D Rebus nem tudja letépni, de csak azért, mert nincs... :D Na, majd, ha költözünk, a másik helyen lesz.
Ez tök jó altatás, ilyentől nagyon boldog lennék én is. :)
Elesni nem estek, de a függönyt majdnem letépték.
Most már altatja őket Apa. Pontosabban csak bent kell ülni a két kiságy között, amíg el nem alszanak, max néha meg kell fogni a kezüket.
ez jó, "ha másból nem..." :D:D:D
Rebus éjjel mindig sírva kel, nappal változó. Van, amikor mosolygósra alussza magát és dumálgat, nyekereg, h menjünk már, de a 2. alvásánál (ilyen időtájt, mint most vagyunk) tuti, h sírva ébred... Ilyenkor beletelik néha fél órába is, amíg boot-ol. :)
de most hogy írtad, azért megnyugodtam kicsit... már akartam amúgy is kérdezni itt, hogy normális, hogy még mindig sírva ébred a fiam az esetek döntő többségében?
nem tudom, miért hittem, hogy már nem így kéne lennie... de látom, hogy ezek szerint jól van ez így...
Áron ha sírva ébred, akkor még nem pihente ki magát.
ha jól aludt, akkor max felsír, vagy kiabál egyet és utána vagy elindul dolgára, vagy matat az ágyban a játékaival.
szóval síró Áron nem kell!!!
szia!
közben enyém is... de gyorsan visszaaltattam.
sírós baba nem kell!
ébredjen akkor, ha már nem sír :)
:-)) Tök jól nevetek itt magamban!
Hát végül is ez sem rossz megoldás! :-)))
most elképzeltem, ahogy a gyerek egy szilikon implantátummal alszik
LOL
én már mondtam apának, hogy le kéne vágni a karomat, és akkor nyugodtan alhatnánk.
látod, a műkéz eszembe sem jutott :o
ó, én buta :D
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)