2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok
itt tegnap dél óta egyfolytában hull a hó, már legalább 20-30 ceti biztos leesett,
ma megkértem páromat szálitson el fodrászhoz.. hát az utakon nem is lászik hogy takaritkák, pedig több hókotró mellett is elmentünk, rendesen csúszik, ja és itt is kavarja rendesen a szél
picurom anyumnál este 22.30től reggel 10.30ig aludt egy 7-kor megevett tápit beiktatva, náluk minidg tovább alszik
kész a báli frizurám, csak kérdés hogy a kis esti topánkámmal hogyna jutok el:), azon agyalok, hogy csizmába megyek a helyszinre, és ott átveszem a cipőt
mi most próbáljuk a dm-es pelust... ez volt olcsó... vagyis ez jött most ki legolcsóbbra. igaz, éjjelre még van 2 csomag liberó. ez jól bírja, eddig csak 2x ázott el reggel a gyerek. de tényleg reggel. még szárazon ébredt, de ahogy az ágyban ficergett, akkor lett balesetes.
már látom, miben jobb, mint a pempi. magasabb (szélesebb) a derékrész. a pempinél volt, hogy reggelre már totál keskenyen, tényleg csak a tépőzár szélességében volt a gyerek derekán a cucc... a liberónál jobb a pelus anyagának tartása ebből a szempontból. már ha értitek, mit akarok :)
hétfőn rendelem a mosható próbacsomagot. igaz, csak nappalra, vagyis estére, fürdés előttre... de ha bejön, akkor kb 1 hónap alatt visszajön az ára :) rühellem ezt a megkötős pelustakarót... a tertával még elvagyok, de ez a nylon vacak :/ ááááá
hali!
még mindig esik tegnap reggel óta megállás nélkül.
sajnos a szél is rettenetesen fúj, hordja ezt a porhavat, így szánkózás egyenlőre elmarad :/
Na, az nekünk nagggggyon sz@r volt (a naracs), mert semmi gumírozás nincs benne, a gyerek meg éjjel is mocorog...
Most éjjelre fehér pempi volt (horror 79 Ft/db áron), ez reggelre ázott át, 12 óra után, de volt vagy fél kilós... :D remélem továbbra is ok lesz.
Adali, hogy vagy?
És sikerült gyerekfelügyelőt találni??
Jó reggelt Lányok!
Adali hójelentés, nálunk már 40 cm hó esett, csodaszép és még esik!!!! :-)))
Fiúk még durmolnak én tévézek!
Hójelentés: most kezdett el esni.
Én gabival kenem a pofit,van h elfelejtem de akkor egyből kipirosodik és olyan kis dorozmás lesz utána:(
A boltok nálunk is ki voltak fosztva,mindenki megijedt a hótól.
Itt már több, mint 10 cm hó esett, voltunk is kint kb.: 15 percet szánkózni, nagyon élvezte, ha apa megállt akkor kiabált!
Holnap is kimegyünk, de csak ennyi időre, bár jól beöltöztünk!
Zita, jobbulást apudnak!
Adali, neked is jobbulást, pihenj sokat.
Pöstön most nem esik, de holnapra világvégét ígérnek. Tesóm tiszta para, azt mondja lehet szánkóval jönnek :)
Kérdezem én is Benét: kérsz cicit?
Válasz: sűrűn pislog és mutogat az ágyra, hogy gyorsan gyorsan....
:)
Sziasztok!
Lehet félreérthető voltam. Nem puccos helyen lazítunk, hanem anyukámnál. Nekem ez a well-nes :D Szóval gyerek lepassz és azt csinálom amit akarok!
Kenem a bébi arcát, vagy zsírós kencével (pl. popókrém), vagy még ami a legjobb a gyógyszertári vazelin.
Három körül voltunk bevásárolni hétvégére. Hát az összes bolt már ki volt fosztva, az emberek teljesen megőrültek a hó miatt, alig tudtam valamit venni, abból amit felírtam.
Nálunk dél körül elkezdett esni elég rendesen, apró szemekben, de már vagy két órája elállt, nem is nagyon látszik, hogy esett. Viszont itt is nagyon hideg van.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)