2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok
Vimitu kétszer olvastam végig a hiányos mondatodat én is:)
tényleg jó sok lázas bébike van, nagyon sajnálom őket és persze az aggódó szülőket is
Ez az!
A Hoxán kapták el mind, rajtunk keresztül! :))
Sziasztok!
Kicsit meg is ijedtem h Vimituból mit hozott ki a nem alvás,kis gonosz manó lett :DD 2szer el is olvastam :) de látom csak véletlen volt!
Nagyon gyanús h minden baba lázas,de szinte mindegyőnk benne van-volt.Milyen vírus terjeng a hoxán??:)
Már én is a fogakra gondolok.
Igen, kis fonnyadt szőlőszem! :)
Aranyosan hangzik! :)
Én igazából arra gondolok,hogy múlt pénteken voltunk ugye a velencei SPA-ban, és ott is összeszedhetett vmi vírust, ami eddig lappangott. Közben meg jött a fogacska is, valszeg véletlen a kettő.
De úgy néz ki, hogy a drágám győzött. Erős baba! Most bealudt a cicin, még nem is ebédelt, de úgy néz ki tényleg, hogy már teljesen oké!
Ó, kicsike... Rebus nem cumizik, ellenben 4 ujját tolja a szájába egyszerre és nekem kell sokszor kirángatni, mert folyton öklendezik, úgy tolja be...
Az szerintem már elég jó jel, ha sokat szopik és inni is kér, meg h pakol. Nálunk is ez volt. :) Apa azt mondta, olyan volt betegen a gyerek, mint egy "kis fonnyadt szőlőszem". AZ ő szájából tök aranyosan és viccesen hangzik. :)
Jááááááááááááj kihagytam a NEM szót!!!!
Nem vagyok ennyire rosszindulató :)) Csak gépelni nem tudok.
Szóval remélem, NEM szenved mindenki a fogaktól és betegségektől :)
Itt most 7ágra süt a nap. Megyünk sétálni ha ideértek a vendégek.
én erről azt olvastam, h a fogzás okozhat hőemelkedést, de lázat nem, hanem attól lehet a láza, h (a fogzás miatt) gyengébb az immunredszere a gyereknek és vmi kicsit lebetegíti.
Én úgy gondolom, h a fogzásnál begyullad az ínye és mint gyulladás, okozhat lázat. De én se vagyok orvos. Nálunk sem volt más oka a láznak, csak erre tudtuk fogni.
Dettó!!!
Sziasztok!
Borzasztó éjszakánk volt 23h-tól 3-ig szórakoztunk bébikével. Hőemelkedése volt, könyékig rágta a kezét és persze hogy meghánytatta magát. Nuro bead és cici. Csak velem aludt most el. Szegényt úgy sajnáltam, annyira küzdött és amikor nézett rám, azzal az "anya segíts már mert fáj" tekintettel, hát mindig majdnem elbőgtem magam :(
Reggel semmi gond, csak nem reggelizett. De hát ezt már megszoktam hogy ha fáj az ínye. Aztán felment a hője 38,8 benuron kúp és el is aludt 10.30kor. Még alszik. Most biztos bepótolja az éjszakai alvást is. Legalább is remélem.
Én hülye meg beraktam a sütőbe a fonott kalácsot, nemhogy ledőltem volna :( Bazi fáradt vagyok, rég volt ilyen íccaka. Nem sokára meg jönnek barátnőmék a fiacskájával. SZóval megyek inni kááávééét :)
Egyszer majd jövök és próbálok visszaolvasni.
Addig is remélem szenved mindenki a fogaktól és betegségektől!
Sziasztok,
Ez nagyon jó hír!
Én nem ébresztettem magam, engem Lili keltett többször is. 38,5 fölé nem ment a láza, így nem kapott Nurot. Reggel mondjuk sokat szopizott és ivott is rá rendesen, úgyhogy amikor a cumit jobban betömte a szájába, ki is hányt mindent. :(
De jól van, nem meleg a feje, és már szét is rámolt mindent az egész lakásban.
Lehet, hogy tényleg a foga miatt volt...
Ne is mondd!
Soha ne vegyen senki Brevi infrahőmérőt! :((
5x mérem egymásután ugyanott, és a 36,5-39-ig mindenféle értéket mutat! :(
Úgyhogy a hagyományos Omronnal mérem a hónaljánál. Van nyüssz, de mindig adok a kezébe vmi izgit. Persze alvás közben nehezebb.
Ha vége ennek a lázas állapotnak, visszaviszem a hőmérőt. Csak az a gond, hogy olyan nincs a Brendiben, amit Tandi írt, azt meg nem hiszem, hogy a zsét visszaadják...
Sziasztok!
Csak gyors bekukk és már megyek is dőlök be az ágyba mert hulla vagyok.Most lett kész a holnapi kaja,ideje volt már 8 óta a tűzhely mellett álltam.
Zsombim jól van,ma összesen vagy 2x-3x köhögött,de azért holnap még adok neki 1-2 adag stodalt.Éjjel viszont 2x is felkelt,hogy ő bizony kialudta magát és indult is volna dolgára........Agyam megáll,hogy képes éjjel ilyeneket kitalálni!
Na de a lényeg hogy ne legyen beteg!
Jobbulást a többi betegeskedő bébikének!Jó,nyugodt és láz mentes éjjelt neketek!
Most gondolom úgyse tudsz aludni egész éjjel..Amikor méred a homlokán nem ébred fel rá?
Reméljük csak a foga!!
Gyógyító jó éjt puszi minden beteg babuci homlokára! :*
És jólalvó puszi az összes babának és anyunak! :)
Én még egy kicsit vagyok, aztán úgyis ébred a babu. :(
Hát igen, való igaz. Ezért több helyen körbenézek mindig. Persze az sem jelent tutit.
Nem tudom,hogy konferenciázik-e, de azt mondta a telóban, hogyha gáz van, akkor holnap ő az ügyeletes gyerekorvos, vihetjük délután. Úgyhogy ő nem megy el vasárnapig.
Most aludt el Lili, de úgy éreztem, hogy kezd megint melegedni a homloka. :(
Jó éjt!
Megyek én is, vége a megasztárnak, jó bénák voltak! :-))
Jó éjt a Babáknak és gyógyulást!
megyek.
jó éjt!
lázmentes jó éjt mindenkinek :)
Persze igazad van, ha van egy infónk bármikor, akkor úgy csináljuk, de nagyon sok mindenben tapasztaljuk, hogy egyik ezt mondja a másik azt mondja, és melyiknek van igaza....
Ezt csak később tudjuk meg!
Ja, amúgy szerintem a Ti gyerekorvosotok is biztos konferencián van, mert az enyém is ma utazott el vasárnapig....
Édes kisbogár! Ilyenkor belegondolok, hogy nekünk is milyen rossz amikor lázasak vagyunk , hát még nekik! és még el sem rudják mondani. De szerencse, hogy itt minden babukára vigyáz és figyel az Anyukája és segítünk rajtuk rögtön.
Pont a net-en olvastam - mert én is szoktam ilyet:) - , hogy elvileg a fogzás nem járhat lázzal. De akkor ez az elmélet nálunk most megdőlt több ízben...
Nyugi Dolores, nem török a babérjaidra...:D
Én nem lutrizok! Vegyész vagy orvos sem vagyok, hogy meg tudjam kérdőjelezni.
Inkább nem játszom az egészségével. Nekem egy rossz döntés, neki egy élet kín...
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)