2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Anno tesómék kisfiai mikor nyaralni voltak valamelyik wellnes szállodában úgy jöttek haza, hogy hímlősek lettek...
Ezek szerint lehet a víz jobban terjeszti a vírusokat??
És utólag nevették, hogy barátkoztak egy kisfiúval és biztos szegény az is az lett!
Igen, anyumnál is szőrösödne, ha hagynánk. :(
Régen volt egy kis penész, de az még a szigetelés előtt volt.
De olyan jó volt az orromnak az a páratartalom! Amióta hazajöttünk, be van dugulva az orrom. A párásítót meg jó magasra tettük, a párom meg mindig elfelejti megtölteni. Ő egy létra! :D
Nálunk is 21 fok volt, annyira idesütött a nap, hogy nem is ment a fűtés, majd csak most délután kapcsoltam fel 22 fokra.....
Nem, majd csütörtökön, ma csak a védőnő hozta azt a tájékoztatót...
Mi ujjatlan body, mint trikó, erre hosszú ujjú body, harisnya és polár rugi, amikor elalszik betakarom, de az addig is tart, utána szinte mindig takaró nélkül van.
Éjszaka nálunk 19-20 fok van. A termosztát 19 foknál kapcsol be.
Azoktól kérdezem aki ilyen "hidegben" alszanak, hogy mit adtok a picurra éjszakára?
Én adtam rá bodyt meg egy hosszú ujjú pólót harisnáyt és nadrágot is. Plusz a takaró de hát az ugye nem mindig marad rajta.
utálok melegben aludni,nem is tudunk.Most is 21fok körüli a lakás,nem is megy a fűtés.Így alszik a legjobbakat.Melegben éjjel is csak forgolódik.
Dolores legalább túl vagytok rajta!végre megnyugodhattok ti is!
Csabi ma kapta az oltást?
enyém alszik 12:15 óta. előre pihen az éjszakára :D
lassan kelni kéne, uzsi, jáccótér.
ÉS ezt mondjátok meg nekem, ezt honnan lehet "összeszedni" ezt a 3 napos lázt???
Örülök, hogy jobban vagytok!
Mi is indulunk, megyünk sétálni, mert délelőtt kijött a védőnő az oltás miatt és totál elcsúsztam a dolgaimmal, ebéd....stb!
párát tudok küldeni ;)
nálunk már szőrösödik a fal :/
Igen, reggel hívtam a dokinénit és mondta, hogy menjünk be. Egyértelműen 3 napos láz, ahogy Kege mondta. Anyum nézett, mert még nem hallott róla, de utánaolvasva rájött, hogy ismeri, csak roseola néven.
Calcimuskot írt és Cataflamot.
Utána még kinn sétáltunk 2-ig, kergettünk galambot, hintáztunk, örültünk a jó időnek végre. :)
lányok!
alváshoz az ideális 18-19 fok. mindenkinek. nem egészséges meleg szobában aludni.
az persze más kérdés, hogy én 22 fokban is melegítőben flangálok itthon, és távfűtésnél ha egyszer befűtenek, hiába van 4-5 órát nyitva az ablak, akkor sem megy 23 fok alá éjjelre... meg nyáron 27 fok alá...
Sziasztok!
Eznincs, nagyon sajnállak titeket! A mi betegségünk kutyafüle a ti szenvedésetekhez, gyógyulást! Nagyon kemény lehet! :(
játékok
Youlcsi a foganytús puzzle Johit nem érdekli8egyenlőre) d eha veszel javaslom hogy olyat keress inlább aminek a helyén ott van az az rajz is amelyk formát oda kell rakni
a kismotorokból jó alcsony a tipusa a hello kittysnek, Johinak szépen leér a lába igaz halytani nem akarja, (gondolom van hasonló fiusban is)
picurkám a hűtő alső szintéj pakolgatja lelkesen azokat a hűtőmágneseket amiket lepakoltam oda neki, de néha az egész konyha azzal van tele
sziasztok
jaj ez a sok lázas picur:( nagyon sajnálom őket
amuyg ma egyik barinőmmel beszéltem , neki ne volt lázas a picije, de nagyon dugult az orra és nem birta aporszivózást neki ajánlottak a gyógyszertárban valami kapszulákat, mainek a tartalmát zsepre kell tenni is be a szobájába, állitólag valami mentolos illata van és jól tisztitja alégutakat.. ha valakinél ilyesmi gond is van egy próbát megér.. én is jól megjegyeztem ezt az infót de hátha nem lezs rá szükség (ja és ezzel az orcsepegtetést is kiváltotta.
a másik talán hasznos infó, hogy amikor a nagydarab rágófogak jönnek előfordulhat inyvérzés is, ( csak hogy ne ijedjünk meg ha ilyen történik) gondoltam ezt is leirom
Na megyek, mert egyedül vagyok! :-))
Megyünk csicsizni!
Csak szokás kérdése, nálunk is, ha vegyes tüzelés van, akkor néha 24-25 fok van, hát én akkor már levegőt sem kapok, nagyon meleg nekem...
Az a 22-23 fok, az nekem a normális! :-)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)