2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Nekünk pc van, de nem lehet fektetni....:-((
A legolcsóbb összecsukhatós volt 13 eFt.
Olyan kell majd nekünk is....
Sőt majd májusban majd lehet a szandit venni, mert olyan meleg lesz, és a zárt cipőt hordjuk egy hónapig, mert hogy most még mi bundás cipőben vagyunk....
Mondjuk ez az egy cipőnk van....
Canestent csak 3-4 napig használtam, többit sokáig, nem tudom, de szerintem több hét is volt....
Szerintem kenjed sűrűn és próbáld ki Zita vizes vattáját is....
Próbáld meg félre tenni pár napra a popsitörlőt!Mi még a pampi senzit is eltettük pirosság idején.
Nekem is mondták a canestent,de én nem szívesen kentem volna a kis senekét ilyen erős cuccal.Kipróbáltuk a viezést és jobb lett és így szerncsére nem is kellett rá.
Az a normál canesten, mert hogy van már körömgombás :-)), én gyógyszertárban vettem és vény nélkül nem tudom, hogy a déemben van-e??
De lehet ott is van, nézd meg, ne menjél feleslegesen gyógyszertárba a betegek közé!
Mi tegnap voltunk babakocsizni, az én fiam ül némán a babakocsiban és figyel, hogy merre megyünk, anya kivel áll le pletyizni...
Amúgy én is állandóan mennék, pedig most nem is panaszkodhatok, szombaton a barátnőmnél, ma este egy pszichológus által tartott előadáson voltam.
Hosszú volt a hideg és a tél, bár még tart is...
Popsitörlőt használtok?
Mert nekünk ha piros a popó(fogzás idején,1x még ki is repedt és vérzett a "popsi-bőre")eltesszük a popsitörlőt és a régi bevált langyos víz+vatta kombinációval tisztítjuk.Ja és persze csak pisinél is sűrűbben cseréljük a pelust és kenjük a Sudot.
Sziasztok, most alszik el a bébim!
Én minden tisztába tevéskor fújtam, vattára és úgy kentem, de volt hogy "telibe", mert nekünk is nagyon piros volt.
Felváltva popsikenőcsöztem, de a doktornő a canestent ajánlotta, de hogy melyiktől múlt el?? :-))
De szerintem a canestentől....
Ha a piros popóra a sudot kenem (már 2 napja biztos), akkor már hatnia kéne? Mert semmivel sem csökkent a pirosság, sőt, Apa szerint picit pirosabb is (sztem nem nagyon).
4561, Te milyen gyakran fújtad a Firsttel? v vattára fújtad és áttörölted vele a popsitörlő után? h csináltad?
Nálunk még szerncsére tűri!Bár Zsombi az atipikus kényelmes férfi fajta.Inni is szól hogy kér,de én tartsam neki,mert ő lusta hozzá!:-)
Ma bementünk a háztartási boltba,mire fizettem azt a 3 dolgot amit vettünk,ő lelépett és bőszen pakolt lefele a plocokról!:-)
Oh, kitartás. :(
Jó éjt, némi pihenést éjszakára!
Ma én is fázok rendesen!Most pakoltam tele a kandallót,hátha az majd segít "kilvadni"!
Ha melegebb lesz tuti egy garnitúra gumit lekoptatunk a babakocsiról,annyit fogunk sétálni!:-)))
Remélem addigra jobban lesztek! Mi 22-én megyünk oltásra.
% óra egyben? Áááá... én 2-3nak is nagyon- nagyon örülnék. Meg annak is, ha elmúlna ez a rohadt fejfájás...
Zita, Neked nem akar leesni a fejed a helyéről???
jaaaaaa, és ha mindez nem lenne elég ma éjjel v holnap éjjel (?) telihold lesz....
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)