2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
De hogy kár, nincs semmi baj, Te ismered a legjobban a bébidet és Te tudod, hogy mi a jó!
Anno, amikor éjszaka nagyon sokszor szopizott még 2 hónapja Csabi, én is meg voltam győződve, ha megérik rá, nem fogja kérni.
én meg a másikon. :)
megyek, jóéjt mindenkinek, biztos hosszú éjjelünk lesz. :(
"de ez a tékozló megerőszakol!" :D:D:D:D:D
tök jó, h Bene elfogadja a tejszert. :) Rebus nem. :( pedig kipróbáltam, amikor írtad. Lendületből meghúzta és öklendezett. :(:(
Neeem, az mindig drágább volt.
Lehet visszatérek a feles megoldásra ilyen árak mellett. Nappalra pempi5, éjjelre libi5.
Na megyek is, mert az agyamra ment a tökös ma. Hiszti a köbön, car éjszaka, nem evés, nem alvás....
Na hali!
Dettó! Nekem is totál sivatag a didi, fix. De ez a tékozló megerőszakol :) Aztán belátja hogy nem jön tejcsi és jó a tejszer is.
Tejszernek neveztem el a tej-tápszer kombót :D
köszi.
:)
nem ez az általános, mindennapos, mondom.
egyébként holnap kiderül, mert kb. 3 órán át nem leszek itthon.
kávézóba meg nem járok mostanában túl sokat.
korábban sem evett sokat. volt jó pár alkalom, amikor szopi helyett (kellő időben) rendes kajával próbálkoztam. nem kellett neki. hónapok teltek el, mire +felnőtt" ahhoz, h picivel több szilárdat egyen. ő ilyen, ennyi. A mai napig kb. napi 3 (nagyon zabálós napján 4) rendes kajánál többet nem tudok beletömni.
lelépek!
muki hív :D
ha te jónak érzed, akkor nincs gond!
de változatlanul azt mondom: lehet azért eszik keveset, mert tejcsi folyamatosan van a pocakban.
nem kell leszoktatni a ciciről! isten ments! de azért vannak normális határok... hiszen így hogy mentek el bárhová is? mert még egy parkban OK megszoptatod... de pl egy bankban? vagy egy kávézóban? (bár, lehet, másnál ez sem gond :))
de ha ezt érzem jónak?!
máskor is volt ilyen, és idővel abbahagyta/ritkította. Leszoktatni még nem akarom, nem tudnék rendes kajából annyit beletömni, h jól táplált legyen. normális szopik mellett is.
de lehet kár volt leírnom, mennyit szopizott ma.
az tök jó!
Rebus egy bizonyos mennyiségen felül nem igényel rendes kaját. mostanában volt egy kis fejlődése, de most megint "visszaesett". aztán lehet csak a foga miatt van az egész, most nappal is láthatóan fájlalta. nagyon fogok örülni, ha elindulnak az 5ös fogak...
ez már akkor is nagyon sok.
nem mellesleg mellesleg amíg jól lakik, minek egyen mást?
gondolj bele, ha ebéd és vacsora között óránként meginnál egy pohár tejet, te sem vacsiznál. ez már lassan a nassolás kategória :D
Hűűű, az tényleg sokszor!
Rebus a végét??? :-)) Nem adja fel egykönnyen, azért van olyan gyönyörű mosolya! :-))
Mi mindig egy ciciből szopiztunk, csak este volt két ciciből szopizás.
Tandi, éjszaka alkalmanként hány ciciből szopizik?? Akkor is kettőből??
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)