2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Kíváncsi lettem volna hogy mikor lesz akciós a nagy dobozos pempi.Így sajna nem fogom megtudni :-((((((
(miért ujítanak ezek mindig?és nem jó irányba haladnak!)
Csajok/dm rajongók!
Hol lehet megtalálni az akciós ujságot a honlapjukon?Én ezen az uj xaron nem találom sehol!:-(
Most komolyan mondom, szerintem kitörölték....
Írok privátban.
igen, simán ráment és sztem fel sem tűnt neki. :D félsiker. Kíváncsi leszek az éjszakára!
4561, Te honnan ésmilyen mosható pelust rendeltél? Elküldöd priviben lszi?
:-)
Próba cseresznye!De attól még hogy 2 eldobhatót adtok rá,úgyan úgy a pisiben fog ázni a kis bőre.
na, elfórumozgatok magamban. :)
közben változott a terv, Apa mondta, h ha rendes pelust teszünk neki bele éjjelre, akkor egész éjjel pisis fenékkel lesz... ez meg nem használ a kis pöttyeinek. Úgyh a dupla pelenka a megoldás. :( sima 4+os zöld pempi, rá az 5ös fehér pempi. Hát kíváncsi leszek, h bírja a gyerek, addig is, amíg nincs jobb.
Nézem a táblázatot! :-))
Simán, 8-10 hónaphoz már írta!
Mit csinálsz belőle?? Krémlevest??
Igen,ez is vmi moshtó pelus.
(bocsi de nem vagyok otthon a témában csak azt írom amit olvastam róla)
Persze többször használható!
Majd Joulcsi rám cáfol biztosan a lentiekkel kapcsolatban! :-))
De én csak a mosható pelenkát nem ajánlom éjszakára, tutti átázás, de nem éjfélkor, hanem már 10-kor!
De majd veszel és kipróbálod!
nem, nem ovlastam a naplóját.
Hát ja, ennél szarabb nem lehet, zstem sem.
ez a bambusz többszörhasználható?
Nem jól emlékszem hogy te is olvasod vicus naplóját?
Ő írt vmi jó nedvszívó képességű bambusz pelusról.Állítólag moshatók közül ez a legjobb nedvszívó.És ha beszereznél egy olyat éjszakára?Hátha beválik alapon.Ennél rosszabb már nem nagyon lehet.(max. jó lesz szobatisztaság tanulásakor,ha most nem válik be)
nekem meg fürdés után, de leginkább alváskor.
milyen betétet kéne használni? Apa is mondta már ezt, de azt se tudom, milyet nézzek. Attól a pelus szívóképessége nem csökkenne? Ott, haol a betét van benne. Ott is szívná a pelus a pisit? Youlcsi, Te is mondj majd vmit, már nagyon szakértő vagy.
Tandi, még azt lehetne csinálni, hogy a fehér pempibe teszel egy mosható bambusz betétet, és az is szív valamennyit.....
MOndjuk az 5-ös pempibe, mert az nagyobb és belefér....
Én a moshatót, fürdés előtt használom kb.: félórára , de nekem akkor pisil rengeteget....
a napokban azt vettem észre Johinál hogy este 10 körül bealszik reggel 7 körül megébred, de ha az első nyekkenésre nem megyünk be akkor visszalszik, igy sikerül általában 9ig aludni, ti az első nyekkenésre bementek reggel?
mi is ezt csináluk, és akkor már általában volt hogy nem is aludt vissza metr ugye kapott tisza pelusz, kaját és felébredt nagyon.
ha elveszem ordít, mert még inna. ha elég neki, magától is odaadja.
hja... szívás... nem kicsit.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)