2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
köszi :)
örülök, hogy tetszik :)
:irigy-irigy:
:D
Manon!
úgy tudom, hogy a terhesvitamint még szoptatás alatt is ajánlják.
én szedem, amíg a doki nem mondja, hogy elég volt :9
voltam ma is terhestornán... ismét kellemesen elfáradtam :)
Idézet egy kismamás oldalról ahol a tévhitekről írogattak:
3. tévhit “Terhesség alatt tilos a hajfestés”
Akik ezt állítják, azok azzal indokolják a felvetésüket, hogy a hajfestékben található anyagok felszívódnak a fejbőrön keresztül. Nos a hír igaz. Valóban felszívódnak. Azonban olyan kis mennyiségben és olyan kevés káros anyagot tartalmazva, ami nem károsítja a magzatot. Valamivel veszélyesebbek azok a gázok, amik hajfestéskor keletkeznek, ezek belélegzése biztosan nem egészséges, de a babát ez sem károsítja.
Aki nagyon aggódik, válassza a melírozást vagy természetes alapanyagú hajfestékeket.
én annyit tettem, hogy amónia nélküli festéket vettem, és azzal festettem
a fodrim szerintem mivel festettem simán festhetem ha bírom a szagokat
szerintem itt is mindenki mást mond, így neked kell tudni :)
Kálcium: nahát akkor csak nekem nem engedték
még a pezsi tabit sem..
látszik hogy minden doki más :)
:)))
Tegnap előtt nekem is volt olyan érzésem, mintha 3t rugott volna a pici, de nem vagyok benne biztos, h ő volt. így még férjemnek sem mondtam. majd ha már biztosan az ő mozgását érzem, szólok Apának
De jó!!! :)))
Na ezt már én is alíg várom!!! :)))
Igen, csak aztán nehogy a te csontod erősödjön meg annyira tőle, hogy a végén végigszenveded a szülést.
Nagyim járt annoanno régen úgy, hogy kálciumot kellett szednie és a szülésig úgy megerősödtek a csontjai, h abszolut nem tágult :(
nem tudom miért, sosem kérdezek vissza, gondolom tudja mit miért csinál
Egyébként én is a baba nagyságára-súlyára gondolnék...
Nekem is kell szednem Ca-t! hetente 3*1-et, meg c-vitamint hetente 2*1-et a vitamin mellett pluszba.
Én is ettől tartok.
Én már most ritkitottam. 2 naponta szedek be 1 szemet.
Már én is nagyonnagyon várom a decembert!
Tegnap láttam az unokaöcsém, aki most lesz 3 hónapos és annyira várom már Bogyómat, hogy az hihetetlen
szia
persze és te?
Sziasztok!
Tegnap este már látszott a pocakomon, hogy mozog a babánk, és éreztem a kezemmel a rúgásait. Szinte egész éjjel és már ma is. Olyan boldog vagyok, hogy nem lehet szavakba foglalni. Nem is bírtam aludni, ez jellemző rám, ha fel vagyok hangulatilag pörgetve...:-D
Sziasztok
Mindenki jól van?
az ok hogy van benne, de én külön akartam
na mindegy, nekem nem engedték
Nézd meg a terhesvitamin összetevőjét, én gravidát szedek 250 mg van benne kálciumból.
A legtöbben pont a csontfejlődés miatt szokták ajánlani, hogy minél többet egyen a kismama belőle.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)