2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok
csajok én sima háromnegedes farmergyatyót vettem... most olyan a női divat, hogy gumirozort fazon van egy csomó, ezeke nem kimondott kismam gatyák, de a poci alatt van agumirozott rész, szerintem az ilyen is megfelelő most és legalább a vastag gumirész nyáron nem meligit
ja és kb 3000 volt
amugy kezdek kiborulni. itt bpn nincs normális kismamabolt. ami van, az baromi drága. egy halásznadrág szövetből 10eFt. szoknya szintugy.
ááááááááááááááááááááááááááááááááá
Sziasztok!
A Brendonban én is próbáltam egy tankinis fürdőrucit 22 ezerért, de szerencsére nem állt jól! Így egy csomó pénzt spóroltam. :)
A JPMBB mellett. Néztem tegnap youtube-on a használatát, nagyon meggyőzött, hogy nagy gyerekhez is előre magadra tudod kötni, és nagyon ajánlja mindenki.
De nagyon filóztam egy babaközelbenes rugalmason.
beleolvastam már :)
most éppen bandázst rendeltem tőle. mei tai-on még ráérek gondolkodni. a gyereknek cuccokat úgysem veszek még jópár hétig (kivéve az integrált teszt-megünneplős, babócámnak beígért rugit :))
nálunk a 3.on nem járja a medence... viszont a vízpart alig 100 méter :)
arra is gondoltam ám, hogy bikini, és egy vmi színes trikót húzok fölé.
elvégre a cél nem az, hogy ne látszódjon a poci, hanem hogy ne süsse a nap.
Sziasztok lányok :)
Dormira átküldtem...
örülök hogy sikerült bevásárolnod
Vicus akkor még tényleg ráérsz ezen agyalni :)
Sziasztok!
Én kb mikor már pociban volt babóca, csak még nem tudtam róla, akkor vettem egy új bikinit.
Esetleg veszek majd hozzá egy trikót...
Pénteken bevásároltam... vettem 2 kismamagatyót, meg egy szoknyát. Ma felvettem az egyik nadrágot... hát ez olyan kényelmes!!!! Végre nem kell a befőttesgumival bíbelődnöm, hogy ne szorítson :)
Sziasztok!
Huh, ez nem semmi ár! Én a C&A-ban hallottam, hogy vannak fantasztikus kismama fürdőrucik 6-7 ezerért, youlcsihoz hasonlóan én is sajnálnék még ennyit is rá, de majd meglátom, egyelőre nincs is rá szükségem. Strandra nem megyünk, itthon nem állítunk fel medencét, max. ha szóba jön valamilyen nyaralás, akkor beszerzek, addig nem.
:D
nekem egy dolog miatt kell vennem fürdőruhát...
a régiek még okésak, de már csak otthonra, mert hogy kivannak fakulva..
de amit tavaly vettem vadiúj drágább fajta fürdőruhát az pociszorítós... na azt ügye nem lehet most... így kénytelen vagyok venni :)
én tankinit néztem... de még a kínai is 3000nél kezdődik... ennyit pedig sajnálok arra, hogy csak párszor legyen rajtam.
gondoltam, jó lesz nekem a tavalyi bikinim... ha 60éves banyák monokinizhetnek, akkor engem sem fognak nagyon megbámulni bálna-pocakkal :D
anyám, ennyit sose adnék egy fürdőruháért
szóval akkor te tankinit veszel... én is gondolkodtam rajta, de nem tudom még...
szerintetek a sima nem jó?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)