2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Párom már az elején mondta hogy hétvégente a délutáni alvásokat ő bevállalja a babóval!!!
A legjobb részét egyből megkaparintaná :-)))
Jaj, annyira várom már!
Igaz, a császár miatt nem tudom, mennyire fog összejönni, hogy rajtam aludjon, na de majd alszik az apján.
Én pont azért akarok hordozni, hogy ne a karom szakadjon le, mert attól még jobban fááj a hátam, de ha megfelelően kialakított hordozót választok, az egyenletesen terheli a súlyt vállakra, derékra.
Na jó, nem csak azért, már alig várom, hogy a mellkasomon szuszogjon, és magam mellett akarom tudni, amennyire csak lehet. :-)
Ebben én is ragaszkodok az újhoz,mert mi is szeretnénk majd kis tesót és ne kelljen 2 gyereknek 2 babakocsit venni.
Én hordozni nem fogok,mert nagyon hátfájós vagyok és ez csak egyre rosszabb lesz sajnos........Aztán ha megszületik úgyis folyton cipelni fogom a kis popóját az tuti :-)))))
Én eleinte nem is akartam, mert hogy majd csak hordozok. De meggyőztek a következőkkel:
nagyszülők úgysem fognak hordozni, az ő kedvükért kéne a babakocsi
esőben talán célszerűbb
biztos van olyan szitu, hogy az a célszerűbb
férjem szeretett volna
na meg ugye első babánk, de nem utolsó, szóval nem egyszer használjuk, akkor most vegyünk újat
Nekem anyukam adott egy lejart 2009-es naptar, amin edi kek kis mackok vannak. En gondoltam harmat kivagok, es veszek 3 egyforma kepkeretet, es ugy egymas melle teszzem a falra a bebiszobaba:) Szerintem ari lesz. Mondjuk rajzolni meg jobb, de azt nem vallalom be:)
Nekem is kene valami ebed, de mi..?:( Otletem sincs...ami gyors es konnyu, es nem lesz tole hasmasom:)
Még nem döntöttem el. Alapvetően nem akartam micimackósra venni a figurát, de olyan édes micimacis szőnyeget láttunk és vettünk Hangának, hogy utána egyértelmű volt, hogy a függöny is olyan lesz. Ezek után előfordulhat, hogy Malackát, Fülest, Mackót rajzolok. Na meg fát-bokrot-madarakat.
Szerintem nem úgy fogom csinálni, de lehet diavetítővel falra vetíteni, körberajzolod és befested! Ez így pofon egyszerű.
És mit fogsz rajzolni?
Irigyellek hogy ilyen jó a kézügyességed!!!!!!!
És ne felejtsük el a takarítást ami a festés után kell!!!
Na de majdcsak túl leszünk ezen is!!!
Ha már most ilyen hamar elfáradok,mi lesz később???
Pedig szeptemberben még festés is lesz,fúúúúúj
De így legalább tudok veletek csevegni :-))))
Halihó!
Újra itt vagyok,kicsit elszámítottam magam a takarítással.A konyha és ebédlő ablak takarítása megmarad holnapra.Nem erőltetem magam feleslegesen,meg úgyse csinálja meg más helyettem...
De legalább holnapra is lesz egy kis elfoglaltságom :-))))
Gondolom csak polya?:)))))
De en nem is tudom mi a kulonbseg az angolpolya meg a "magyar" polya kozt?
Amugy swaddling blanket. Az a nagyon szoros fajta.
ááááááááááááááááááááááááááááááá
tényleg kikapcs!
majd jövök :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)