2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Ez nagyszerű!!!!!
Akkor te egyszerre 2 fiúval növeled a versenyt :-)))
De a lényeg hogy Ők jól vannak,és nem a kukik száma.
Mi Zsombival akkor 2 nappal vagyunk "idősebbek" :-)))))
Sziasztok!
Sajnos az elmúlt héten szerelőnél volt a gépünk, úgyhogy nem lehettem veletek. Ma vagyok 19. hetes.
Tegnapelőtt kiderült, hogy két fiú van a pocakomban, elég egyértelműen látszott, és szerencsére minden rendben van velük. Valószínűleg Botond és Hunor lesz a nevük.
Remélem mindenki jól van.
En most ettem turos sutit meg egy kapuccsinot:) Kistokosom szereti, mert rugdos:)
Csajok, valakinek van savtultengese? Nekem mar lassan meg kell valogatnom mit egyek, mert szerintem soka savam. Ilyen ego erzes kicsit kajalas utan, ha fuszereset eszem.:(
Ujra sziasztok!
Elaludtam a gép mellett!!!!!
Én a multkori vizsgálatnál(az esés után) nem kaptam képet,de a nagy izgalomban el is felejtettem mondani.De hétfőn genetikai,úgyhogy megpróbálok kikuncsorogni egyet :-)))
És 4d-sre mész?
Nekem is nézi minden alkalommal a dokim, vagyis kb. 3-4 hetente, de akkor csak rákukkantunk, se DVD-t, se képet nem szoktam kapni.
Az sajnos nincs, mert ez csak a dvd-n látszik.
Biztos finom lehetet az a leves, egészségetekre!
Marmint azt irtad, hogy van, de feltetted?
Szerintetek egy dvd-rol egy kepet ami allo 3d-s hogyan lehet feltenni kepkent? Feltennem..de semmi erzekem az ilyen dolgokhoz..
Doki is jókat mosolygott rajta... aztán a végén a lábait feltett a feje fölé, úgy hogy a térde volt a szájánál... Jógázott...:)
Érdekes volt látni.
Igen, szerencsére minden ok, 430g a kiscsaj 21+3 hetesen és megint járt a szája, kaptunk is egy 4d-s fotót ahol éppen "magyaráz".
Mindig produkál valamit imádom!:)
De a legfontosabb, hogy jól van és nő mint a gomba.
Sziasztok Lányok!
Kicsit elmegyek uh-ra és írtok 7 oldalt?! Nagyon aktívak vagytok ma, alig győztem visszaolvasni...
Szerintem is. :-) Jól elkapta a dokibácsi, meg is jegyezte a recepciós, hogy ő nem szokott ilyen jó képeket elcsípni, csak a szongoráfus.
Nagyon várom már a babamozizást! De még kb. 4 hét, a 28. hét környékén tervezünk menni.
Hát ez az!!!!!!!
Ne már a legkönnyebb részt vegye el tőlem!!!!!!!!
Sziasztok reggel voltam itt és már nem bírlak visszaolvasni titeket:-)
Megvolt a reggeli, már az ebéd is, itt (nyíregyháza) dög meleg van. Ha szeretnétek jó áron babacuccokat venni nézzetek fel a vaterára. Én most vettem ott egy digitális babamérleget 4000 ft-ért.
Sziasztok :)
Vicus nagyon jó Hangáról a képecske :)
Azt meghiszem! :-D
Na és mi van az éjszakai böfizetésekkel? :-DDD
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)