2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok.
Nekem kedden nem volt jó a vizeletem, volt benne nitrát. Holnap újra kell ismételni reggel, ha nem lesz jó akkor a dokinak kell szólni,amúgy holnap megyünk 10-re hozzá. Nem tudom mitől van.Pisilni nem járok sürübben,csak amennyit kell.Nem fáj mikor pisilek,de mégis van valami fertőzés :(
Meg van egy kis folyásom, nem tudom miért.De holnap a doki úgyis vizsgál,meg majd megmondom neki.Remélem nem nagy gond, és nem veszélyes a babára.Majd megírom holnap mi volt.Amúgy mindeb rendben van velem.A babám este 3/4 12ig játszott,de aztán elaludt.Reggel kevesebbet mocorgott.De most hogy süt a nap, ez már tetszik neki.Mi tegnap kezdtük a 29-ik hetet.
Sziasztok!
Nekem 26 hetesen 2000-es volt és az orvosom azt mondta, hogy minden rendben.
Na, majd legközelebb. Lehet arra gondolt, h ne legyen nekem túl jó, mert az keményedést okozhat? Nem tudom... :)
Hát, én sem voltam azaz egy helyben ülő típus, de 1-2 hete tényleg jól esik, h ledőlhetek picit. Nem aludni, csak vízszintesbe egy 20 percre, aztán felkelni, stb. Mindenesetre, ha pihenést javasoltak, próbálj pihenni, lassabban menni és kevesebb helyre... És gondolj arra, nem tart örökké!!!!! :)
:)))
Rá kellett volna kérdezni, hogy milyen az a tessék-lássék mód :)
Az a bajom, hogy fogalmam sincs, hogy kell pihenni :(((
Sose tudtam egy helyben ülni, feküdni sokáig.
Én is kérdezgettem a dokit, h ez mennyire "komoly", aztán mondta, h pihenjek, mert a 35. hét előtt koraszülöttnek számít a baba és akkor nem szülhetek abban a kh-ban, ahol akarok. Kicsit rámijesztett, de azóta valóban többet pihenek. De a Lányok belinkeltek egy oldalt, sőt az egyik hsz-ban benne is van, h mit jelentenek ezek a számok (1000-2000 stb), de az jóval korábban van. :)
Hétfőn megyek megint, kíváncsi vagyok, lesz-e újabb fejlemény. Ja, meg annyit mondott, h a házaséletet csak úgy "tessék- lássék" módon gyakoroljuk. Nem kérdeztem rá, de vajon ezt h gondolta...? :))
Hát, akkor vmi van a levegőben, hogy mindannyian a Picurunkkal álmodtunk.
Most jöttem meg a védőnőtől. Azt mondta, hogy ideje lenne pihenni, a méhszájam 2000-es (ezt mondjuk a doki mérte múlthéten, de nem mondta, hogy nagy lenne a gond).
Vérnyomásom teljesen normális volt, ami fura, mert itthon azért néha magas. Lehet, hogy nem jó a vérnyomásmérőm?
Vizelet tiszta volt.
Tehát, elvileg nincs gond.
Hallgattunk szívhangot, Tökmag közben elég aktív volt:)
Hát, kb ennyi.
Van még valakinek 2000es méhszája?
:-))))
Én azt álmodtam, hogy megszületett a kicsikénk és egy roma fiucska bújt ki belőlem:-) Ez azért is vicces mert mindkettőnk családjában, szőkék, ill. kék v. zöld szeműek vagyunk többségben:D
Jó kis járgány!Már én is néztem,de még élőben nem láttam,de ami majd előbb-utóbb ennek is eljön az ideje.
Ha te már letesztelted lenne 1-2 kérdésem:
-felfújható vagy tömör kereke van?
-mózes háttámláját lehet e állítani?
-mennyi garancia van rá(vagy ez lehet bolt függő?)?
Előre is köszke az infót!!!!!
Sziasztok!
Én azt álmodtam,hogy megszültem,de nem volt pólyánk,pelenkánk,popsi törlőnk és nekem betét.És az egyik szülésznővel alkudoztam,hogy menjen ki a dm-be,hogy vegyen nekünk,mert persze teló sem volt nálam,hogy apát felhívjam,hogy mi kell........
Ezek után hétvégén minden kórházba való cumót meg fogok venni,biztos ami biztos alapon!!!!!!!!!
Úgy látszik ez egy ilyen hülyeségeket álmodós este volt :-)))))
Ugye???
És ráadásul még két ismerősöm is ott volt, és nekik is négyesikrek!
Lehet nem kellene néznem a JOhn-Kate + 8-at :S:S
hááát, ez még álomnak is ...
hm, nem borzalmas, de ijesztő
Én ma este azt álmodtam, h megszültem!
4 fiút!!!!!!!!!!
4-et!!!!!!!!!!
Szia Adali!
Az ecettől egyáltalán nem lesz szaga, vettem caola mosószappant, azt lereszeltem, 2/3 mosószóda(a 100-asban találtam :D) 1/3 reszelt mosószappan. A dobba raktam abba a kis műanyag izébe amit a folyékony mosószerhez adnak! Az öblítő helyére pedig fele víz fele ecet meg pár csepp illóolaj, de sztem a mosószappan elnyomja, uh felesleges bele. Az ecetet egyáltalán nem lehet érezni, a Párom is ott szaglászta, h miért nem leget :D Medzsik!!! :D:D
A babakocsim pedig : [link]
Ezen a honlapon a
RAF-POL Fenix
3 IN 1 multifunkciós babakocsi mózeskosárral és babahordozóval címen!
Ebből is a barna és cappuchinó színű!
Le is lett tesztelve, rengeteg mindent adnak hozzá!
Olvasd el a leírást. Engem meggyőzött :D:D
Ooo, csak most olvastam, hogy Youlcsinak be kell feküdnie :(
És meddig? csak pár napra vagy a végéig?
Szia!
Nálam is van pár csavar.... de semmi ilyen ötletet nem adott se védőnő se orvos, hogy kérjek javaslatot az ortopédián.
Majd megírod, hogy mit tanácsoltak?
Itt süt a napocska, csak fúj a szél és jól vagyunk:)
Én mostanság nem emlékszem az álmaimra annyira mélyen alszom,mondjuk vagy 2 hete volt olyan hogy párom felébresztett mert annyira kapálóztam, szóval zagyva álmok tuti nálam is vannak:)
Az üzletekről nem tudom, hogy árulnak-e ilyet.
Rendeltem neten pár hónapja mosódiós szettet. Ebben volt mosódió, egy pindurnyi kis folyékony diókivonat mint mosószer, ill. mosószóda és öblítő (ennek jobb illata van mint a márkás-macis öblítőnek!).
Vélemény: háááát nem is tudom. Írják sokat a kőolajszármazékokat meg minden félét, na de én az illaton akadok fent mindig. Ha egyikben van ilyen káros anyag a másikban nincs, akkor az érezhető lenne, nem? Már pedig az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam illat és tapintás terén a mosódiós (kicsit drágább) és menő-márkás mosások között.
Amíg pici lesz a bébi maradok a szódánál és az ecetes öblítésnél saját magam megnyugtatása érdekében.
A szódával még annyi tapasztalatom volt, hogy ha a mi fehér ruháinkat mostuk akkor szép fehérek lettek fehérítő nélkül is (mosópor és szóda kombóval). Ellenben ha a bébi ruháit mostam mosódióval és a tartályba tettem még mosószódát is a fehér ruhácskákhoz akkor már nem használt, mert a diós zsákocska bebarnázott több ruhát is.
Ebben a témában kíváncsi lennék már tapasztalataira, véleményére és trükkjeire. Nem szeretném ha allergiás lenne a bébi, szóval még kitartok egyelőre az ilyen bio cuccok mellett.
Sziasztok jó reggelt mindenkinek.
Hogy vagytok ebben a borús időben.
Nekem is vannak hasonló álmaim. Egyszer azt álmodtam,hogy terhes vagyok... és amint felébredtem egyből fogtam a pocakom,hogy valóban az vagyok ugye??? kész megkönnyebbülés volt hogy igen.
Sőt volt már egy olyan is,hogy meglett a fiam, csak ott volt a bökkenő,hogy kínai volt és Mitsubishinek vagy valami ilyennek hívták. Én meg mondtam,hogy nekem ő nem kell mert ő nem az én gyerekem meg különben is az a név egy kocsi márka... :((( Nagyon nem tetszett ez az álom.
+ az anyósom is azt álmodta a múltkor,hogy terhes és már meg is született az övé és ott örült,hogy Beni is mindjárt meg fog érkezni!
Érdekesek ezek az álmok. :)))))
Nálam is beindultak az ilyen álmok. Volt, hogy 2-3 napon is ilyet álmodtam. Kicsike volt, de egészséges, meg hogy tiszta apja, meg már öltöztettem minden féle ruhácskába.
Van egy könyv, az a címe, hogy "Az a 9 hónap". Abban írták, hogy a 7. hónap tájékán az anyai hormonok és a tudatalatti az álmainkban is szerepet kap. Hát tessék :o)
Köszi a híreket!
Ma reggel eddig semmi olyat nem tapasztaltam, mint tegnap és tegnap előtt, remélem így is marad. Azért figyelgetek. Dokihoz csak hétfőn megyünk.
Ruhák: hát beleestem egy hibába. Nekiálltam kimosni és kivasalni a legkisebb méretű ruhácskákat. És most azon kapom magam, hogy óránként járok a szekrényhez szimatolni egy kis babaillatot. Azt hiszem ez már szerelem :o) :o)
(Már várom a párom megjegyzését, hogy őt mikor fogom ennyit szagolgatni :o) )
Rájöttem egy újabb összeesküvés elméletre is: a kisbaba ruhákat gyártó cégek ezeket az illatokat direkt így találták ki. Akármivel is mosol, mindig ugyanaz a kellemes púderos, babó illat árad minden ruhácskából. Kész őrület... és ezek után ne vásároljon fel az ember tömérdek haszontalan dolgot a bébi boltokban.... :D :D
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Még 2 nap munka!!!!! Aztán végre foglalkozhatok az babuci dolgaival!
A nagy dolgok már megvannak, most jön a sok apróság. Rengeteg minden kell még és jesszus hétfőn már a 30. hetet kezdem!!!
Tegnap voltam dokinál, méhszáj rendben, szívhang erős. Lábam dagad sajna megint, és a hányásnak sem örült a dokim. Jövő héten ultrahang, rá 2 hétre megint cukorterhelés (brrr...) és labor.
El kell mennem ortopédushoz, mert csavarozták a gerincemet és javaslatot kell kérnem a szüléslevezetésre.
Jövő hét még fogdoki (ezt sem szeretem)
Úgyhogy beindulnak az események.
Youlcsi! Sajnálom, hogy be kell feküdnöd, de én is nyugodtabb lennék így. Kitartás!!!
Na szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Tegnap írták páran, hogy a novemberi babák közül 1-2 már megszületett.
És tessék. Mit álmodtam, hogy Zsombi megszületett 1 hónappal korábban. De teljesen egészségesek voltunk.
Azért azt nem szeretném, hogy 1 hónappal korábban szülessen, de 1 héttel hamarabb jöhetne :) Tehát mondjuk nov 25-én:)
Sziasztok csajok!
Pocok, milyen babakocsi lesz? Marka stb?
Az ecettol nem lesz furi illata a ruciknak? Ezt mind hogyan csinaltad, mosogepben??
Szep napot nektek:)
Ma vagyunk 29 hetesek kisendrevel...kezd ijeszto lenni a szam, foleg a jovo heti:)
Jó reggelt:)
Akkor kis szégyenlős volt Áron, úgy volt vele legyetek türelemmel, majd ha kijön jól megnézhetitek:)
Én tegnap is vettem egy kis rucit, de én is úgy érzem van is meg nincs meg minden, de inkább nincs:)
A diétás nővérkével nem sikerült találkoznom tegnap, mert nem volt ott a rendelésen, helyettesítették,de szerencsére a helyettes adott nekem 2 kis füzetet is meg magyarázott mit hogyan,és megnyugtatott, hogy ha 2 hét mulva ha megint magasabb lesz a cukrom akkor ugyis a dokival is találkoznom kell mert akkor tuti kapok beutlót:(
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)