2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
az én dokimnál is 1 hónapra előre mindig elfogynak az időpontok. nagyon szeretik a nők :D
olyankor odamegyek szánom-bánom arckifejezéssel... és behív :)
Ha nem vitetem oda magam fél 7-re akkor utánna busszal későn érnék oda sajna,így vagy korán kelek vagy délben végzek, mert nálunk meg ott nincs időpont, a dokira meg tapadnak a nők mindenki őt akarja.:)))
A diatetikusnál nem kell várnom szerencsére, mondták, hogy ha megyek is vissza akkor szóljak rögtön ha megérkezem és előrevesznek.
juj hát az nem jó,annak még nincs eredménye?
Ismerősöm is ebben szenvedett a terhessége alatt,de elmúlt a magas cukra utána.
szerencsére a nőgyógyász akkor is behív rögtön, ha időpont nélkül megyek...
szegeden a gasztróshoz viszont nem osztanak időpontot. odamegy az ember mondjuk 9re, a doki 10 után megjelenik... és érkezési sorrendben elindulunk befelé. ha szerencsém van, akkor nem megy el közben uh-ra, beteget felvenni, laborba, stb, hanem végig a rendelőben marad... akkor gyorsan megy.
mondjuk azért fél 7re tuti nem mennék oda egy orvoshoz sem :o
na, nekem is van direkt orvoshoz-járós rejtvényem. sodoku... azt viszem mindig szegedre. ott van, hogy 3-4 órát is várok a dokira... akkor meg kell :)
lehet bízni a csodákban... de már annyira a végén vagyunk, hogy az sem gáz, ha pár hétig szúrni kell magad... a babáért mindent :)
tudom mondták, de bízom a csodákban:)
rejtvényem van még a múlt heti nődoki látogatás alatt nem fejtettem meg mindet:)
na meg ha ilyen hideg van nem mászkálnék amúgy sem
sajnos nagy valószínűséggel még jobban meg fogja dobni :(
amire oda kell figyelni, hogy miután megittad a koktélt, nem nagyon szabad mozogni. tehát vigyél rejtvényt, könyvet, amivel 2 órán át elfoglalod magad.
Jó reggelt!
Jobb esetben télleg csak egyszer van, de nálam az első ilyen zsömlés tejesen 7,4 lett a cukrom, ezután diétára itéltek és csináltattak még egy ilyen zsömlés tejeset aminél még magasabb lett 8,1, ezután beutaltak a diatetológiára ahonnan egy ilyen glükózos szörnyetegre is kaptam beutalót, tehát nekem másfél hónap alatt ez lesz a harmadik ilyen akcióm:)
jó reggelt!
bettike!
a normál cukorterhelésnél (ogtt) 75 g glükózt oldanak vízben és azt kell inni.
vannak kórházak, ahol a "próbareggeli"-s változatot favorizálják, de tudtommal ott gyakran vannak fals eredmények... és így esetleg rejtve maradhat egy terhességi diabetes, aminek akár komolyabb következményei is lehetnek.
huh nekem nem is volt ilyen terhelésem,1er volt evés után 1órával vérvétel és cukorvizsgálat máskor sem,ez azóta változott?
Jó éjt lányok!
nálunk délben.
na, megyek... dr. ház :)
Köszike:)
Nekem a gyógyszertárban kell beszerezni a cuccost hozzá, de állítólag lehet kapni már feloldott formában is, de kétlem hogy lenne nálunk a gyógyszertárba.
Ilyenkor ennek az eredménye milyen gyorsan van meg?
egy pohár (3 dl) vízben... lehet többen is, de lényegében húzóra (vagyis nagyon rövid időn belül) kell meginni az egészet.
nálunk a cukrot is a labor adja, ők keverik a koktélt :)
de ha otthon bekevered, akkor már most tudsz bele citromot facsarni... és hűtőbe tenni. minél hidegebb, annál kevésbé émelyítő.
Na megjártam a diatetikust ma, pénteken megyek újabb terheléses cukorra, de most nem zsömle tej hanem a glükózos vagy milyen.
Valaki felvilágosítana, hogy azt a 75g CH-t mennyi mibe kell feloldani? na és feloldva vigyem vagy hogy kell ezt?
lassan már többet járok a laborba mint a nődokihoz
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)