2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok :)
Smuci jobbulást a viszketés és vérnyomi miatt.
Sziasztok! Nem aludtam semmit az éjjel. :-(.
Nem elég a vérnyomásom, még mindenem viszketett is egész éjjel, legfőképp a lábam és a karom.
Testápoló, olaj, semmi sem segít!!!!
Most olvastam, hogy a terhesség vége fele hormonok okozta epepangás tünete lehet, szerencsére nem veszélyes, de kezelni kell. Kíváncsi leszek mit mond a doki. ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Én úgy képzeltem a terhességet, hogy a 12. hétig kicsit émelygek, aztán minden OK, végigpörgöm az egészet, dolgozom, nyáron lovagoltatom a gyerekeket, tök jól elmegy majd az idő, majd a vége felé kis lábdagadás aztán mehetünk szülni.
Ehhez képest végighánytam az egészet, (örültem, hogy vissza tudtam menni dolgozni, a lovasoktatás már felejtős volt) a 12.héttől dagad a lábam, fáj a kezem, állandóan magas a savam, most meg a vérnyomás meg viszketés.
Imádom a kis pocaklakót és tulajdonképpen mindenért kárpótol amikor mocorog....de ezt a terhesség dolgot valahogy nem szeretem.... na jól kipanaszkodtam magam...
Pussz mindenkinek!!!
Szia!
Miért lesz császárod?
Sziasztok!
Nekem mostanában tiszta káosz az életem.(
38.héten tervezett császárom lesz.már most 2 kg-Dávid babám.
Remélem mindenki jól van.?
Jaj, szegényem.... remélem nem tartanak bent erre a pár hétre, és be tudják állítani vhogy hogy ne ingadozzon ennyire.
De így legalább szem előtt lesztek ha még úgy alakul hogy bentfognak.
Kitartás!!!!!!!!!!
Lehet, hogy néhány napra eltűnök. A védőnőm szerint nagy valószínűséggel be fognak fektetni kórházba, mert túl nagy ingadozások vannak a vérnyomásomban.
Ma 147/100-at mért, és nem csináltam semmit, csak ültem a TV előtt és beszélgettünk (anyósom a védőnőm)
Aztán lement, majd megint föl és a lábam is dagad Holnap de. hívom a dokit, hogy mi legyen.
Szurkoljatok!!
reni!
érdekes amit írsz... mert én éppen azért nem reagálom túl, mert hogy anyu eü-s (mama is az volt), én is a kórházban vagyok... mondjuk éppen ezekből kifolyólag miután önállósítottam magam, mindent megoldottam egyedül a dokikkal :)
sziasztok
csatlakozom az előtem szólókhoz, rmeélem továbbra is tudunk majd beszégetni itt, hisz szerintem sokmindenben tancsra, bizttaásra, vagy csak egy kis beszélgetésre lesz majd szükségünk a babák mellett.
ja amúgy pelusozó alátétet én is vettem, úgy rémlik, hogy már itt ajánlotta valaki (lehet akkor is te Youlcsi?)
ja és a kádban fürdés imádom, főleg mikor pezsgésre állitom, csak az egész hangos és félek megijed Johanna, ezér azt csak pár percre vetem be... ja és mivel én is a forrót birom a picurnak vett vizhőmérővel mászok be a kádba és szigoruan 38 fokon tartom a viz hőmérésékletét
asszem kifolyó víznél kell a hőfokot biztosítania a fűtőműnek... szóval lehet panaszkodni, kérni (követelni), hogy menjenek ki, mérjék meg!
jó éjt!
én is megyek... x-faktor :)
Megvolt a panaszozás nem is egyszer:persze jöttek azzal a dumával,hogy tőlük a megfelelő hőfokban jön a víz.-szerintem meg ez betanult szöveg.
Megyek is ám csak bekukkoltam:kezdődik az egyik sorozatom:)
Jó éjt mindenkinek!
ó, én úgy meghalnék :o
panelben lakunk, távfűtés van... külön melegvíz-óra... így asszem panaszkodnék is, ha nem folyna rögtön a forró a csapból :)
Sajna nálunk a "tűz forró víz" nem ismert :(
Eleve min.2-3 percig engedem a meleget,hogy ne hideg folyjon belőle és marha ritka ha egyáltalán hideget kell hozzá engedni.
:-) A tűzforró víz nekem is hiányzik, zuhizni is csak abban szeretek.
Nagyon várom, hogy újra forrázhassam magam.
:)))))))
én is 2 hét múlvára pályázom. akkor leszünk a 37. hét végefelé...
Képzeljétek, tegnap párom alakított. :) nagyon jót nevettem akkor, aranyos volt.
Elkezdte simogatni a pocakot esti filmezés közben és becézgette is a kisfiunkat. Egyszer csak mondja teljesen természetes arccal, hogy: két hét múlva találkozunk, idekint több helyed lesz.
Erre én: hát ezt meg honnan veszed?
Erre ő: szerintem két hét múlva szülünk, érzem.
Este persze nem tudtam aludni, mert jöttek a rossz álmok. Amúgy nem zaklatna fel ha 2 hét múlva írnám, hogy "pá csajok, megyünk szülni" mert az a 38. hét lenne. Viszont annyira feltúrbóztam magam mostanra, hogy már 14-től számolok vissza :)
Ezek után kíváncsi vagyok, hogy a női vagy a ffi megérzés jön be :D
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)