2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Mi vetettünk le igen, már vissza is jeleztek, hogy rendben van vele minden.
Szia!
Gratulálok a babához és mindenjó kívánok!
Örülök, hogy van tejed, nekem sajna nincs sok, de rajta vagyok hogy növeljem a mennyiséget remélem sikerülni fog és elhagyhatjuk a tápszert.
Köszi szépen!
Akkor megnyugodtam, nem tudtam h ilyen gyakran kell.
Szegény kicsikém pont aludt, úgyhogy még meg is lépcsőztettek! Nem volt természetes a mosolyom, mikor közölték, h mehetek lépcsőzni.
Nem baj, tanultam belőle, felemelem a csokiadagot Nst- előtt, nagyduzzogva :D:D
Sziasztok!
Lányok! Ti hpgy álltok NST-vel, mert én ezen a héten ma voltam másodjára és szombaton is kell mennem, azaz 3 naponta küldenek, pedig csak pénteken lépek a 39-be.
Valaki jár hasonlóképpen sűrűn?
Sziasztok! Manon, gratula, de jo nektek!
Itt betemetett mindent a ho Londonban...van vagy 30 centi, anyosom ittragadt vasarnapig!!! (megjegyzem szerdan kellett volna mennie, repter zarva van)
Holnap mennem kell korhazba, vervetelre meg gyogyszerert a csaszar elottre, nem tudom hogy jutok be...:(
Sziasztok!
De elvagytok tűnve:)
Mi jól vagyunk, csak nem szeretek bezárva lenni a 4 fal közé, utálom az ilyen időt:(
Grat Manon a tejcihez is és nagyon tündéri a kislányod:)
Sziasztok!
Beindult a tej teljesen így az éjszakai etetés már csak az volt :)
Remélem mindenki jól van!
Csajok ígérem a táblát hamarosan kiegészítem a friss anyukákkal :)
És megy a drukk mindenkinek aki még nem szült :)
Igen, jó nagyra nőtt.
Meg is lepődtem rendesen, még ha bennt marad 2 hétig... hajajj...
Pedig egyáltalán nem számítottam rá, hogy ilyen nagy lesz, mert én 2,80-nal születtem, és hármónk közül én voltam a legnagyobb!
Mondjuk a pároméknál 3,20 és 3,50nel vannak babák.
Mondjuk a doki mikor látta, h ledöbbenek, csak hátranézett páromra és legyintett egyet felé, hogy "hát na.." :D:D
Na csak hogy én is mondjak már valami konkrétat!!
Tegnap mikor voltunk az NST-n a doki azt mondta hogy mivel vasárnap töltöm a 40.hetet igy sürübben kell menni NST-re,menjek PÉNTEKEN BE A KLINIKÁRA CSINÁL NST-t és MÉHSZÁJAT VIZSGÁL!MIT AD ISTEN PÉNTEKEN SZÜLŐSZOBÁN LESZ ÉS MÉG RÁADÁSUL ÜGYELETES IS!SZERINTETEK VÉLETLEN PÉNTEKEN MEGSZÜLÖK???JA ÉS MEGJEGYEZTE A PÁROMNAK HOGY A FÉNYKÉPEZŐTT TÖLTSE FEL ÉS LEGYEN ÖSSZE PAKOLVA A CUCCUNK!!NA???
Szia!
Lehet egy napon jönnek világra drágáink!:)
Egyébként én is horkolok ,mert nem kapok rendesen levegőt.
Már volt rá példa,hogy arra ébredtem meg.))
Sziasztok!
Most jöttünk a dokitól. Minden ok! A méhszájam 2000, de azt mondta a doki, h még mindig masszív, lehet végigviszem a 40 hetet :D:D
A prüntyike 3600 gr!!!!! Szép nagy baba, bár mi sem vagyunk kicsik :D:D
Megkérdeztem, a nyákdugó miatt nem kell bemenni, doki is csak nézett, milyen hülye a főnővér, mert ha bemegyek, megvizsgálnak, egy óra gépen, és go haza, nem sok értelme van.
Horkolás!
Én is szoktam néha, de csak mostanában a nátha miatt, nem is igen horkolás ez, hanem szörcsögés. Én szörcsögök, Apa meg mellettem nyammog álmában :D:D
Nagyon drukkolok Adali, h megforduljon a babód!
Manon! Gyönyörű a kislányod! Gratulálok!
Most elvonulok enni, mert megvártam a fél órát a homeóbogyók után, azt is elkezdtem mától szedni :D:D
A huszon egynehány héttől normális a horkolás, valamelyik hétről hétre hírlevelemben olvastam ezt.
Nagyon megmaradt, mert mondtam rögtön páromnak hogy készüljön fel horkolni fogok, ő meg közölte velem, hogy elkéstek, mert napok óta horkolok:))
Tudtommal nem marad ez meg, mert a nyálkahártya duzzanat le fog menni.
Jesszus!!! Remélem, hogy nem marad meg!!!!!
Néha annyira fulladok, hogy csak a Nasivin Sanft segít, de az nagyon jó. Nem használom sokat, csak végszükség esetén, mert óvatosan kell bánni vele, de azt mondta a védőnőm, hogy a fuldoklás rosszabb a babának, mert ő is kevesebb oxigénhez jut. Kb. 3 napja használom főleg éjjelre.
Szia Viki!
Én is egyre többet keményedek, kíváncsi vagyok, hogy mikor indul meg Kata kifelé! :)
Sziasztok!
Nekem is teljesen be van dagadva a nyálkahártya az orromban, de már hetek óta. Azóta sajnos horkolok is éjszaka... :( Bár ez a nátha szerű dolog csak esténként jelentkezik.
Jo reggelt...akarom mondani estet...mert vegre aludtam egy kicsit... fajdalom tompa, talan ma ejjel menni fog az alvas!
Velvet, de jo neked, nekem meg 9 nap, ha nem fordulunk...drukkolok nektek!
:-)
Én még azt sem tudom milyen a keményedés!Örülj neki,hogy te már közeledsz a cél felé!Én is akarok,már egyre türelmetlenebb vagyok!!!!!!
Lányok én tegnap este óta nagyon sokat keményedek már.
Nem tudom kihúzzuk-e hétfőig.
Holnap megyek NST-re,meg uh-ra kíváncsian várom az eredményét.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)