2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Udv ujra youlcsi! Aggodtunk!
Nekem vegul csaszarom lesz jovo penteken, remelem minden okes lesz vele, babom nem fordult meg, kis szemtelen:(
Remelem jol vagy, elvezd ki az utolso napokat!
Puszi
Virág! Gratulálok!! Sok boldogságot a picivel. A tejcsi is meg fog jönni, ne aggódj!
Youlcsi! Jó hogy újra itt vagy. Arról lemaradtam, hogy miért kellett befeküdnöd (én is bent voltam 2 és fél hetet, uh. nem tudtam mindent visszaolvasni)
Most voltam védőnőnél, a babó szívhangját már egész lent a hasam alján találta meg, meg is lepődtünk rendesen, hogy milyen lent van. Vérnyomás ma magasabb, de egyébként minden OK.
Sziasztok!
Youlcsi jólmondod, én is képtelen vagyok visszaolvasni :)
Valaki megtenné hogy összegyűjti hogy kik szültek már meg és melyik nap, mert akkor beírom a táblázatba, priviben ha kérhetem...
Bocsika érte!!!!
Nekik gratulálok és sok tejcsit kívánok.
Az "egyben levőknek" pedig drukk hogy mielúbb kibújjanak a bébik :)
Vigyázzatok magatokra.
Puszka
hahó!
visszaolvasnom reménytelen.
kicsit most itthon. vasárnapig. 10percenként keményedések, Ci 2333, de azért eltávra hazaengedtek :)
azért nem hiszem, hogy sokat fogok itt ülni... utolsó perceink ezek kettesben a kedvessel...
Virag, nagy gratula!!! Minden rendben jon szepen, ne aggodj! Itt pl azt mondjak, es valtig allitjak, hogy elso 3 napban a kis baboknak nem kell annyi tej, csak az a minimalis kolosztrumszeru pici csopp, ami jon, mert nekik is meg alakul ki a kis emesztorendszeruk. Ugyhogy minel tobbet tedd cicire es meg fog az indulni...
Persze en konnyen beszelek, majd megnezzuk en mit csinalok jovo heten:)
Puszi nektek! Ugyes vagy!
Virág!
Először is gratulálok a Kicsihez!
Van egy recept, amit már említettem, sztem érdemes lenne kipróbálnod, ez egy ősi magyar főzet, egy táltos mondja fel mp3ra, nekünk megvan, csak vagy 2 órás, ma kiböngészem, meghallgatom, és leírom az összetételt. Nagyon esküszik rá. Sztem én ezzel fogok kezdeni, de azt mondja h olyan anyukáknak is tejet csinál, akik nem is szoptatnak :D:D
Sztem egy próbát megér. Neki is esem, megkeresem. Ha megvan leírom!
Addig is jó pihenést amíg a Csöppség alszik :D:D
Sziasztok!
Most elaludt a kis cseppségem, és apa mindent megcsinál (meddig tart még a lelkesedés?:-))) úgyhogy csak pihenek..és élvezem és igyekszem regeneálódni.
A szülésről nehéz írni, beszélni. Nagyon megviselt lelkileg. Vasánap hajnalban arra ébredtem, hogy folyik valami meleg amikor megfordultam az ágyban először azt hittem, nyomja a baba a hólyagomat. Kimentem a wc-re, letusoltam, gondoltam visszafekszek. Mire beértem a hálószobába, folyt a lábamon végig a víz, úgyhogy akkor ráeszméltem, hogy itt valami megkezdődöt, folyt a magzatvíz, szépen lassan, de folyt.Páromat flébresztetem, összekészültünk, és elindultunk, fél 2-re értünk be a kórházba. A doktor néni pont ügyelt tiszta mák. Aztán megvizsgáltak,beöntés, tusolás, mondták ctg-re tesznek. Fájásom egyáltalán nem volt. Nem találták a baba szívhangját, én meg a félelemtől elájultam. Aztán valahogy összekapartak meg én is magam, bevittek a szülőszobába, hozták a műszereket, végre megtalálták a szívhangot.
Jött a doki néni mondta, hogy nagyon hátra hajló a méhem 1 ujjnyira vagyok nyitva, a magzatvíz már nagyon kevés, reggel 8 előt nem adhat oxitocint, plussz magas vérnyomásom miatt császár.
Úgyhogy műtő, és kivették a babát. A műtőben még 2 alkalommal ájultam el, annyi erőm nem volt, hogy a babát megérintsem amikor odahozták.
Nade, minden jó, most a tejjel küszködök, nagyon kevés van, mindent bevetetem, de még tápi kell. Baba 2 napig nem volt velem utána 1 napig velem volt utána megint elvitték, hát nem tudtunk összeszokni szopás ügyileg, nekem most kezd indulgatni a tejecske, ő már ugye 3. naptól nagyon éhes volt.
Ma várom a védőnőt, hátha tud okosat. Már mindent kipróbáltam napi 5 litert iszok (kórházba mondták min 4 liter kell) laktoherb teát, bogyót rántott levest és nincs csak kb. 5 kortynyi tej.De, nem adom fel!!!!
Nagyon szorítok Nektek!!!
Jah, amúgy jó reggelt mindenkinek!
Velvet!
Nagyon izgulok értetek! Most keltem, és szaladtam meglesni az órát (mostanában időzavarban szenvedek :D), h öleled e már a babót, vagy még izgulsz :D:D Annyira jó!!!!
Tegnap abbahagytam a magnét, na este kicsit már határozottabban éreztem a jóslókat. :D:D
Nekem a doki még azt is mondta, h nagyobb a sárgulás azoknál a babáknál, akiknek a mamája 0-ás vércsoportú, és a baba is 0-ás.
Na én 0-ás vagyok,uh benne van a pakliban. De ha csak élettani sárgaság, ami a babák 80%nál előfordul, akkor nem teszik fény alá.
Sziasztok!
Virág: Szívből gratulálok, , sok boldogságot és sok tejcsit kívánok neked, várjuk majd az élménybeszámolót.
Bancsika : lehet hamarosan szülni fogsz??? :-)
Mi nemsokára indulunk szülni, drukkoljatok, ha tudok jelentkezek és mesélek! Addig is vigyázzatok magatokra és a babákra. Pussz mindenkinek:-)
Amúgy jó reggelt!
Nem tudok aludni!!!
11 körül elaludtam,és hajnal 3-kor ébredtem arra,hogy annyira görcsölök hogy tiszta víz mindenem.ezek a jóslók nekem nagyon kemények!De akkor milyen lesz az igazi?Majd délelőtt fogok aludni,mikor főznöm kellene.
Gratulálok Nektek!Jó egészséget,és sok tejcsit!
Részletes beszámolót VÁRJUK!
Gratulálok Virág!!!!!
Azt meg tudj valaki mondani mitől sárgulnak be a babák? Már mástól is hallottam de ez mitől van?
Jaj, de jo!!!! Gratulalunk Virag! Nem sok idod volt munka utan, de gondolom, mindent megert!!!
Varjuk a szulestortenetet... hagyomanyos uton szultel?
Sziasztok!
Örömmel tudatom Veletek, hogy 2010. nov. 28.-án 04.39-kor 3000 grammal és 55 cm-rel megszületett a lányunk, Dorottya.
Ma érkeztünk haza, babus picit besárgult, de jól van, apával próbálunk képet küldeni.
A decemberre várt, de novemberben érkezett babákhoz GRATULÁLOK, jó egészséget kívánok mindenkinek!
Lesz időm jelentkezek!
Lányok! Drukkolok mindenkinek 1000-rel!!!
Jó éjszakát!
na lépek csajok...
jó éjt nektek
ezen én is agyalok:)
először mior hallottam hogy beöntés, kiakadtam, most meg remélem nem fog kimaradni, mert amilyen hülye a fejem, képes leszek nem nyomni, csakhogy nehogy más is kijöjjön, annyira cikinke érezném
Sziasztok lanyok! En is nyiregyhazi voltam...:)
Egy gyors kerdes: nektek nem faja gyomorszajatok?....teljesen fent a mellem alatt, a mehem felett. Mar eves elott is fajt, ejjel is faj par napja, es olyan hanyingerem van tole... valakinek volt/van ilyen?
Itt mar 30 centi ho van, es most is szakad...remelem ma ejszaka nem kell korhazba menni.
Sok szerencset velvet, kez es labtorest...
Jó éjszakát!
Én is megyek,rendbe teszem magam a holnapi doki randira!
Sziasztok!
Na jó éjszakát lányok, aludjatok jól. Apa már reklamál,hogy én még mindig itt ülök.és nem tud játszani :)))))
Holnap jövök.
Igazatok van!
Ahogy a doki bácsim mondja:Gyerek még nem maradt benn,repülő még nem maradt fenn!Úgysem tudjuk elkerülni,ami a nagy könyvben meg van írva!:-)
Elvégre 9 hónapja erre várunk!
Ha hiszitek ha nem , nekem a legnagyobb problémát az okoz, hogy csak legyen idő beöntést kapni :))))
Hát nem vagyok hülye???????? :)))))))))))
A szüléstől nem félek de attól igen,hogy mások előtt mi mindent csinálhatok ha nem lesz idő. :D
Igen,pontosan. Ha majd lesz valami akkor azzal majd ott és akkor foglalkozom!!!!! Most hiába problémázok azon,hogy jaj biztos nagyon fog fájni vagy ilyenek. Lehet, olyan lesz mint a barátnőmnek, akinek elment a magzatvize, fájásai nem voltak és 20 perc alatt megszülte a kislányát.
Nem tudhatjuk,hogy nekünk mi van kiosztva.
Majd ott foglalkozok az esetleges problémákkal.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)