Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

14226. "pöcök"
2010. dec. 3. 12:37
Mennyi idő lehet egy császár? Sztem már tuti megvan a Kicsi!
14225. Adali
2010. dec. 3. 12:21
Jaj, csajok, lehet velvet-nek mar megvan a kis dragaja...
14224. Adali
2010. dec. 3. 12:21

Udv ujra youlcsi! Aggodtunk!

Nekem vegul csaszarom lesz jovo penteken, remelem minden okes lesz vele, babom nem fordult meg, kis szemtelen:(

Remelem jol vagy, elvezd ki az utolso napokat!

Puszi

14223. Smuci76
2010. dec. 3. 12:17

Virág! Gratulálok!! Sok boldogságot a picivel. A tejcsi is meg fog jönni, ne aggódj!

Youlcsi! Jó hogy újra itt vagy. Arról lemaradtam, hogy miért kellett befeküdnöd (én is bent voltam 2 és fél hetet, uh. nem tudtam mindent visszaolvasni)

Most voltam védőnőnél, a babó szívhangját már egész lent a hasam alján találta meg, meg is lepődtünk rendesen, hogy milyen lent van. Vérnyomás ma magasabb, de egyébként minden OK.

14222. Manon
2010. dec. 3. 12:02

Sziasztok!

Youlcsi jólmondod, én is képtelen vagyok visszaolvasni :)

Valaki megtenné hogy összegyűjti hogy kik szültek már meg és melyik nap, mert akkor beírom a táblázatba, priviben ha kérhetem...

Bocsika érte!!!!

Nekik gratulálok és sok tejcsit kívánok.

Az "egyben levőknek" pedig drukk hogy mielúbb kibújjanak a bébik :)

Vigyázzatok magatokra.

Puszka

14221. youlcsi
2010. dec. 3. 11:59

hahó!

visszaolvasnom reménytelen.

kicsit most itthon. vasárnapig. 10percenként keményedések, Ci 2333, de azért eltávra hazaengedtek :)

azért nem hiszem, hogy sokat fogok itt ülni... utolsó perceink ezek kettesben a kedvessel...

14220. Adali
2010. dec. 3. 11:38

Virag, nagy gratula!!! Minden rendben jon szepen, ne aggodj! Itt pl azt mondjak, es valtig allitjak, hogy elso 3 napban a kis baboknak nem kell annyi tej, csak az a minimalis kolosztrumszeru pici csopp, ami jon, mert nekik is meg alakul ki a kis emesztorendszeruk. Ugyhogy minel tobbet tedd cicire es meg fog az indulni...

Persze en konnyen beszelek, majd megnezzuk en mit csinalok jovo heten:)

Puszi nektek! Ugyes vagy!

14219. "pöcök" (válaszként erre: 14218. - Virág10)
2010. dec. 3. 10:15

Virág!

Először is gratulálok a Kicsihez!

Van egy recept, amit már említettem, sztem érdemes lenne kipróbálnod, ez egy ősi magyar főzet, egy táltos mondja fel mp3ra, nekünk megvan, csak vagy 2 órás, ma kiböngészem, meghallgatom, és leírom az összetételt. Nagyon esküszik rá. Sztem én ezzel fogok kezdeni, de azt mondja h olyan anyukáknak is tejet csinál, akik nem is szoptatnak :D:D

Sztem egy próbát megér. Neki is esem, megkeresem. Ha megvan leírom!

Addig is jó pihenést amíg a Csöppség alszik :D:D

14218. Virág10
2010. dec. 3. 09:33

Sziasztok!

Most elaludt a kis cseppségem, és apa mindent megcsinál (meddig tart még a lelkesedés?:-))) úgyhogy csak pihenek..és élvezem és igyekszem regeneálódni.

A szülésről nehéz írni, beszélni. Nagyon megviselt lelkileg. Vasánap hajnalban arra ébredtem, hogy folyik valami meleg amikor megfordultam az ágyban először azt hittem, nyomja a baba a hólyagomat. Kimentem a wc-re, letusoltam, gondoltam visszafekszek. Mire beértem a hálószobába, folyt a lábamon végig a víz, úgyhogy akkor ráeszméltem, hogy itt valami megkezdődöt, folyt a magzatvíz, szépen lassan, de folyt.Páromat flébresztetem, összekészültünk, és elindultunk, fél 2-re értünk be a kórházba. A doktor néni pont ügyelt tiszta mák. Aztán megvizsgáltak,beöntés, tusolás, mondták ctg-re tesznek. Fájásom egyáltalán nem volt. Nem találták a baba szívhangját, én meg a félelemtől elájultam. Aztán valahogy összekapartak meg én is magam, bevittek a szülőszobába, hozták a műszereket, végre megtalálták a szívhangot.

Jött a doki néni mondta, hogy nagyon hátra hajló a méhem 1 ujjnyira vagyok nyitva, a magzatvíz már nagyon kevés, reggel 8 előt nem adhat oxitocint, plussz magas vérnyomásom miatt császár.

Úgyhogy műtő, és kivették a babát. A műtőben még 2 alkalommal ájultam el, annyi erőm nem volt, hogy a babát megérintsem amikor odahozták.

Nade, minden jó, most a tejjel küszködök, nagyon kevés van, mindent bevetetem, de még tápi kell. Baba 2 napig nem volt velem utána 1 napig velem volt utána megint elvitték, hát nem tudtunk összeszokni szopás ügyileg, nekem most kezd indulgatni a tejecske, ő már ugye 3. naptól nagyon éhes volt.

Ma várom a védőnőt, hátha tud okosat. Már mindent kipróbáltam napi 5 litert iszok (kórházba mondták min 4 liter kell) laktoherb teát, bogyót rántott levest és nincs csak kb. 5 kortynyi tej.De, nem adom fel!!!!

Nagyon szorítok Nektek!!!

14217. "pöcök"
2010. dec. 3. 09:22

Jah, amúgy jó reggelt mindenkinek!

Velvet!

Nagyon izgulok értetek! Most keltem, és szaladtam meglesni az órát (mostanában időzavarban szenvedek :D), h öleled e már a babót, vagy még izgulsz :D:D Annyira jó!!!!

Tegnap abbahagytam a magnét, na este kicsit már határozottabban éreztem a jóslókat. :D:D

14216. "pöcök" (válaszként erre: 14209. - Eznincs)
2010. dec. 3. 09:20

Nekem a doki még azt is mondta, h nagyobb a sárgulás azoknál a babáknál, akiknek a mamája 0-ás vércsoportú, és a baba is 0-ás.

Na én 0-ás vagyok,uh benne van a pakliban. De ha csak élettani sárgaság, ami a babák 80%nál előfordul, akkor nem teszik fény alá.

14215. eznincs (válaszként erre: 14214. - Adali)
2010. dec. 3. 09:05
Értem és köszönöm! Remélem nem lesz egyikőnknek sem, jó lenne mielőbb otthon lenni szülés után!
14214. Adali
2010. dec. 3. 08:37
A babak maja meg nem tudja ugy feldolgozni a mereganyagokat asszem, ezert a legjobb ra a sokszori cicire teves meg feny(napfeny, de ha durva a sargulas akkor a korhazban beteszik ilyen uv feny ala)
14213. aeb1496116
2010. dec. 3. 07:49

Sziasztok!

Virág: Szívből gratulálok, , sok boldogságot és sok tejcsit kívánok neked, várjuk majd az élménybeszámolót.

Bancsika : lehet hamarosan szülni fogsz??? :-)

Mi nemsokára indulunk szülni, drukkoljatok, ha tudok jelentkezek és mesélek! Addig is vigyázzatok magatokra és a babákra. Pussz mindenkinek:-)

14212. Bancsika
2010. dec. 3. 05:51

Amúgy jó reggelt!

Nem tudok aludni!!!

11 körül elaludtam,és hajnal 3-kor ébredtem arra,hogy annyira görcsölök hogy tiszta víz mindenem.ezek a jóslók nekem nagyon kemények!De akkor milyen lesz az igazi?Majd délelőtt fogok aludni,mikor főznöm kellene.

14211. Bancsika (válaszként erre: 14206. - Virág10)
2010. dec. 3. 05:48

Gratulálok Nektek!Jó egészséget,és sok tejcsit!

Részletes beszámolót VÁRJUK!

14210. Bancsika (válaszként erre: 14203. - Adali)
2010. dec. 3. 05:45
Szia!Üdv a nyíregyházi táborban!Nekem még nem volt ilyen.Biztos okoskodik valamit bent a baby!
14209. eznincs
2010. dec. 2. 23:04

Gratulálok Virág!!!!!

Azt meg tudj valaki mondani mitől sárgulnak be a babák? Már mástól is hallottam de ez mitől van?

14208. Adali
2010. dec. 2. 22:10

Jaj, de jo!!!! Gratulalunk Virag! Nem sok idod volt munka utan, de gondolom, mindent megert!!!

Varjuk a szulestortenetet... hagyomanyos uton szultel?

14207. fodoraaa (válaszként erre: 14206. - Virág10)
2010. dec. 2. 21:40
Gratula Nektek!!! Jó egészséget! Boldog babázást!!!
14206. Virág10
2010. dec. 2. 21:25

Sziasztok!

Örömmel tudatom Veletek, hogy 2010. nov. 28.-án 04.39-kor 3000 grammal és 55 cm-rel megszületett a lányunk, Dorottya.

Ma érkeztünk haza, babus picit besárgult, de jól van, apával próbálunk képet küldeni.

A decemberre várt, de novemberben érkezett babákhoz GRATULÁLOK, jó egészséget kívánok mindenkinek!

Lesz időm jelentkezek!

Lányok! Drukkolok mindenkinek 1000-rel!!!

Jó éjszakát!

14205. renibaba25
2010. dec. 2. 21:01

na lépek csajok...

jó éjt nektek

14204. renibaba25 (válaszként erre: 14198. - SBibi)
2010. dec. 2. 21:00

ezen én is agyalok:)

először mior hallottam hogy beöntés, kiakadtam, most meg remélem nem fog kimaradni, mert amilyen hülye a fejem, képes leszek nem nyomni, csakhogy nehogy más is kijöjjön, annyira cikinke érezném

14203. Adali
2010. dec. 2. 20:44

Sziasztok lanyok! En is nyiregyhazi voltam...:)

Egy gyors kerdes: nektek nem faja gyomorszajatok?....teljesen fent a mellem alatt, a mehem felett. Mar eves elott is fajt, ejjel is faj par napja, es olyan hanyingerem van tole... valakinek volt/van ilyen?

Itt mar 30 centi ho van, es most is szakad...remelem ma ejszaka nem kell korhazba menni.

Sok szerencset velvet, kez es labtorest...

14202. zita-anyus (válaszként erre: 14200. - SBibi)
2010. dec. 2. 20:41

Jó éjszakát!

Én is megyek,rendbe teszem magam a holnapi doki randira!

Sziasztok!

14201. Bancsika
2010. dec. 2. 20:40
Jó éjt lányok!Mennem kell!Holnap beszélünk!
14200. SBibi
2010. dec. 2. 20:38

Na jó éjszakát lányok, aludjatok jól. Apa már reklamál,hogy én még mindig itt ülök.és nem tud játszani :)))))

Holnap jövök.

14199. zita-anyus
2010. dec. 2. 20:29

Igazatok van!

Ahogy a doki bácsim mondja:Gyerek még nem maradt benn,repülő még nem maradt fenn!Úgysem tudjuk elkerülni,ami a nagy könyvben meg van írva!:-)

Elvégre 9 hónapja erre várunk!

14198. SBibi
2010. dec. 2. 20:27

Ha hiszitek ha nem , nekem a legnagyobb problémát az okoz, hogy csak legyen idő beöntést kapni :))))

Hát nem vagyok hülye???????? :)))))))))))

A szüléstől nem félek de attól igen,hogy mások előtt mi mindent csinálhatok ha nem lesz idő. :D

14197. SBibi (válaszként erre: 14195. - Bancsika)
2010. dec. 2. 20:26

Igen,pontosan. Ha majd lesz valami akkor azzal majd ott és akkor foglalkozom!!!!! Most hiába problémázok azon,hogy jaj biztos nagyon fog fájni vagy ilyenek. Lehet, olyan lesz mint a barátnőmnek, akinek elment a magzatvize, fájásai nem voltak és 20 perc alatt megszülte a kislányát.

Nem tudhatjuk,hogy nekünk mi van kiosztva.

Majd ott foglalkozok az esetleges problémákkal.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook