2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Én is így vagyok vele :-)))
Az elsőnél nagyon későn éreztem!
Sziasztok!!!
Megjöttem :-)))A kombi teszt eredménye NEGATÍV!!!:-)
Most már megnyugodtam egy kicsit!
Gyerekek alszanak :-) Apuka is alszik :-) éjszakás volt a drága !
Nekem vasalnom kellene!
Én 14. héten tartok, de már érzem rendesen a picurkámat..igaz nekem már a 3. lesz:)
Ne aggódj hamarosan te is érezni fogod már:)
Üdv itt, gratula a dupla babókhoz!
Akik első babásak még nem éreznek mozgásokat, de itt már többen a második, esetleg harmadik manót várják, ők már beszámoltak mozgásokról! irigyeljük is őket!! :)
sziasztok!
az én anyukám is pont ezt mondta!! :)
Mindig olyan jön ami még nem volt. :))))
Mi tuti fedezünk fel olyanokat amiről anno még nem is hallottak.
Szia! üdv a csapatban! Gratula az ikrekhez!
Páran már érzik a babájukat, olvasd vissza! De azért a legtöbben még nem! :)
Minden rendben! :) leszámítva az említett fájdalmakat! :)
Újdonságként 2 napja el van dugulva at orrom, de nem vagyok beteg. meg is találtam, hogy a 14. hét körül előfordulhat terhességi orrnyálkahártya-gyulladás, ami orrdugulást okoz! :):):)
Anyu szerint ilyen terhességi tünetek régen tuti nem voltak, mint amilyenek nekem vannak! :)
Egyébként teljesen jól vagyok. Ma megyek a dokimhoz.Úgyhogy a 16 hetes vizsgálatot és ehhez hasonló dolgot most beszéljük meg.
Nálad?
Sziasztok!
Én egy 15. hétbe lépő ikres kismami vagyok látom sokan vagyunk itt kb egyidősek van már valaki aki érzi a csöppsége mocorgását?
Úgy vagyok ezzel a vérvétellel, hogy végül is csak egyszer böknek, az meg hogy meddig folyik már nem fáj... eddig 3 kémcső volt a legtöbb, kicsit lehidaltam ettől a 6-os számtól! :)
Nem félek tőle, jól viselem, de azért nem a kedvenc elfoglaltságom...
Kicsit a cukorterheléstől félek majd... az már nem lesz annyira fincsi...
Szió!
Igen ez a derék plusz "fenék" - fájás nem túl jó, és még csak az elején vagyunk! Mi lesz később? A derékfájás engem is aggaszt eléggé...
De talán a torna jót tesz majd neki!
Mi újság hogy vagy?
:) Hát akkor igen egyidősek lehetünk kb :)
Örülök, sajna most elkell mennünk de remélem késöbb te is itt leszel és tudunk beszélgetni.Am honnét fórumozol? én Komárom-E megye.
Sziasztok!
Egy kicsit eltűntem, mert pénteken nagy ablakcserék voltak nálunk...
Ma megyek a dokimhoz. Azt hiszem lesz egy pár kérdésem hozzá. Most szedtem a Magne B6-t.
Nokli!
Az a bizonyos farcsont féle nekem is nagyon fáj, főleg hétvégén szenvedtem vele. A derékfájás is előjön gyakran, de főleg este érzem.
A 6 kémcső kemény... Pont most jöttem haza. Tartott vagy 2-3 percig. Mondjuk elég jól bírom, csak előttem egy kismama épp rosszul lett, ez kicsit stresszelt...
12 hetesen nekem kis vérkép volt csak, viszont a magándokim ajánlotta a kombinált tesztet, amit még megnéztek.
Mondjuk ha nekem most a 17. hétben nézték az AFP-t és kb 2-3 hét mire kész lesz, majd utánna beutaló a klinikára és időpontkérés, akkor csak a 20-21. héten jutok el oda is.
Én pont most néztem végig a beutalóimat a 16 hetes vérvételre!
lesz vércsoportmeghatározás, AFP, Szifilisz, Hepatitis, toxoplazma, és nagy vérkép! 6 kémcső lesz! :S
Volt 12 hetesen egy elsőtrimeszteri szűrésem is, ott nem tudom igazából miket néztek, az inkább genetikai cucc volt, és az afp-vel fogja együtt értékelni a doktornő!
A 18 hetes UH meg úgy tudom 3d-s géppel lesz, ezért kell a Klinikára menni és már múlt héten kellett időpontot kérnem november 23-ra! :)
De jó! Végre valaki! Én is április 2-re vagyok kiírva!
Akkor egyidős körüliek vagyunk!!! És én is reménykedem, hogy nem 1-én születik majd szegénykém:))).
Gondolom az AFP eredménnyel együtt lesz majd a következő ultrahangod. Annak nálunk is 2 hét az átfutása.
szia!
Sztk-s dokim van nem magán,AFP holnap és utána csak 3 hét mulva rendelt vissza a doki :( Április 1-re számoltak de a védönőm mondta 2re ir ki mert ne bolondok napja legyen :D de ápr 1 et szoktunk mondani aki kérdezi :)
Szia Nokli!
Nálunk sincs 16 hetes, csak 18 hetes genetikai.
De az is különbség, hogy mikor miket vizsgálnak a vérben. Én a 17. hétben még a vércsoportomat nem tudom... De ma voltam AFP-n és majd 2 hét múlva eldől.
Szia! Ne aggódj, szerintem nagyon eltérő, hogy hol milyen vizsgálatokat tartanak fontosnak. A 12. hetes UH az valóban fontos lett volna, de majd az AFP után megnéznek biztosan mindent. Nekem magándokim és rendes dokim is van, mindkettő uh-ozik, így én meg szinte mindenen 2X esek át. Ez se sokkal jobb...
A mozgásokat szerintem még nem kell érzened, főleg, ha első baba és ha erősebb és vastagabb a hasfalad. Nagyjából a 20. hét körül válik úgyis egyértelművé.
Mikorra vagy kiírva?
Sziasztok! :)
Igazából a 12 hetes uh-t bepótolni nem tudod, mert azt pont akkor kell csinálni, mert csak ebben a korban látszik a nyaki redő, amit néznekk!
18 hetesen van egy genetikai UH, arra figyelj majd, hogy semmiképpen ne maradjon majd el!
Itt sokan mennek a 16- héten is Uh-ra, nálunk ez nincs!
Szakrendelésre jársz vagy magánba?