2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Szia!
Mióta használod a krémet?
Sziasztok!
Én inkább azt a momentumot emelném ki, hogy 3 kismama magzata halt meg A H1N1 miatt, hogy a kismamákról már ne is beszéljek...
Sziasztok,
Koszike a valaszokat.
Nezte valaki a hiradot?
Egy ferfi aki be volt masfel honapja oltva,megis elkapta a h1n1,es intenziven fekszik,lelegeztetik...
most akkor hogy is van ez?
enyit er az a vakcina?
akkor meg minek oltassam be magam,amikor siman el kaphatom a virust es meg ki tudja hogy mit okozok azzal a babamnak??
Helló csajok!
Amúgy jól vagytok? Gondolom, akiknél nem az első baba, most furfangoskodhatnak a Mikulással. Emlékszem, mi a tesókkal mindig sikáltuk a csizmát és kiraktuk az ablakba. Persze a 2 bratyó 9 és 10 évvel idősebb nálam, hogy röhöghettek a kishugin:)))
Hát ha ezzel beljebb vagy,akkor én sem tudok segíteni!
Így jó?
Szia!
Olvasunk, csak sajna én még nem hallottam ilyenről, ezért nem tudok tanácsot adni... De bizti van rá valami szuper krém, ami segít...
Sziasztok!
Sajnos én sem tudok neked segíteni. Nekem ilyen problémám még nem volt. Annyit tudok tanácsolni, hogy ha már voltál orvosnál, és nem segítenek a krémek, akkor menj vissza hozzá, vagy egy másikhoz és mond el neki, hogy nem javult semmit az állapotod. Én biztosan ezt tenném.
Szia attól, hogy nem válaszolt senki nem azt jelenti nem olvas senki, vagy nem fontos amit írtál. De a hétvégén elég kevésen vannak fent a fórumon, gondolom ilyenkor van együtt a család.. Nekem is csak pár percem van most.
Sajnos nem tudom mi lehet a megoldás a problémádra,de vagy menj el bőrgyógyászhoz, vagy ha mész következő tanácsadásra, akkor kérdezd meg a nőgyógyászodat. Ilyenkor mindenkinek nagyon száraz a bőre azt olvastam. Minden nap kend reggel és este is hátha használ valamit. De lehet hogy valaki ír majd valami okosabbat.
Kimondott szabadtérit nem tudok, de minden nagyobb áruházban vagy előtte szokott sétálgatni a mikulás:)
Ilyen helyeken nincs belépő..
Sziasztok,
Latom engem senkisem olvass... :{
Tovabbi szep napot.
Mi még nem voltunk sehol!
Tudtok valami olyan szabadtéri programot itt pesten a hétvégén,ahol lehet találkozni a mikulással?
Akartunk menni a vajdahunyad várba,mert ott van,de 3000 ft lenne a belépő hármónknak!
Ezt egy kicsit sokallom,főleg úgy,hogy Dorcsut lehet nem is érddekelné a dolog!
Viszont neked is:)
Mi ma már sok mikuval találkoztunk a bevásárlásaink során..azon nevettünk hazafelé, hogy megyünk még egy kört és meglesz karácsonyra a szaloncukor:D
Sziasztok kismamik,
21 hetes kismami vagyok,soha nem volt bor problemam,de kb.1 honapja keletleztek minda ketto labamon,terdtol lefele ekcemak,halisten nem viszketnek,mondjuk este amikor elkezdem babrani akkor egy picit viszket,de probalok nem oda nyulni,de nem akarnak el mulni es eleg csunyak.voltam mar bor orvostal is,aki adot kremeket,de semmi javulas...tabletat meg semmikep nem akarok szedni..ugyh mar csak abban bizom hogy ha megszulok akkor elmulnak maguktol.
ja,meg csak borotvalni sem merem a labamat,kesz orulet.
most vettem vazelint,ki probalom,de nem igazan bizom benne..
szoval van itt olyan kismama aki hasonlo cipoben jar?tudtok adni esetleg valami tanacsot?
elore is koszonom a segitseget. puszi
Szijja Zsuzska gratulálok a kislányhoz!!
Eza 3480 gramm gondolom elírás lehet nem?:-))
Én majdnem ennyivel 3570-el szültem,csak azért gondolom!
Köszi szépen! Igyekszem pihenni, nem túl sok sikerrel! :) Hát nagyon remélem én is, hogy nem lesz semmi baja ettől a babónak!
Csak azért furcsa ez nekem, mert emlékszem a kisfiamnál annak idején kibírtam úgy a (majdnem) 9 hónapot, hogy egyetlen egy szem gyógyszert sem kellett bevennem! Talán egyszer v. kétszer egy fájdalomcsillapítót a fejemre.
Már nagyon szerettük volna tudni mit rejteget:)
Nem igazán fotogén a csajszi..elfordult mindig:)