2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Itt olyan nem lesz, mert mi áprilisban szülünk!
Esetleg egy másik fórumon érdemes megézni, vagy a babázósokat megkérdezni!
Igen azt láttam én is, elég horror volt az ára! :)
Én írtam hogy szurkál, most biztos valami éppen kialakul-átalakul. Múltkor kérdezte a védőnő, hogy van-e tejcsorgás, én meg néztem rá hülyén, hogy miért lenne, de azt mondta 16. hét után bármikor lehet, alkati kérdés...
Féltem is hogy ez lesz, de egylőre nincs ilyen gondom... Kop-kop-kop
a bimbó formája is változik megint. Eddig inkább szétterült, nőtt az udvara, most meg csúcsosodik a bimbó, jön előre.
Csak történnek a dolgok a testünkkel, de mi nem írányítunk semmit! :) fura érzés...
Csajok,van itt olyan kismama aki mar kezdettol fogva beoltatta magat,mart a legelejen?
Csak kivacsi vagyok,hogy hogy van es a baba a pocakban...
Tudom mar sokan beoltattatok magatokat,de az meg friss...olyanra gondoltam aki mar regebb ota be van oltva...
En akkor nyugodnak meg a legjobban amikor mar lenne tobb olyan kismama aki beoltatta magat es mar meg is szult es minden rendben...ti tudtok ilyen kismamarol??
Szia! én a babé terhességi krémjét használom. Az is nagyon büdös, de tök drága volt így elhasználom. A férjem azt mondja mindig hogy ő semmi szagát nem érez, így megkérem hogy kenje be :) de mondjuk ő utálja ha krémes a keze, de megcsinálja :)
A mellem nekem olyan fura, itt valaki írta hogy szurkál, nekem is egy kicsit. Gondolom dolgoznak a hormonok.
Csatlakozom.
Én sem vagyok gyógyszerszedő,anyukámtól örököltem:)De nem is vagyok beteg...
Csak akkor veszek be gyógyszert,ha lázam van,de erre sem volt példa már vagy 2-3 éve.Vitaminokat sem szedek.(Bár 1-2 hete eszem azt a flavon lekvárt,de ez elvileg teljesen természetes cucc)Pont ezért nem nagyon akartam oltatni,de ez az állapot rákényszerít.
Szió!
Én olajat használok a hasamra ( Ilcsi, szölőmagolajas), ezzel masziroztam a mellem is, de a bimbót külön nem akartam ezzel kenni most. Nekem is van Milupa, de én se rajongok érte, túl sűrű, de most a bimbót ezzel kentem be. Ma kapok a patikus barátnőmtől kencét, amit ő kevert, remélem jó lesz neki! :)
Köszönöm szépen!:)
Na,megyek oltatni. Majd még benézek! Sziasztok!
Szia! Igen, max 1 mandarin délelőtt egy délután. Kell enni a vitamin miatt de nem szabad sokat. És én a terhesség elején csak a gyümölcsöt ettem semmit nem kívántam... Úgyhogy a "rendes" gyümölcsözés nagyon hiányzik.
De kibírom.
Sziasztok!
Örülök, hogy végül a többség oltat... még én is kapok egy emlékeztető oltást 2 hét múlva.
Zsuzska, remélem ma megtudod, hogy kislány vagy kisfiú-e a baba! Szerintem kislányt vársz:)
Szisztok! Én is lassan megindulok a dokihoz és oltatok. Talán attól megnyugszom én is egy picit. Nagyon parázok ettől a vírustól,pláne,hogy szinte már csak a kismamákról szólnak a hírek.
Erika,nem irigyellek a diéta miatt. Páromnak is májbajai vannak,úgyhogy ő is szigorú diétán van és szenved rendesen, nekem meg nincs szívem előtte enni olyat, amit nem ehet. Remélem már nem tart sokáig.Már azt sem tudom, mit merjek főzni neki.:(
Én is örülök, hogy beadattam, nyugodtabb vagyok. Azóta már halálra idegeskedtem volna magam, mert én azért elég sokat járok emberek közé.
Különösen, mióta minden nap kismamákról szólnak a hírek
Milyen volt a 4D? Megtudtatok mindent?
Mi este 8-ra megyünk majd, visszük a lányokat is. Igaziból miattuk megyünk, én még várnék vele 4-5 hetet, fe már úgy szeretném a csajoknak megmutatni, hogy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz. Bár most is simogatják a pocakom és este az altatót is elmondják az öcsinek. :-) Aranyosak.
Képzeljétek tegnap fürdéskor csak azt hallom hogy Aténa mondja Dorkának, hogy gyere kicsim cicizni. Bementem és a kád közepén ültek és Dorka Teljesen odabújt Aténához, aki közölte, hogy várjál, ebből a cicből elfogyott a tejcsi, most egyél a másikból.
Nehéz volt megállni nevetés nélkül
Most, hogy olvasgatlak vissza titeket, látom egyre többen lettetek oltáspártiak, vagy a dokitok lett az. nekem már több mint három hete badták és nem volt semmi bajom, azóta már a picurt is nézték, egyenlőre vele is minden rendben.
Én azzal nyugtattam magam, hogy kb 30 éve csinálnak influenza elleni oltást és gondolom mindig ugyanúgy csinálják csak most nem x, hanem y vírust tettek bele. Tök mindegy hogy a gyümilevesbe almát vagy körtét teszel a többi gyümi mellé. Elég idióta hasonlat, mi? :-)
Sziasztok Jó Reggelt!!!
Évi sajnálom a fogászatot... nekem egyszer érzéstelenítő nélkül húzták ki a gyökeres fogam, a doktornő azt hitte tejfog... Szóval át tudom érezni a fájdalmadat,, :( Pihenj ha tudsz!
Sajna hát pontosan nem tudni hogy előtte is cukor volt, majd terhesség után kiderül. A diéta nagyon kemény, már 1 órával a kaja után éhes vagyok, gyakorlatilag semmi tápláló. Szerintem max. a babának elég amit megeszek, nekem már nem. Ma egy kicsit muszáj változtatnom mert ez nem megy még 4 hónapon keresztül.
Jó reggelt mindenkinek4 Legalábbis jobbat, mit az enyém.
Rexona-gratula a csajszihoz
Dastinka- még van időd, majd csak a betöltött 24. héten.
Sziasztok csajok :)
Meg szeretnem kerdezni hogy mikor,hanyadik hetben kell el menni a cukor vizsgalatra??
En ma vagyok 21 hetes.
Koszi a segitseget!