2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Hannának is a levegőtől fájt a pocija, de mióta evés közben is megbüfiztetem sokat javult a helyzet.
Nekem is nagyon hiányoznak a főzelékek.Gondolom azért is mennek le nehezen a kilók, mert elég sok tészta félét eszünk-leglábbis én-mivel sok minden tiltó listán van. Nekünk még a tejtermékek is.
Nem tudom,mert egyébként minden rendben van vele!
Nem nyűgös az éjjel is csak egyszer kel fel enni!
Sokat mosolyog és nagyon nyugodt baba és kaki is van napi kettő!
És emlékszem pont ez a doktornő volt az aki anno azt mondta,hogy amig van rendesen kaki és pisi és nem fogy a baba addig nincs min aggódni!
Jajj ne!
Teljes vérképet kért a doktornő,úgyogy ez a valószínű!
Azt szoktam hallani,amikor nagyon mohó és levegőt nyel!
Ilyenkor leszoktam kicsit állni vele!
Nemtudom,megpróbálkozom majd apránként a zöldségekkel amik tiltó listán vannak!
Amúgyis nagyon főzelékes vagyok,nagyon hiányoznak!
Jesszus!
Megfordult velem a világ...
Sziasztok csajok!
Jó sokat írtatok, mindig mire végig olvasom, már mennem is kell és alig tudok írni ide a fórumba:(
Egy kérdés...mindenki menstruált már a szülés óta?
Én még nem és most aggódhatok, hogy nehogy terhes legyek.
3 éve szülés után 28 nappal megjött , aztán 8 hónapig kimaradt a szoptatás miatt. De most nem jött meg szülés óta.
A kilók rólam sem mennek olyan jól mint 3 éve. Még mindig 60 kg vagyok a 163 centimhez. 53 kg-val kezdtem a terhességet és 76,5 kg voltam a szülés napján.
Enni muszáj a tej miatt, max. odafigyelek mikor mit. Tornázni kellene többet, de így 2 gyerek mellett nem mindig van időm.
Mikor még csak Viki volt mindenre volt időm, minden délelőtt tornáztam 1-1,5 órát.
Na és most még szedem az Elevitet, ami fogja a kilókat:S
szia Wuppie...
ezt még hallani is rossz :( remélem nekünk nem kell vérvételre menni... vagy ha igen ezt nem is tudnám végignézni :S
Most az a legújabb,hogy nem bizonyos ételektől fáj a pocakjuk,hanem a levegőtől,amit lenyelnek a tejcsi mellé.
És ha csak olyanokat nem ennél,amiktől te magad felpuffadsz?
Jó azért bevallom tetszik,hogy enni kell:)
Kihasználom az alkalmat,mert ha Norbi leszokik a ciciről,akkor jönnek a megszorítások:S
Még szerencse,hogy idén kimarad a nyaralás.
Legalább a fürdőruhán nem kell problémáznom! :S
Szorítok Zentéért.Tényleg érdekes helyzet...
Lehet,hogy butaság,de nem lehet,hogy ez nála normális?Mert mondjuk gyorsabb az anyagcseréje...Vannak olyan emberek,akik két pofára zabálnak és mégsem tudnak hízni.Gondolom náluk csecsemőkorban is így volt...
És a narancsbőrről ne is bészéljünk!
Azthittem csak én nem tudok megszabadulni a kilóktól!Bár én sem teszek érte,mert ugye most a bébi a legfontosabb!
Biztos azért borít ki minket ennyire a súlyfelesleg,mert nyár van és ilyenkor nem lehet eltakarni az úszógumikat...
Hát nekem nem tűnik Zente alaultápláltnak, sőt nagyon formás kisfickó. Mi 4 hét alatt pont fél kilót híztunk, de a doktornő nem keveselte, sőt 4 hónap alatt Anna 3300 grammot hízott.
Vérvétel? Hát nem lesz kellemes, készülj fel rá. Annának már annyiszor volt vérvételée, hogy kevés lenne a 2 kezem megszámolni. Nagyobb vérképhez tényleg a fejéből vesznek, ott látszik jól az ér. Nagyon sírt mindig, ha szúrták, de állítólag az a jó, mert úgy jön a vér. 2 kis fiolával vettek.
Amúgy fel a fejjel, a bajok nem itt kezdődnek! Túl lesztek ezen is.