2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Én nem.Adtál neki kúpot?
Nekünk mondta a védőnő,hogy megelőzésnek mehet egy fél...Nem is volt láza,de lehet,hogy anélkül se lett volna,de ezt már nem tudjuk meg:)
Húha...én másfél évesen voltam 15kg:P
Nagyon sok ilyen alkatú ember van,de valakinél (főleg gyerekeknél) ez változhat.
Én is ismertem olyanokat,akik gyereknek tök véznák voltak,mostmeg pont az ellenkezője.
Én nem,de biztos jó lesz :)
Nekünk van egy DVD-nk,meg a védőnő adott egy neogranoromonos könyvecskét is amin van babamasszázs,csak amíg ilyen keveset van fent Norbi,még nem tudjuk kihasználni...
Ezt szájon át adják.
Hát igen...Most,hogy ekkora felelősség van rajtunk,mindíg nagy dilemma lesz meghozni egy döntést,hiszen mindenki a legjobbat szeretné a gyermekének.Mást nem tudunk,csak bízni,hogy jól döntöttünk...
Akkor a te babód is szépen növekszik.Norbi 62 cm és 5550 gramm volt 2 hósan.
túl vagyunk az oltásokon, meg is mérték 57 cm,5480 g
remélem nem lesz láza
ti borogattátok a szuri helyét?
Szia!
Már hiányoltalak:)
Hogy vagytok?Lórika még mindíg jól viselkedik?Mekkorák vagytok?
Én sem menstruálok még,de nem aggódok.Jó lenne,ha már nem is jönne meg többet,olyan jó nélküle:P
Biztos ez is változó(ahogy a 2 terhességed sem volt egyforma),úgyhogy szerintem nem kell aggódni.Legfeljebb vegyél egy tesztet,hátha megnyugszol,vagy infarktust kapsz ;)
szia
igen, valószínű kimarta neki,szájon át kapják.
Ez is olyan,mint az összes többi gyógyszer,oltás...van akinek van mellékhatása,van akinek nincs, sajnos ezeket senki nem tudja előre.
Sziasztok!
Tényleg nagyon rosszul hangzik!:S
Szerencsére nekünk a kézfejéből vettek.Emlékszem hetekig kék maradt a helye.
Még én sem menstruálok, de a lányok is már majdnem 11 hónaposak voltak, mikor először volt szerencsém hozzá, úgyhogy nem aggódj, Ivett.
Kilók...
Hát én kiló szempontjából nem panaszkodhatok, mert kb 2 kiló van rajtam pluszba, de én is látom magamon a változást :( Sokan dicsérnek milyen jól nézek ki, de már nem merek felvenni olyan pólót, amiből kint van a derekam, nem úgy mint eddig. De hát mit akarok 3 gyerek után. Lehet tól hiú és maximalista vagyok magammal szemben, de én sem szívesen nézek a tükörbe
Szép jó napot mindenkinek :)
Vikó, szerintem nagy ban nem lehet, ha kakis pelusotok is van. Szerintem csak nem akarja megvárni a doktornő, hogy tényleg baj legyen és csak ki akarja zárni a szervi okokat.
Gondolj bele az én majdnem 6 éves nagylányom még nincs egészen 15 kiló!
Tavaly náyron, mikor beteg volt és beküldtek minket a szakrendelőbe, kivizsgálták miért ilyen helyelykönnyű (akkor ráadásul lefogyott 12,5 kilóra 5 évesen), de nem találtak semmit. Még meg is röntgenezték és utána feljegyezték, hogy minden rendben van vele, megvizsgálták. Ja és hozzáteszem eszik rendesen
Én nem jártam, de van orvosi gyógymasszőr végzettségem.
Vikinél pici korban nem jött be a babamasszázs , Lórikának már tetszik.
Kiváncsi vagyok milyen élményetek lesz!!
Már a 6. hét után lehet tornázni. Én a kislányomat 10 hónapig szoptattam, 6 hónapig csak anyatejet kapott és mindennap tornáztam minimum 1 órát.
Szóval nem kizáró ok a szoptatás, lehet tornázni. Csak a futást nem ajánlják.
Én is mostanában gyakran bekeverek 50 ml tápszert és a szopi után megkínálom vele. Van, hogy elfogadja.
Van ám a tápszernek is előnye, jobban ellenőrízhető, hogy mennyit eszik és Anna sokkal kevesebb levegőt nyel az üvegből. Még mindig úgy cicizik, mint egy kisdisznó:-)))
Ez így van!
Komolyan délelőtt óta annyit agyaltam ezen,már úgy vagyok vele én is,inkább kapjon tápszert és tudjam,lássam,hogy biztosan jól lakik,mint ez a kétkedés bizonytalanság ami most van...
Az biztos jó lesz!
Nállunk nincs ilyen tanfolyam,én egy könyvből tanultam meg egy pár mozdulatot,amit szoktunk csinálni a hason,meg a tappancsokon!
De csak 6 hetes kora óta csináljuk fürcsi után és akkor is csak akkor ha Zentének is van hozzá kedve!
Csajok valaki jár babamasszázsra? Vagy szoktatok masszírozni? (apucit kivéve...)
Holnap megyünk egy ilyen tanfolyamra, egyedül foglalkozik velünk egy védőnő. 3 alkalom és állítólag én is megtanulom... Kíváncsi leszek.