2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Én már meg vettem a hazahozós rucit,zöld fehér csíkos plüss,nagyon kis cuki!
Mi Dorkát sem fehérben hoztuk haza (persze,hogy rózsaszínben)az szerintem inkább kersztelőre illik nem?
Hát tuti hogy nem megy!
Legalábbis nem hiszem,hogy mindkét félnek nagy élvezetet okozva!
Hát mi betartottuk!
Nekema 6 hetes kontrollon történt az első behatolás,akkor is nőgyógyász által és hát nem volt kellemes,nem bántam volna még ha van egy-két hetem a regenerálódásra!
Úgyhogy mi betartottuk!
Sziasztok!
Mizujs veletek? Látom a "nagymami bevetésen" c. projektet tárgyaljátok:-)
Én úgy vagyok ezzel, hogy Jákó jön a mi életünkbe, nem mi az övébe és bizony neki kell majd alkalmazkodnia. :-))
Ugyanúgy jól kell éreznie majd magát a nagyival-paival, tesómmal, mintha velünk lenne.
Tigrisek lesznek a picik.
"A szerencse fia. Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megküzd a sikereiért. Veszély és harc nélkül nem izgalmas számára az élet"
Amit pedig tudok hogy páromra és rám is nagyon jellemző a kínai horoszkóp.És szerintem babóra is az lesz.
az tök jó!!
mondogatom én is a csajoknak, h nem-e kéne megállapodni, de hát olyan kevés a normális pasi - szerintük :P
hát, hasonló a szitu, egy barátnőmnek sincs baba, sőt, még normális kapcsolatuk se :(
de nem baj, mert így külön jó lesz nekem, kikapcsolódok velük, ők meg alig várják már, h babázzanak
ma is csajbuli lesz, névnapozunk, és mindig egyeztetnek hozzám, h ne füstös hangos helyre menjünk, szeretem őket nagyon
Sajna a környékünkön nincs is kismama :( így esélytelen, h kismama barátság szövődjön :( de azért nem adom fel
van egy távolabbi barátnőm, aki tavaly áprilisban szült, de ővele soha nem volt szoros kapcsolatunk, most néha meglátogatjuk egymást
Én halak nő vagyok.A párom kos, és úgy néz ki picurkánk is kos lesz.Én inkább a kínai horoszkópot nézegem és ha abból indulok ki nem lesznek tutyi-mutyik a cseppjeink.:-)
Incó:nálunk is érdekes a barátkozósdi.Azoknak a barátoknak akiknek van gyerek már mindenkinek 3-4 éves vagy sokkal idősebb akiknek meg nincs azok még jó pár évig nem is tervezik.Akiket pedig ismerek kismamákat mindenki a város másik végén lakik.
délután is be lehet csiccsenteni. :D
mi egyébként nyáron szerveztünk esti teraszos összeröffenéseket hozzánk. 9-re jött a csapat, amikor Flóra már aludt és addig maradtak amíg akartak. most nyáron is biztos lesz majd ilyen, de jövő nyáron már könnyebb lesz, mert a pici is nagyobb lesz már és remélhetőleg ő is végigalussza az éjszakát, mint a nővére.
Mondjuk ez most nem hangzik annyira izgalmasan, de biztosan hozzá lehet szokni:)))
Nekem nem lesz nagy szerencsém ezen a téren, a melletünk lévő lépcsőházban van egy kismama, de kissé dilinyós. Mondjuk azért mindig megkérdezi hogy vagyunk...
Ja nem lesz egetrengető a buli, az tuti... már a csajok is csak feljönnek és ülünk itt mint a tyúkok, persze Ők isznak valami alkoholost és meg teazgatok. Izgalmas. Sajna egyiküknél sincs babó, még kapcsolat is alig-alig. Nehéz lesz egy kicsit összeegyeztetni a barátságot, nyilván az is érthető, hogy nem arra vágynak majd, hogy mindig babázzanak.
De ami jóhír, hogy lett egy csomó kismama ismerősön (na nem barátság még ez- nem olyan egyszerűen megy a dolog sajna).
Nálatok hogy van ez?
Nekem már rágondolni is fárasztó:)
Alig kapok levegőt:P
na igen, pont ezen röhögtünk reggel a párommal
reggel még nem vagyok formában, este meg már nem
mondtam neki, h talán haza járhatna ebédidőben, vagy esetleg beengedem a postást ;)
egyébként nekem ülni sem jó, akkor fáj a legjobban a hátam.
Majd küldj mákos gubeszt, nagyon szeretem!! ja, és óvatosan a mákkal ;)
Bika, akkor az idei szülinapodat nem valószínű, h ereszd el a hajam bulival ünnepled :P hacsak nem az idegi állapotod miatt lesz ereszd el a hajam :)
Hát ez az itt fáj ott fáj, mostmár végleg utolért engem is. Addig míg nem ülök vagy fekszek le nincs is gond. De tegnap este Ati kérdezte, hogy nagyon fáradt vagyok-e, célozgatva egy jó kis esti programra, de sajna azt kellett mondanom, hoogy fáradt ugyan nem vagyok, de a hátam úgy fáj, hogy mozdulni is alig bírok.
Pedig mostanában, nekem kellett erőszakoskodnom vele, mert sajnálja a picurkánkat. Pedig ami nekem jó, az neki is, nem? :-)
Nekem a csíkos a legaranyosabb, de majd meglátjátok.
Én is kékben akarom majd hazahozni Zalánt
Hát én is kos vagyok (ápr.10), de én sem tudok a fenekemen megülni.
Mikor dorka megszületett szerveztem itt helyben egy baba-mama klubot, most meg az osztálytalálkozónkat szerveztem meg. Mindenki csodálkozott, hogy terhesen is képes vagyok rá. :-P
Ellenben anyukám és apukám nyilasok. Apa tutyimutyi-időnként rendesen kihoz a sodromból, anya meg szintén pörgős, mint én.
az oroszlánokkal is jól kijövök, van a környezetemben :)
viszont a skorpiókkal van még rossz tapasztalatom, akiket én ismerek önzők, de nagyon :P
persze ez is csak az én tapasztalatom, és nem akarok általánosítani!