2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Örömszerzési kényszeres személymérleg!:-)
Nem akar senkit sem megbántani!
Ez egy ilyen állapot:)
Én is minden vásárlásnak úgy indulok neki,hogy most mindent megveszek,na ilyenkor nem veszek semmit:S
Biztos!Nagyon kis vagányak voltak a képen:)
Képzeljétek! Rendeltem egy digitális személymérleget, mert az előző összetört.
Tegnap meg is érkezett. Boldogan ráálltam. 49 kilót mutatott. (57 helyett) Gondoltam biztos hideg, azért nem működik rendesen. De később sem mért jól. 4 kiló liszt csak 3,3 rajta. Vissza kell küldenem.
Jó kis mérleg mi? Hallottatok már ilyenről?
Aha nállunk is csak alibero jön be,a pempers folyik mindenfelé!
Kiváncsi vagyok a kukissal hogy lesz,neki melyik lesz a jó,mert igan ez szerintem isalkati kérdés,nem az anyuka szeszélye,hogy éppen melyiket szereti rá adni a gyerekre!
Hiába érzem énis úgy,hogy a vékonyabb pelusban jobban és konfortosabban érezné magát a gyerek,ha egyszerűen 1 1/2 -2 óránként cserélnem kell alatta!
Így marad a libero!
Mindenesetre pampers-el kezdünk majd,mert míg csecsemő volt Dorka,addig nekünk is az jött be!
Nekünk is csomó olyan kis vagyány ruhánk van, amit sajna fiúra nem lehet ráadni.
Nem baj, majd jó lesz a következő babának, hátha lány lesz :-D
Elment volna az eszem? Lehet
Szia!
Igen.
Hát azt én is elviselném:)de egy jó kis hátmasszázst azt még inkább!Én is tervezem már a tisztítást,de mindíg eltolódik:S
Azért 1db-ot veszek,hogy azért legyen...
Érdekes módon Aténának mindig Liberót vettünk, a Pamperst nem szerettem neki. Dorkával pont fordítva voltunk, úgyhogy gondolom a gyerek alkatától is függ melyik a jobb, melyikből nem folyik ki a termés.
Most én is liberót vettem 3-6 kilósat. Próbáltákrám beszélni a 2-4 kilósat, de az már a lányoknak is kicsi volt.
Aha igen!
Dorkának volt egy nagyon komoly kis adidas kocsi cipője,elis tettem emlékbe!
Csak sajna rózsaszín...
Türelmetlen típus vagyok, mindent azonnal akarok...
A férjem látta rajtam, hogy nagyon elfáradtam és mondta is , hogy majd máskor fejezzük be a vásárlást. De én ragaszkodtam hozzá, hogy ha már itt vagyunk, akkor mindent vegyünk meg.
Biztos tetszeni fognak Scamp ruhák!!!
Tényleg kocsicipő!!
Köszi!:-)
Sziasztok
Tegnap voltam szülésfelkészítőn, tök jó volt.A gyermekágy volt a téma, bemehettünk az újszülött részlegre....
Egy csomag pelenkát kell bevinni, de adnak is, meg az anyukának betétet is adnak valamennyit, és a kórházi hálóinget is cserélhetjük bátran.
Az elefániban voltunk, mert ott volt akciós a forgó amit kinéztem és végülis a többi dolog semm volt rossz árban. Max párszáz forintot nyertünk volna, ha átmegyünk máshová. Még most mosom folyamatosan a lányok ruháit, ami nem rőzsaszín meg virágos, és majd rendszerezem mi hiányzik még.
Látszik. Mosz bedobtam 60 fokra, de nem tudom kijön-e. Kb 3 éve a szekrényben volt és mintha a festett polc fogta volna meg egy kicsit, pöttyöre.
Szia Edo!
Te kozmetikus vagy , ugye?
Olyan jó lenne néha egy arcmasszázs:)
Még szülés előtt el kellene mennem egy arctisztításra, remélem jövőhéten azon is túl leszek.
Egyébként cumit azt én nem is veszek, majd ha nagyon muszáj. A kislányom mindig kiköpte, így nem is kellett, szerencsére!!
Tegnap hívtak a Scamp-ből.Ma küldik a rucikat:)
Már alig várom!
Akkor nagyon ügyesek vagytok!
Jó pihenést!
Eleinte mindíg zseniális érzékkel pont akkor raktam alá a tiszta pelust,mikor érkezett az újabb kaka adag!
Ilyenkor szedhettem is ki alóla a pelenkát mert ugye nem csomagolhattam bele a kakás pelusba és megint vehettem elő egy újat!
Hát én nagyon libero párti vagyok,de míg csecsemő volt Dorka,addig pamperst használtunk,mert az jó vékony!
Én ha jól emlékszem olyan 15db pelust vittem be a korházba!
Dorka szerdán született és szombaton jöttünk haza,ez a mennyiség szinte el is fogyott ez idő alatt!
Szisztok Kismamák!
Elég volt visszaolvasni titeket...:)
Én még mindig a nagy bevásárlást pihengetem.
Tegnap elég sokat feküdtem , mert állandóan keményedett a hasam:( Alig tudtam megfőzni.
Most már jobban vagyok.
Nekünk már csak néhány apróság kell, körömvágó olló, babahajkefe, és még 5 db mintás textilpelus. Ennyi, a többit megvettük, de jól bele is rokkantam fizikálisan...
Ja és a kórházi csomagba pár tisztálkodószer, de azt még úgyis jövőhéten rakom össze végleg.
Ha van nacid az is jó,bár hűvösebb napokon jó azért a rugi is!
Én még mikor pici volt Dorka úgy öltöztettem,hogy a bodyra még adtam egy rugit is!
Szóval nem csak felsőként,de trikóként is funkcionált a rugi alatt!