2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Anitah!Jobbulást mindenkinek!!Jaj,de sajnállak Titeket!
Örülök,hogy Mi már túl vagyunk rajta!
Babszika, Levi nagyon ügyes hogy már vezet! :))
Nagyon aranyos ahogy kinyomja magát! :D Gabuci azért ennyire még nem tudja, épp kinyomja magát, ingázik egy kicsit, aztán elfárad és lehasal... aztán újra. :))
Léna gyönyörűséges a tavaszi szerkójába! :))
Na megyek ébredezik a lelkem!
Anitram Zsókájának boldog 7. hófordulót!:)
Valamint Imo és Zsuzsika 13 kislányának is! :))
Milyen fura hogy már 7 hónapos babócáink is vannak! :) Hihetetlen hogy megy az idő!
Sziasztok!
Köszi! :)
Szinte éreztem hogy ez lesz, hogy ennyi beteg ember közt Gabuci sem ússza meg! :(
de jó de jó:)) én is menni akakrok sétálni meg dumcsizni egy jót végre:)) Nekünk az oktogonhoz mindneképpen be kell mennünk,mert apánál lesz a babakocsi:)) onnan meg aztán a filatorgi gát kivételével gondolom minden könnyen megközelíthető:)) de amúgy én is most gondoltam rá hogy a Maritszigeten is találkozhatnánk:) szval már csak a jóidő kell na meg egy kenguru vagy valamiylen hordozóalkalmatosság amivel beviszem a nagylányt a váárosba:))
Fülöpke megírod privibe nektek milyen kengurutok van lehet e hátra tenni, hány kilóig van és hol vettétek ja és hogy milyen márkájú? Mert sajnos én akárhol néztem 10 kilóig voltak az én lányom meg már most 9 és már emelgetni is alig bírom, nemhogy elöl hordozni:))
Szuper jó 5let! Nekem a Feneketlen tó is jó (Kosztolányinál)
Priviben megy a számom.
Dehogy hagyunk ki!:) Küldj majd egy számot, mert tönkrement az akkori mobilom az összes számom odalett,már a szervízben sem tudtak életet lehelni belé, sajnos. Viszont akkor meg kell szavazni hol legyen, mert mondtad, hogy nektek a Városliget messze van, Szofiéknak viszont a Kopaszi gát esik ki.
Vannak még ötleteim: Margit-sziget, Feneketlen tó, Tabán vagy Városmajor, ki mit szól?
Vagy mindenki kiválasztja melyik a legjobb helyszín, - ajánlhat is, -és akkor különböző napokon talizunk. Mit szóltok?
Asszem a Hádára gondolsz-én is oda jártam, csak a bosnyák téribe. Ott kilóra adják a holmit és nem beárazva.
Csak babakocsival oda még nem merészkedtem el, de most hogy jobb idő van talán nekiveselkedünk :-)
Akár ott is randizhatunk.
Turizás? Már 1x eljutottam mióta megvan Andris, na meg kismamaként is sokat vadásztam. És tényleg meg kell állapítanom, hogy sokkal több a kislánycucc. Győzöm mindig a sok rózsaszín holmit odábblapátolni és derékig a konténerbe bújni, hogy kisfiús dolgot találjak.
Én istenbizony nem akartam Andrisból hupikék törpikét csinálni-mégis az lett :DD de egyszerűen a gyerekholmik csak rózsaszínből és kékből állnak. Na meg némi fehérből. És nemcsak a turikban- a boltokban is. Pedig szívesen adnék Andrisra kék-zöld-barna-bordó stb. babaruhákat-ha lennének....
Séta? Én is-én is-én is :-)))
Ritkán van időm netezni, de egy jó beszélgetésben bárhol-bármikor benne vagyok (sajna autóm nincs, de egyre többet BKV-zgatunk)
Igyekszem visszaolvasni...
Andris is kóstolgatja a papikat, neki a Zinlac nagyon bejön-akkorákat cuppog hozzá, annyira édes!
Sajna a finom anyatejes kakis pelusoknak mi is örökre búcsút mondtunk-Babszi, nekem is nagyon hiányzik az illata.
Anitah, de jó hogy ti már megkeresztelkedtetek! Nekünk még keresztszülő-jelöltünk sincs. Azért remélem, Andris nem marad pogány, előbb-utóbb dűlőre kell jutnunk apával.
Most ennyire futotta-Szofinak, Fülöpkének, Monstronak és a többieknek is sok-sok puszi!
Fülöpke nem hagyunk ki semiképpen, nézzük az időjárást és válasszunk egy kellemes napot.
Szofi Annyira édes Léna ebben a kis tavaszias szettben. Én még nem mertem levenni róla ma az anorákot, a párom mindig jól le is szúr.Holnap még melegebb lesz, úgyhogy már én is csak egy melegebb kardigánt adok Levire, meg egy könnyebb sapit.
Amikor mentünk le a Balcsira múlt héten, Levi felébredt és ő is nagyon élvezte, hogy nincs rajta sok ruha a hordózóban és végig sikította az utat. Egyszercsak halljuk, hogy szól a zenélő játéka, azt hittük a rázkódástól, erre hátrafordulok és látom, hogy a kezével felhúzta. Ezzel szórakozott az út hátralévő felében.
Szegények ezekben az anorákokban meg sem bírtak mozdulni.
Monstro: Anyu nagyon édes sapikat hoz mindig Levinek, ő általában turizik és olyan szuper darabokat hoz fillérekért, hogy hihetetlen. Érdemes ilyen helyeken is keresgélni, kislányoknak biztos még százszor nagyobb a választék.
Még a múltkor vettük a KiK-ben. Pár száz forint volt. Még majd én is szeretnék másikat is:)
Gondolom, hogy melege lehetett szegény Szaszának, Lénáról apája még a kardigánt is levette!