2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Az enyém is pont ilyeneket csinált! Aztán megkomolyodott, most meg túlfélt... :)
Nálunk ez annó egy napig tartott. Pedig de jó is volt:-) A férjem néha rallyversenyzőnek képzeli magát. Nem azt mondom, hogy száguldozik, de ahogy gyorsít, előz, kanyarodik stb... Most pl kézifékkel kanyarodik a hóban. Az autót használja szánkónak. A gyerek meg baromira élvezi, követeli, hogy még. Pedig én csak annyit kérdeztem, amikor elkezdett esni a hó, hogy szerinte elég e a szánkónak. Erre berántotta a kéziféket, farolt egyet. Elég. Mondom, és nem az autóval való szánkózásra gondolam, hanem a klasszikus fa szerkezetűre. Ja, azt nem mondtad:-)))
Lehet kapni, 9 ezer forint! Igen, megmarad a funkciója!
Én nem vettem, mert a párom mióta terhes vagyok (kis túlzással) még autópályán is 20-at töszög... :)))
Már csak be kéne végre szerelnem....
Megmarad, nekem az van. Teljesen jól fog az öv tőle, de a pocakot nem nyomja meg. Levezeti a csípőhöz az övet.
Itt is azokat lopják, akik építkeznek. Mi őríztük a végén a házat, amikor már megvettük. A vállalkozó előtte meg éjjeli őrt fizetett.
Hátra beton kerítést szeretnék, onnan jönnek a betörők, mert az már szántóföld. És mielőtt teljesen megköt a beton, a tetejébe beletörök pár sörösüveget, hogy a szilánkok kivelé álljanak. Majd a tetejére szögesdrót. Előre meg kovácsoltvasat szeretnék, a tetején jó nagy tüskékkel. Lehet próbálkozni:-)))
Kérdés:
Lehet a Brendon-ban kapni biztonsági övet lehúzó bigyót. Hogy a pocak ne nyomódjon. Mennyire biztonságos, ha fékezni kell egy nagyot? Mármint az öv életmentő funkciója megmarad ettől?
jézusom!! Pofátlan bunkók! Most, hogy építkezni készülünk, duplán felbosszant az ilyen történet.
Brutálisabb? Dinamitot szereltek rá és harci kutyák fognak lógni róla? :)))
Zsindelyre tervezte eredetileg, és az összes zsindelyt elvitték. Aztán betoncserepet vett, hogy azt azért nehezebb ellopni. A szomszédhoz is betörtek, ott még a belső ajtókat is kivették. Elvitték a kandallóbetétet, az összes szerszámot. Több mint 1 milliós kárt csináltak:-(
Drótkerítés, de baromi magas. Mire átvágják az összes szögesdrótot elmegy az életkedvük is az tuti. De akarunk normál kerítést csinálni, ha lesz pénz. Az brutálisabb lesz.
Az összes cserepet?! Azért az nem kis lóvé !!!!!
Én is paráztam a kijutás miatt, mert nem reagált a kapu a nyitógombra. Szerencsére 1 méterről műár vette a jeleket.
Egyszer már előfordult, hogy 2 órával később értem be a melóhelyre. Hiába tudtam átmászni a kapun, a kocsi nem tudott átmászni, így egy munkatársam jött el értem :) ja, buszközlekedés nincs :))))
Jézusom, hozzátok aztán nem fognak betörni... :))
Azért ki lehet látni tőle? :D
Az autó? De a normál kapun is lehetetlen. Magas, teteje szögesdrót. Amikor a vállalkozó építette a házat, akkor ellopták az összes tetőanyagot éjszaka. Akkor bedühödött, és mindenhol szögesdrót van. De nem egyszerűen. Kerítés alján, közepén, tetejét, belefűzve.
Hűha, itt azért nem ennyire durva a helyzet... Monnyuk át is mászhatott volna a kapun... :)
Jó reggelt!
Itt is esett éjszaka. Hajanlban Apa ébresztett, hogy befagyott a lakat a kapun, nem tud kimenni, adjak öngyújtót. Persze 7 éve nem dohányzom, honan lenne. Erre én megyek, kinyitom az ajtót, és egy hatalmas hófallal találtam szembe magam:-( Szó szerint olyan, mintha valaki direkt az ajtónk elé hordta volna az összes havat. Aztán a lakaton a tiszta alkohol segített végül.
Nekem nyomkodta a hasam! Igaz, nem a géppel hanem a kezével, de az akkor is nyomkodás volt... :)
Igen, elég macer. Nekem sem a kedvencem. De azt hiszem ez az utolsó. Bár nekem az elején megnyugtatóbb volt, hogy nem a hasamat nyomkodják!
Remélem ez lesz az utolsó hüvelyi uh... Nem szeressem...
Persze, felteszem ha jó képet tudok róla csinálni!
Ne izgulj, minden rendben lesz :)) Felteszed majd az UH képet?
Nálunk is esett még hozzá. Reggel letoltam a 30m-nyi járdát, hogy a párom eljusson az irodáig, aztán kiástam a kocsit :) Egyébként imádok havat lapátolni:)) Kár, hogy el kellett jönnöm melózni, mert szívesen folytattam volna még!
Szép jó reggelt!
Nah, hála a jó égnek esett még egy kis hó ami alatt frankó kis jégpáncél húzódik, úgyhogy annyira élveztem a reggeli kutyasétát, majdnem összecsináltam magam jó kedvemben. . . ://
A kutya persze élvezte, imádja a havat...
Negyed 4-re megyek a 12. heti uh-ra, nagyon izgulok!
Sajnos a ház mögött van a garázs. Előnye, hogy így naposak a szobák, ez meg a hátránya. Amúgy több mint 10 centis itt a hó. Hatalmas. De nagyon élvezi mindenki. Még a felnőttek is kijöttek este szánkózni, hógolyózni. Baromi jó volt a hangulat:-)
még akkor is rendes vagy, ha azt megengeded, hogy a gyakornok egyáltalán jelen legyen
szia Noémi, mi lenne, ha megkérnéd a kórházi dokikat, hogy ne a gyakornok vizsgáljon? Sztem jogod van hozzá.
További ajánlott fórumok: