2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Boldog hófordulót minden babának!! Callista Bencéjének, Olivérnek, bár az Ő anyukája sosem jár erre:)
AZtán Janikának és Dominiknek is sok puszit küldünk:)
Réka, hagyd a hülye rokonokat, ne bosszankodj rajtuk, örülj, hogy nem a szomszédban laknak, így nem kell feltétlenül találkozni.
Én is szerettem volna vanni utánfutót a bicajra, de másfél éves kortl ajánlották. Az biztos, hogy biztonságos, mert ha valahogy fel is borul, a bukócső megvédi a gyerkőcöt.
De:
- az ülés háttámlája nem állítható
- elég egyenesen ül benne a gyerkőc, így ha elfárad, elalszik, akkor billeg ide-oda.
A lányomat 5 évesen vittük ilyenbe a Fertő tó körül, de ha elaludt, csak nyeklett össze-vissza.
AZért jó is tud lenni, mert sok csomagot be lehet pakolni (csak akkor lovat kössél elé, hogy elhúzza :), tud benne játszani, de nem tudtok beszélgetni.
Így mi a dönthető, adapterrel felszerelhető ülés mellett döntöttünk. Az idén már szeretnénk is menni Szombathelyre, ahonnan csillagtúra szerűen bicajoznánk össze-vissza.
A Balcsis bringakörút nagyon szupi, arra is tekertünk már, bár én leginkább a kísérő autót vezettem.
Ha az utánfutó mellett döntötök, próbáljatok ki többfélét. Ültesd bele a gyerkőcöt, neki mi a kényelmesebb, menjetek el egy szaküzletbe. Nagyon segítőkészek, és általában értenek is hozzá.
Valószínű irigyek.Nállunk is akkor változtak meg negatív irányba mikor Tomi megszületett.
Nekik nem jött össze a saját gyerek így mi lettünk a mumusok hogy nekünk meg igen.Az már mindegy volt hogy Tomi az unokájuk.Most Botinál csak rosszabodott a helyzet.
Eddig nem tűntek ilyen nehéz esetnek,de amióta a Luca megszületett-kegyetlenek.
A mániájuk hogy adjam neki oda a Lucát délutánra vagy egy napra én meg kapcsolódjak ki.úgy csinálnak mintha teher lenne nekem a saját gyerekem.
sziasztok
nincs véletlen köztetek magas anyuka ?178 vagy magasabb és 68-72 kg körül?
Muszáj egy picit panaszkodom.A Krisztián nővére annyira felidegesített tegnap,hogy alig aludtam.
A szokásos oktatásokhoz képest,mert ugy ő mindent tud és nagyon okos.Találkoztunk velük séta közben és az első szava-túl van már megint öltöztetve ez a lány.Még kabát se volt rajta csa kardigán.Na mindegy.Meghívtak ebédre,Krisztián igent mondott...úgyhogy mentünk.Pont etetnem kellett Lucust,így ahogy odaértünk.a hordiban a szőnyegen ülve neki álltam etetni.A kanapéra nem mertem feltenni,mivel elég kényes rá.Mindig azt meséli,hogy vki feltette rá a lábát.Közben mászkáltak az ajtón és tök nagy huzat volt,és nem is szóltunk csak én és a Kiki felváltva futkostunk becsukni.Flegmán rámszólt hoyg miért nem a kanapén ettem ott nincs huzat.A kanapé előtt ültünk,úgyhogy nem értettem ott miért is ne lenne.A Kiki visszaszólt,hogy had csináljam úgy ahogy én akarom ne szóljon bel----Na és most jött a csúcs."Jó hogy nem majd az én családom berepül az ablakom mert itt etet!"Ez kivágta nálam a biztosítékot.Ő hívott meg....
Hát többet nem kell neki.Utána meg jó pofizott hogy jöjjek majd vissza séta után,mert ugye összepakoltam a cuccokat és elmentem sétálni-onnan meg haza.Ha maradtam volna,akkor lehet meg említetem a melegebb éghajlatot.
SziasztoK
Szofi a Vigyorgombócos kép csuda aranyos.
Nekünk is van már hajpántunk mert mindig ráfekszik a fülére és félek hogy úgy marad.
Akarunk venni Lucusnak bicikliutánfutós babakocsit húsvétra.Valaki ismeri?Mi a véleményetek róla?
Hát ez jó hír!!:-)
Köszi a segítséget!
okés, rakok fel képeket, még Monstronak sem küldtem, a félévest, de pótolom!Nemsoká megyünk, szóval majd csak este, de meglesz:-))
Addig is szép napot mindenkinek
Nagyon édi Léna ahogy elbújt.:)
Boti is úgy alszik most hogy a hordozóban csücsül és rá van terítve egy plléd.Úgy tud igazán nagyok aludni.
Sziasztok!
Persze, hogy be lehet menni, mi is voltunk már:)
Fredaszter köszi a bókot:)
Sziasztok!
Mesekeksz: persze, be lehet menni babakocsival! Szép is lenne ha nem lehetne:-)))
Esetleg nem tennél fel képeket? Kíváncsi vagyok a te babádra is, szerintem a többiek is!
Babianyu: szépek vagytok a képen, nagyon aranyos gyerekek!
Szofi: hát igen, Léna megint nagyon szép!
Szép jó reggelt!
Alig győzőm itt a történéséket olvasni, de vendégek voltak, és sütöttem, főztem, szóval alig volt másra időm!képzeljétek pénteken felavattuk a sportkocsit, és úgy tűnik ezt így szerette!bár csak anyuék sétáltunk, remélem azért tovább is bírja!ma mennénk a tescoba, mert venni kell a picurkának néhány cuccot!nem tudjátok véletlenül, h babakocsival be lehet menni?mert a bébihordót annyira nem csípte az előző alkalommal:-((
Köszi Annaluca:) Csak nem sokáig maradt rajta mert birizgálta a fülét:(
Babianyu nagyon jók a képek! Boti gyönyörűséges de amúgy mindannyian szépek vagytok:)
Babianyu, nagyon jók a képek. Ügyeset festettél a falra, tetszik. Örülök, hogy láthatom a csodabuzogányt. Már éppen kérni akartalak, hogy mutasd meg, hogy is néz ki, de látom jóra gondoltam.
Milyen figyelmesek a nagyok, hogy hagytak benneteket pihizni!
Léna a hajpánttal igen helyes!