2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Mi meg pezsgőztünk egy kicsit szombaton, egy esküvőn voltunk, és persze csak módjával iszogattunk, de Levinek ízlett:)
Nekem apósom viselkedése a furcsa kicsit, valójában nem is értem. Ő ugyanis csak azóta érdeklődik igaznán leendő kisunokája után, mióta kiderült, hogy kisfiúnk lesz. Én ezen ledöbbentem, hogy a mai vilgában még léteznek emberek, akik így gondolkodnak!? És pont az ÉN apósom..
Igen, én is azt olvastam, hogy a mózest is lehet a kocsi hátsó ülésén rögzíteni. Nekem valahogy ebben nagyobb bizodalmam van, mint az ülésben. Ezeknek az apróságoknak annyira érzékeny a kis gerincük...
Nekem is nagyon hiányzik a család érdeklődése, kényeztetése, ha ha nincs, hát nincs. Marad a párom, aki azért igyekszik. Tegnap megkívántam ebéd után a sört, hát nem leszaladt egy üvegért a Pluszba? Estig szépen el is kortyoltam, olyan jól esett!
További szép napot mindenkinek én mára befejeztem a munkát:) holnap meg nem jövök dolgozni, mert meglátogatom a védőnőmet és talán meghallgatja Kispockom szívhangját:))
szóval mindenkinek minden jót. vigyázzatok magatokra!
Sajnos nincs ilyen tároló, a lépcső aljában, meg csak úgy pőrén, hát nem szívesen hagynám ott. Már nem egy történetet hallottam, hogy ellopták a folyosóról a babakocsit. Az elsődleges szempont a könnyűség lesz.
Sajnos az én szüleim már nem élnek, anyósom meg idáig 1x nem vette fel a telefont, hogy az unokája után érdeklődjön. Mindent mi veszünk meg magunknak.
Nagyon cuki a férjed:)
Nincs lent babakocsitároló vagy valami hasonló?
Extra könnyű babakocsit válassz akkor:)
amit én néztem az 13,2 kg hordozóval és 13,7 sport résszel:) + a gyerek. a pierre a 17kg + a gyerek , de vannak ennél nehezebbek és gondolom könnyebbek is.
Mi is új kocsit fogunk venni- illetve anyukám külön kívánsága, hogy Ő szeretné megvenni!
Én peg perego-t néztem ki és egy ismerősöm is megerősített benne mert ő már a második babával használja és semmi baja nincs!
Értékelem én, hajjajj :) Nagyon is. Hát a három hónapot igen, de beszéltem dokival, és azt mondta, hogy a petesejt állapota nem ettől függ, ez csak a szervezet miatt van. Tehát nem a baba egészsége függ ettől. Így gondolom sokak véleménye ellenére nem várom meg azt az időt, hanem, így 2 hónap után belevágunk, ahogy esik úgy puffan alapon.
Hogy van a pocid? Szegénykém, nincs könnyű terhességed :(
Köszi az anyagot, de jó hogy küldesz!!!
De édes lehet ahogy kalimpál a kis Drága :) Úgy megsimogatnám a pocakod!!!!!!!!!!!
De, jó nektek, hogy három hét múlva szabadultok:)
Én júliusig dolgozom, mindig tologatom egy kicsit, igaz megspékelem a szabikkal. Szombaton indulunk Olaszországba:)
Egész hétvégén szerelt a padláson-ezer fokban. Annyira édes volt, úgy nézett ki, mint egy szenesember-ráragadt a sok por. Még a jövő hétvége is ezzel megy el, de aztán lesz sok tárolóhelyünk, kipakolhatjuk a gyerekszobából a cuccait és elkezdhetjük bebútorozni Andrisnak. De jó lesz!
Már csak azon agyalok, hogy fogom a babakocsit a 2. emeletre minden alkalommal felküzdeni gyerekestől-nincs liftünk.
Halihó!
Pözümi örülük, hogy itt vagy és minden oké! Hőmérőzés témában én nem nagyon vagyok otthon, nem próbáltam.
Monstro, én is kb. ilyen árkategóriában gondolkodom, és ugyan kinéztünk egy négy funkciós sportkocsit, de valószínúleg a mózest mi sem kérjük majd hozzá. A hordozó és az ülő rész is alakítható és már újszülöttkortól használható.
Azt írta valamelyik újság, hogy bár tudásra az olcsóbb kocsik is majdnem annyira képesek mint a drágábbak, a különbség inkább a minőségben keresendő. Ha valaki szeretné, hogy esetleg a második babát is kiszolgálja, érdemes egy kicsit többet költeni rá.
Szerintem nagyon okosan teszitek, ha új kocsit vesztek, főleg, ha szeretnétek még kistesót. Több barátnőm kapott - vett már sok gyereket kiszolgált kocsit, de előbb-utóbb mind dünnyögött, hogy tönkrement rajta ez-az, nyikorog, ő azért nem ilyent vett volna, fakul stb.
Van amiből érdemes elfogadni a használtat (pl. kisruha) a kocsi nálam is az a kategória, amiből újat veszünk.