2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
sziasztok!
Pözümi én sem gondolom,hogy ezt zsuzsika rosszindulatból írta neked,megértelek mennyire rossz lehetett olvasni és elöntöttek az érzések és nem tudtál máshogy reagálni,de ne menj el!!!!!
Mocorgás nekem is változó,van mikor nagyon beindul van mikor kevesebbszer érzem.Úgy bírom mikor megemelkedik a pocim mint egy kisebb hegyomlás.:)de ez csak mikor vízszintesen vagyok,akkor látni.Pár pillanat múlva meg visszamegy.
Vasat én is szedek,maltofer,nekem helyrerakta kicsit volt kevesebb.
Jó éjt4
akkor viszek.. biztos ami tuti... :)
Egyébként nincs benne a táblázatban de kislányom lesz :) Egyenlőre csak Mocorgónak hívjuk, mert késő este meg kora hajnalban mocorog a drága szoktat minket a hajnali felkelésre:))
Voltatok már úgy, hogy nem igazán mocorgott a bébi?
Két napja alig akar aktív lenni. :(
kell
reggel első középsugaras vizeletből
én holnap megyek terhelésre
de anno nálam alacsonyabb lett a cukros lötty után az eredmény mint az éhgyomri
Anitram-nak és mindenkinek!
Ha cukros lennél, akkor az alap eredményed sem lenne jó, nem?
Amúgy pedig mi értelme van annak, hogy megnézik a cukrot egy ilyen tömény lötyi után, hiszen ilyen mennyiségű cukrot soha senki nem eszik meg egyszerre?!!!
Megnéztem a leletem, az éhgyomri 5.84-ig jó. Ha cukros vagy, akkor annak is magasabbnak kéne lenni, nem? Cukros után 7.8-ig jó.
A párom szerint milyen orvostudomány ez, ahol majd éhezni kell a kismamának, és nem szabad azt enni, amit szeretne? Ha mértékkel is, de akkor is!!!
(Nem okoskodok, ezek csak kérdések, amiket nem értek!!)
Sziasztok!
Megvan a várva várt erdmény. Teljesen padlón vagyok.
Éhgyomri:4.9mmol/l
Terhelt:9.4mmol/l (7 Körülig jó)
Na most aztán nincs cukor nincs szénhidrát, zsömike és kifli.
Ettől féltem: TERHESSÉGI CUKORBETEGSÉG!!!!!!!
Teljesen padlót fogtam. Most még a diabetológiára is ráncigálnak. Mi jön még?
Eddíg sem ettem sok cukrot és szénhidrátot de most már biztos, hogy nem is fogok hízni a terhességem alatt. Csak Babókának ne legyen semmi baja és kibírja a méhlepény meszesedés nélkül!!!
javítva
Jó kis változás mmint a kórház terén
Tudnál változtatni a táblázatban?? Szinte mindent javítani kellene :) S nem utoljára ;) Várható szülés ideje: 2009.09.19., kórház szombathelyi markusovszky kórház, kisfiú: Janika (és ide még jön 1 név, nemtom mi :))
Ezer hála és köszönet!!
nekem nem mondott senki semmit
én magamtól szedem ezeket:))))))))
Nekem pezsgőtablettát mondott a doki.
De már undorom van a sok gyógyszertől, és mikor meg kell inni a kálciumot, attól is.
béresnek a kálciumát
kb 2 naponta 1-et
Én magnézium, vas, vérnyomás csökkentő, kálcium.
Már be kell állítani a telefont, hogy mindnet be tudjak szedni egy nap..
Milyen kálciumot szedsz?