2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Lassan en is bucsuzom, mert eleg faradt vagyok... Jo ejt!
Nalunk a nev valasztasnal az volt a szempont, hogy Indiaban es Magyarorszagon is hasznalatos nev legyen. Csak lanyneveket talaltunk, volt kb 6-7 lehetoseg, es ezekbol a Roza tetszett nekunk legjobban....
Én is megyek mostmár,mert holnap nehéz napunk lesz!Megyünk átvenni a lakást,Kulcsot intézni stb.Szóval megpróbálom kipihenni magam.
Jó éjszakát mindenkinek!
Nálunk is 2 neve lesz a picinek, nem tudom miért de ez a kettő tetszik és nem tudtunk választani a Szonja és a Szandra között. A kisebbik lányunknak is 2 neve van. a Liliána már megvolt, mikor a szülőszobán kérdezték akkor jött a Léna is. Így megbeszéltük 2 másodperc alatt, hogy Liliána Léna legyen. Viszont ha fiú lenne a pici csak 1 neve lenne a Roland. Nem találtunk hozzá illő nevet. Na jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!
Most ertem haza egy fel oraja... akkor eloszor is most visszaolvasok :-)
Jó éjt lányok! Megyek mert nagyon feszül megint a pocim, lefekszem:)
Mindenkinek kívánok kellemes és pihentető éjszakát:)
Hát azért én nem tudnám elképzelni a lányomat.
Meg azt hogy becézed?
Kislányom ma hol a jobb oldalra, hol a bal oldalra tolja ki magát:) Teljesen eldeformálja a hasam:)
az Amália az szép. Eredet:germán
Jelentése: harcos nő,
nagyon ritka név :)
A betűs nevek között tényleg nincs túl sok jó. Nekem az Anna tetszett meg az Alexa.
Igen!Amália,Aranka,Adalberta...:))))
Még jó:) KÉpzeld ha tetszett volna neki!
a fiú nevekről nem is beszélve
Hát nagyon hülye A betűs lánynevek vannak...
Szerintem is az:) Olyan borzasztó nevek vannak!!
Felvetettem apának a nevet, de nem volt tőle elragadtatva:)
Már megilyesztettél.Ez szerintem borzalmas.:)
Most olvastam egy ilyen nevet: Azucséna:) Azt mondja apa, milyen jól hangozna, hogy Léna Azucséna:))))))
Na jó ezt azért nem komolyan mondta:)
Drukkolunk, minden rendben lesz:)
Majd írd meg mi volt!
Bizti minden rendben lesz:) szurkolunk mi is:)
Nálunk a fiúnévbe nem volt igazán beleszólása:) A lány név pedig azért A-s,mert a vezetékneve is A-s:)
Gondolunk rád!!!:)
Majd írd meg mi volt.:)
egy jó tanács csak egy keresztneve legyen a gyereknek. Igaz ennek is annak is megvannak az előnyei és hátrányai. Nekem személy szerint kettő van és aki nem ismer annyira - pl a dokim - a második nevemen szólít amire persze nem reagálok rögtön.
Hahó!
Drukkoltok holnap,hogy minden ok legyen?Megyek dokihoz és eléggé izgulok.
Nállunk a lánynéven nem is gondolkodtunk!Szinte az elejétől tudtuk hogy fiú lesz!Jól meg is lepődtünk mikor a 18.heti uh a dokinő azt mondta hát ez itt egy kilány.Mind ketten egyszerre:MI????
Ja bocsánat nem fiú!Nem lett volna gond ha lány nem arról van szó,csak egyszerűen nem tudjuk elképzelni hogy Vivi mellé jöjjön még egy lány.Belőlle csak egy van.:)
Tominak meg kelett egy játszópajtás.:)
Azelőtt még tetszett nekem az Emily és az Emma. Mondtam is hogyha ikerlányaim lettek volna akkor úgy hívták volna őket, hogy Emma Anna és Anna Emma:) Még jó, hogy csak egy lányom lesz:)
Miért szeretne mindenképp A betűs lánynevet a férjed?
Nálunk a lánynévbe nem nagyon volt beleszólása szegény páromnak. Már a terhesség elején mondtam, hogy ha lány lesz legyen Léna- nem tudom miért:) Aztán Ő is megszerette ezt a nevet.Meg elég ritka is.
Annak lehet, hogy én sem örülnék ha Ő is Lénának akarná hívni a babáját, bár ki tudja.De a vezetéknevükhöz a Zsófia nagyon szép:)
Pihizz csak sokat, és hagyd hogy kiszolgáljanak, Luca baba pedig bizti nem fogja magát meggondolni hogy Ő most akar a világra jönni:)
További ajánlott fórumok: