2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ismét mozgalmas 2 napon vagyunk túl, Bálint egy percre sem hagyja, hogy pihenjek vagy ilyesmi:( Tegnap este véres, de legalábbis erős rózsaszín vizeletet produkált többször, így ismét a Tűzoltó u-i Gyerekklinika vendégszeretetét élvezhettük az éjjel:((( Mára megszűnt ez (volt ma UH-on is, de szerencsére semmit sem találtak) haza is engedtek, de hétfőig "állományban" maradunk ha vmi megint lesz akkor irány vissza. Reggel jött a férjem 8-ra, mert nekem 3/4 9-re kellett mennem a dokimhoz, aki 1 héttel vissazdátumozta a szülés várható időpontját. (Ez az én kérésem volt és a TGYÁS miatt kellet) a Táblázatban nem kell átírni:))))
Van vki aki intézte már magának a TGYÁST és a szülés előtt 28 nappal kezdi meg? Milyen papírokat kell pontosan beadni? Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék többször menni...:(((
Nekem aug. 31-én lejár a szerződésem és megszűnik a munkám, de így hogy a doki 1 héttel "előrébb hozott" aug. 28-án megkezdhetem a TGYÁS-t és mivel akkor még van mhelyem így majd a GYED is jár attól függetlenül, hogy akkor már nem lesz munkaviszonyom (amúgy 3 napom múlt volna, hogy nem kapok majd GYED-et csak GYES-t).
Én a mozgalas hónapokban szinte alig híztam (5 kiló:(. de gondolta, na majd most az utolsó 5-6 hétben, erre ma úgy bekajáltam (csak a szemem kívánta, hogy minden ki is jött belőlem:((( Szerencsére Kistesóval minden ok odabent, így nem aggódok:)))
Szép estét és jó éjt mindenkinek, már aki még bír aludni, mert nekem az sem megy már nagyon...:(
Igy az utolso idoben en is mindent meg tudok enni
:-)Azokat az eteleket is szivesen eszem, amiket korabban ki nem allhattam...
Eddig a kezdetektol 9 kilot hiztam... :-)
ja és jövőhét szerdán felkeresem a védőnőm, mert eddig szabin volt
nála sem voltam már több mint 1 hónapja
én meg nst-re csak szept elseje körül megyek először, akkor töltöm be a 36. hetet
Zsúfolt hetem lesz akkor: nst, vmikor uh és persze az elmaradhatatlan kukucska:))
nem is tudom mikorra osztom be magam:))))
Anyum már mossa a pelusokat, meg a kiságyba való cuccosokat. Úgyhogy már lassan kezdek eszmélni, hogy sok idő tényleg nincsen már hátra szülésig. Én félek a szüléstől, mert nemtom mi vár rám, mennyire fog fájni, mennyi ideig tart majd stb., viszont várom is már. Szóval elég kettős érzés.
Az NST-t is várom már, az jövő szerda. Dyna addigra már babázik :)
Sziasztok!
Jó sokat írtatok ma alig bírtam végigolvasni:)))
Látom mindenkinek a szülés körül forog az agya. Már nekem is, és rettenetesen félek. Ja ma voltam NST-n meg uh-n és a dokim közölte, hogy mivel nagy a baba és valószínűleg elszámoltak, így hétfőn be kell feküdnöm a kórházba és kedden lesz a tervezett császár. Persze, csak ha addig nincs semmi. Előre félek, pedig tudom mi vár rám. Lehet, hogy épp ezért. Na meg a páromat is jól megijesztettem, mert ahogy végeztem felhívtam, hogy intézze a szabit jövőhétre. Első kérdése az volt, hogy haza se engednek? Nagyon aranyos volt:)))
Jajj én úgy várom,pedig nem kéne mert még korai,mégis mindig úgy alszom el talán ma....
De ezt nem merem megosztani senkivel,ha lehet sürgetném az időt,hogy ott legyek már.Ha a baba érzi a gondolotokat is akkor ezt hallhatja:Mardj még bennt egy picit és nőlj----gyere babám anya már nagyon vár....:-)))Gondolja döntsd már el mit is akarsz valójában.
Sziasztok!
Én nem félek a szüléstől, mert az első elég könnyen ment és bízom benne, hogy most is így lesz bár a 17 és fél év ami eltelt közben azért kicsit elgondolkodtat. Viszont, ha belegondoltok, hogy mennyi aggódás, félelem, nyűglődés, nem alvás és fájdalom van 9 hónapig, akkor az a kis szülés már semmi, főként hogy ott lesz a jutalom baba a karunkban!!!