2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Én azért nem, mert húz a hasam előre amikor hajolok előre hogy lemossam:)
majd meséljél ám mindenkép, hogy mi hogyan alakult :)
szerintetek a penész foltot mi viszi ki?
a vanish nem használ
Sajna nem.Most egyedül vagyok,mert Tamás is dolgozik.Ma át se mentünk a lakásba.De holnap már muszáj lesz,mert a tulaj (az albérlet ahol most vagyunk) holnap jön 10-re a kulcsokért.Nagyon itzgi lesz a holnapi nap.
tegyél le a földre újságpapírt;
én is a múltkor rikítottam meg,és jobban éreztem magam
Szóval én tuti nem csinálnám, megvárnám amig valaki megcsinálja:) de ez én vagyok
igazán komoly problémáim vannak,nem???:-)))))
Kétnaponta mosom,de azt szeretem...
Nekem csak meg kéne mosni, már vagy két napja, de engem arra sem visz a lélek:)
azon filózok neki álljak e a hajamnak....meg kéne ritkítani,de nincs kedvem utána söpörni.szerintetek bátorkodjak hozzá?
Szia!
Biztos az idő miatt is van!
Elhiszem, hogy kellene pakolnod, de azért ne felejtsd el, kismama vagy, most egy a pihenés az természetes. :)
Tudsz valakitől segítséget kérni?
Az a helyzet,most anyu engedne,de a párom nem...ez a rosszabb verzió...Anyukám most is kajálni hívta hétvégén,mivel a fekvés miatt ugye főzni se tudtam,de ő nem ment le inkább haza ment a szüleihez...Ez az a szitú amikor külön mindenkinek jobb...
Sebaj, majd holnap:) ha ma fáradt és nyomi bvagy pihenj. Én ma egész nap csak szédelegtem, akármit ettem ittam nem lett jobb még most sem...
Sziasztok!
Pörög ám a fórum alig bírom követni.:)
Én ma nagyon nyomott vagyok.Nem tudom mi lehet.Semmit sem pakoltam pedig nagyon kéne,mert így sose lesz rend.:(
Megszületik a pici talán javul a helyzet:)
Mit nem értesz??Szívesen leírom mégegyszer...biztos a meleg miatt fáj a fejed.
Nincs már szocpol...sajan.Van valami fészekrakó támogatás,de azt meg nem igényelhetjük,mert rokontól vesszük a házat...Így semmi támogatás...Örülöni fogunk ha egyátalán megkapjuk a hitelt rá...aztán nem is egy nagy összeg kell...csak ugye kisemberek...stb
Szeretnék én is egyszer a balcsi mellett lakni:)Talán majd nagyikoromba leköltözünk
hát igen-nagyon rossz két tűz között állni.Midketten nagyon makacs egyéniségek és ha véletlen az egyik engedne akkor a másik nem...
A köszönésnél tartanak,előtte nagyon csípték egymást.mindegy,majd a távolság megoldja....
tudtok rá szocpolt felvenni?
nem értelek teljesen,
lehet azért mert fáj a fejem s lassabban forog
Na persze olyan árért jutnánk hozzá,hogy itt Keszthelyen panelt se tudnánk rajta venni.Meg tök jó lesz,mivel itt vagyunk családunk lesz és nincs semmi a nevünkön
de örülj neki, hogy van lehetőségetek s családi ház az egy kincs :)
a szeretet meg mindent megold!
Igen,most anyukámék felett lakunk a tetőtérben,de anyu meg a párom összevesztek.sajna...Erre a párom nagyija felajánlotta hogy eladja nekünk az ő házát,mivel ő már nem lakik ott.Nagyon nagy udvar 100m2 házikóval,újjítás ráfér.csak ugye most Keszthelyen lakunk,ez meg Balatonedericsen van.12km van közte.ennyi az egy hátránya
Persze, ez természetes.
Családi házba költöztök?
A szülésen minden renben lesz,ügyesek ezek a babák és gyorsan kibújnak.hipp-hopp!!!!
Anyukám is már nagyon pánikol,hogy mi lesz-mondtam neki mi lenne.Bemegyek,szülünk gyorsan aztán jövünk haza...csak azt vesszük észre,hogy többen leszünk.Csak mosolygott.Én pozitívan állok hozzá.A szándék is fontos...
Sziazstk lányok, végigolvastam... jó sokmindent írtatok ma:) Dynának gratula a babóhoz:) sok tejcsit és egészséget mindkettőjüknek.
Réka nagyon szép a babaszoba:) Ma itt volt az anyósom és végignyalta a házat, úgyhogy most ragyog az egész:) És a fő hogy a gyerekszobába is rendet tettünk:) szóval most már olyan jó bemenni.
Nekem szerencsés alkatom van, a hasamon nincsenek csíkok, azt kenegettem folyamatosan. Viszont az oldalamon, ahol azt hittem hogy nem kell, nos... post ot jöttek ki a csíkok:) de sebaj majd elhalványul előbb utóbb:)
Bennem olyan goldolatok vannak most hogy eddig minden rendben, de mi van ha szülés közben lesz valami, mert az sajnos nem rajtunk múlik...
Jaj megvan az első NST-re az időpontom, jövő hét kedd:)))) Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz és fog-e akkor mocorogni a kislányom amikor kell:)
Szerintem ezzel sokan így vannak ezért nem gond ha kiírod magadból! Én meg attól parázok, hogy mi van ha időközben nyílt a méhszáj és én nem tudom és akkor ugye nem lehet ezt-azt! De eddig még nem volt gond, remélem ezután sem lesz.
Dyna gratulálok a babához!
én is most ébredtem fel..ezek a bűvős alvós óráim 2-től fél 4-ig.de jó is...
További ajánlott fórumok: