2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
igen szokott, gyalogolni alig tudok, és a hasam alja is megszokott fájdulni ha sétálok
neked milyen tüneteid vannak?
Én 38+3-nál járok.
És keményedni szokott a hasad?
Ja és ráadádusúl a doki szerint a feje is méretes.
homlok tarkó közötti távolság 36 hetesen 11cm.. a bpd:9,1.
Nekem a lepényem is 36 hetesen 3 érettnek minősült.A külső méhszáj nyitott egy ujjnyira és a méhnyak is 2000-es.
Izgultam én is a lepény miatt,de a baba nagyon mozog úgyhogy baja nem lehet.36 hetesen a doki azt mondta hamarosan szülök,ahogy a lepényem mutatja,aztán nem.Ez a hét már a 38.Aztán semmi.
tudom, hogy furán hangzik :) de én annyi mindent érzek, hogy fogalmam sincs, hogy mi a jóslófájás......
te hány hetes vagy?
Persze!:o)
Akkor nagyjából egyformán állunk,egy hét eltéréssel.
Érzel már jóslófájásokat?
Tudom,hogy hülyeség,de szeretném,ha 3 kg felett lenne.Persze nem a súly a lényeg,hanem az egészsége,csak hát...
Akkor még annyira nem izgulok,ha Te már 4 hete így állsz...csak nekem tegnap jöttek először ezek a jóslófájások és egy kicsit beparáztam,mert az időben meg ott vagyunk már. Jó nagy babód lesz,ha végig bennt marad!:o)
Szia!
A méhlepény érettsége mennyire befolyásoló tényező, hogy a szülés meginduljon?
szerintem a babád súlya jó ....
Sziasztok!:o)
Noémi,nagyon drukkolok és hajrá!:o)
Eperke,gratu mégegyszer az ikrekhez!:o)
Réka örülök,hogy jobban vagy és nem depizel már!:o)
Mi ma voltunk dokinál,a tegnapi fájós haskeményedéseknek meg is lett az eredménye,mert a külső méhszáj kinyílt és a méhnyak is megrövidült.A méhlepény is 2-3,úgyhogy bármikor bármi történhet már.Igaz jobban szeretném,ha megvárná a jövőhét pénteket,de nem én döntöm el...Nem túl nagy babó,2910g.Most azért eléggé izgulok...
énis utálom a betétet, de persze másfajtát is tettem el,
te milyen fajtát vettél?
nekem a skyp nevem: fazsuu;
felvettelek; köszi :)
de igen, és össze-vissza ennék mindent ráadásul.....
jó lenne egy kis tarhonyás hús kovi ubival, vagy ép csokis fagyi, tejszínhabbal, vagy gofri :)
igen tettem neki, meg a kórházi csomagba is;
a tena lady super betétből amiben 10 db van szerinted elég?
Igen, segített is :)
Van msn vagy skyp címed? mert ha megszületne a baba, akkor a párommal tudnék üzenni