2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Én direkt úgy kértem az időpontot, hogy apa el tudjon vinni minket, mert 2 gyerekkel érdekesen szállnék fel a trolira. Azért remélem segítenek Neked a felszállásnál!!!
Ti mikor mentek?
Sziasztok!
Monstro a hűtőnkben 120ml tejci várja hogy apukátok vigye Szandi babának!Még estig fejek hozzá.:)
Szofi az anyatejet 24 órát lehet tárolni a hűtőben.Én fagyasztottam már hippes kis üvegben is csak főzd ki előtte.
A védőnőnek kötelessége elmenni az újszülötthöz.Ki sem lehet vinni az utcára akkor meg hogy mennél el hozzá?Szerintem szólj neki.
Mi 16-án megyünk uh-ra a Királyhágó útra.5000ft-ért mindent megnéznek Botin.Meg is mozgatja a lábát a doki.Szóval megéri.
Monstro!
A Tűzoltóban jó az UH (sajnos mi Bálinttal oda járunk a hematológiára és 2 havonta csinálnak Neki hasi UH-ot:(. Ha itt nálunk nem lenne jó és ingyenes én is oda vinném:) De a házban lakó kismamik ajánlják a MÁV-ot így oda jelentkeztem be.
Mi 27-én megyünk megint a Tűzoltó u-ba, akkor lesz Bálint köv. kontrollja és Sárától is vesznek vért egy teljes vérképre.
Mi nov. 11-én megyünk a csípőszűrésre és 12-én a hasi és koponya UH-ra. (addigra betölti az 5 hets kort) De itt a MÁV kórház rendelőjében ingyenes.
A gyerekorvosunk szerint a koponya UH-nak nincs sok értelme...de ha ingyen megcsinálják akkor hajrááá.
Sajnos megjelent nálunk vasárnap a nátha, mindkét gyerek taknyos, de talán most már kifelé jövünk belőle. Homeós bogyót adok mindkettőnek...
Elvileg a doktornőnek és a védőnőnek is a hazaérkezéstől számítva 24 órán belül ki kellene mennie házhoz. Mi szombaton mentünk haza, csak hétfőn jöttek, de a védőnő hívott, hogy ha bármi van, hívjam nyugodtan.
Orvost lehet váltani, de úgy tudom, hogy védőnőt nem.
Az újszülött korin kívül van még:
Hasi-kismedencei
Nyaki
Lágyrész
Here
Izületi
Ér vizsgálat végtagon és nyakon
Nekem a védőnő ajánlotta..
Ha valakit érdekel-tudok tel.számot adni.
Ezeken a helyeken működnek. (has,csipő,koponya)7e. egyben.
Biatorbágy,Petőfi u.39 Gyermek rendelő
1033Bp.Vöröskereszt u.9-11 Gyermek rendelő
1032Bp.Vörösvári út Óbuda-Békásmegyer rendelő
1106Bp.Kerepesi u.67 Gyermek rendelő
1024Bp. Keleti Károly u. 10 Magánorvosi rendelő
Megértem azt is, hogy nem akarsz veszekedni, hiszen ahogy mondtad lehet még szükséged dokira és nehogy a gyereked igya meg a levét, de azért ha valamelyikük bunkózna Veled azt azért ne hagyd szó nélkül, mert NEKED van igazad!
Én mondjuk alapból olyan vagyok, hogy elküldeném őket szebb tájakra, de itt a városban tényleg egyszerű másik dokit találni...
Ebben benne van, hogy kötelező kimennie terhesség alatt is és ha hazavitték a babát akkor is.
Nem tudsz védőnőt meg gyerekorvost váltani? Bár erre nem mindenhol van sajnos lehetőség:(
De igaza van a férjednek! Ha meg összefutsz a védőnővel akkor mondd meg neki, hogy kötelessége lenne eljönni a gyerekhez! Ne neked legyen emiatt rossz érzésed.
???
Hát mit mondjak faszán végzi a munkáját! Én másnap szóltam mikor hazajöttünk a kórházból a védőnőnek is meg a dokinak is és együtt ki is jöttek!
Egyáltalán nem neked kell hozzá menni, neki kötelessége, hogy kimenjen! Megáll az ember esze...
Köszi a Monstro! Kipróbálom. Most kamilláztam, ittam már egy rakat mézes teát, gargalizáltam, torokfertőtlenítőt szopogattam....kicsit talán jobb.
Mi is a Tűzoltó utcában voltunk, a múlt héten. Remélem alakulnak már az éjszakáitok.
Nem tudsz valamit Ancsáról? Lehet, hogy azt mondaná"Miért nem hívom fel ha annyira érdekel?" de, megmondom őszintén nincsenek már meg a telefonszámaitok, mert kb. két hónapja tönkrement a mobilom, és az összes számom odalett, ami benne volt. Nem tudták még a szervízben sem életre kelteni, sajnos.