Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 szeptemberére várt babák fórum

2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)

20133. Ancsa 37
2010. márc. 4. 11:00

Ja, majd elfeljetettem. Szofi olvastam a szüléstörténeted, nagyon tetszett! Annyira huncut a kis Léna, remélem nemsokára személyesen is megcsodálhatom!

Tettem fel új képeket Andrisról :-)

20132. Ancsa 37
2010. márc. 4. 10:58

Szilvaaa, boldog hófordulót Sárunak! Mintha tegnap lett volna hogy a szülőszoba előtt beszélgettünk a félhomályban :-)

Nagyon becsüllek, hogy ilyen erős akaraterőd van. Hajnalban kelni soha nem tudtam, Andris szerencsére az egész napos ugráltatás mellett hagy aludni reggel 7-ig (igaz, közben éjjel és hajnalban 2x is eszik)

Monstro, Andrisnak is nyúlgénjei vannak :-) délelőtt max. fél órát alszik és akkor is felébred a legkisebb zajra. A babakocsiban délután szintén nyom egy félórás szunyát-de szegény akkor is sokszor felébred a villamosra, autókra. Sajnos elég forgalmas környéken lakunk.

Ebben az egyben rám hasonlít-az apjától ágyút lehetne sütögetni, horpaszt tovább.

Kacaj, még nem adtam Andrisnak semmilyen pótlást, csak gondolkodom rajta.

Tegnap már kérdeztem, de nem válaszolt senki: alma helyett mivel lehetne kezdeni? Állítólag hasfájósoknak nem ajánlott az alma. Van ötletetek?

Előbb kicsit kiakadtam. Felhívott a védőnő, hogy akkor most 1 óra múlva felugrana hozzánk. Utoljára 1 hónapja járt felénk, azóta se hang se kép. Mondtam, hogy nem OK, most nem érünk rá. A gyerek alszik, én még egyszál pizsamában, finoman szólva nem vagyunk fogadóképesek. És még neki állt feljebb. Hogy kedden volt Andris 5 hónapos, neki jönnie kell. Mondtam jöhet nyugodtan, de máskor, és legyen szíves ne 1 órával előtte találja ki. Pfffffffffff.

20131. monstro (válaszként erre: 20115. - Reka0717)
2010. márc. 4. 10:45
Ezt úgyis te érzed mi a jó nektek, de később vissza fog ütni sztem:) de azért kívánom hogy ne így legyen
20130. fredaszter
2010. márc. 4. 10:43

Sziasztok!

Reka0717, megértelek, az én Bálintom sem töltött még 2 óránál több időt nélkülem. Pedig anyukámmal nagyon jól elvan, nem lenne gond. Mégis nehéz.

Mi is tervezünk tavaszra egy kis kiruccanást hármasban, de még nem tudom merre.

20129. monstro
2010. márc. 4. 10:43
A gyerekem ismét önmaga:)) aludt 10 percet..... mindegyik gyerek ilyen keveset alszik vagy ez csak a Szandra kiváltsága???
20128. monstro (válaszként erre: 20126. - Szofi2)
2010. márc. 4. 10:40
Az én lányom nem szeret aludni:)) Bár igaz éjjel csak 1x volt fent kettőkor, fél háromra sikerült visszalatatnom aztán fél klenckor kelt:)) Átaludta a reggelit:) így valszeg ma csak 4x eszünk:)
20127. Anitah
2010. márc. 4. 10:24
Szofi, Monstro, köszi! :) A lányok is gyönyörűségesek az új képeken, mint mindig! :)))
20126. szofi2
2010. márc. 4. 09:46

Ó Demjént szeretjük:)) Biztosan jól fogja bírni, lehet, hogy végig aludni fog mint Gabuci:)

Lénával még nem voltunk hosszabb úton, Diósd volt a leghosszabb:)) Meg Gyömrő de az kb. ugyanannyi.

Olyan jó az a kép ahol egészen közel van a géphez Szasza:)) Nagyon aranyos!

20125. szofi2 (válaszként erre: 20121. - Monstro)
2010. márc. 4. 09:15

Tényleg nagy a járóka de amúgy Léna szerintem sokkal kisebb mint Szasza:) Pedig mi nagyobbacskák vagyunk apával de majd megnő ő is:)

A fürdőről már hallottam, hogy nagyon jó. Régi kolleganőm járt minden évben!

20124. monstro
2010. márc. 4. 09:14
ja és nincs is messze:)) potom 3 és fél óra:) kiváncsi leszek a kiscsaj hogyan bírja majd az utat, mert ez lesz az első hosszabb útja:)
20123. monstro
2010. márc. 4. 09:14
Idén Demjén lesz:))
20122. monstro (válaszként erre: 20105. - Ancsa 37)
2010. márc. 4. 09:10

SZegénykém:(( ne add fel, azért jársz oda hogy ne legyen hurka:) Nekem ez a betegség most jól betett, egy ideig nem is megyek seová, csak itthon nyüstölöm magam:))

Gyulára minden évben megyünk SZandra keresztanyja ott született így sokat vagyunk Gyulán:)) Bár mindig úgy voltunk hogy persze a fürdőbe sosem jutottam be:)) de talán majd idén. Utoljára tavaly voltunk a kiscsaj méág pocakba. Nem is igazán szerette mert bár én imádom a Bikinit mégis ki kellett jönni a koncertről mert úgy rugkapált:))

20121. monstro
2010. márc. 4. 09:06
Léna is cuki a járókába:)) olyan picinek tűnik benne, vagy járóka ilyen hatalmas?:) Szandra már lassan végigéri az övét:) Bár igaz nekünk a kisebb van:)
20120. monstro
2010. márc. 4. 09:02
Gabuci nagyon cuki az új felsőd:))
20119. szofi2
2010. márc. 4. 08:38
Anitah! Gabuci nagyon édes:)) Jó nektek, hogy van a házban kisbaba és jóban vagytok!
20118. szofi2 (válaszként erre: 20116. - Zodkacaj)
2010. márc. 4. 08:34
Az is jó kis testmozgás! Mi ha olyan helyre megyünk kettesben ahol sokat kell lépcsőzni akkor inkább kenguruban viszem.
20117. szofi2 (válaszként erre: 20114. - Reka0717)
2010. márc. 4. 08:32

Ezt te érzed de előbb-utóbb jó ha kicsit elszakadsz tőle. Csak néhány órára. A későbbiekben sokkal könyebb lesz neked is meg neki is!

De akkor majd legközelebb:) Jó vásárlást! Múlt héten én is vettem két cipőt, most egy melegítőt kéne beszerezni:)

20116. Zodkacaj (válaszként erre: 20105. - Ancsa 37)
2010. márc. 4. 08:14

Ti milyen ügyesek vagytok:)

Igazából nekem elég torna Annát cipelni ide-oda. A gyógytornász egy olyan házban lakik, ahol egy félemeletnyit kell cipelni a babakocsit a liftig. Nem merem húzni, mert azért össze-vissza rázkódik. Eddig mákom volt mindig volt aki segítsen...Elővettük a sport részt azóta Anna nem sír séta közben:)Szeret nézelődni...

Ancsa Andris már kóstolgat almalevet?

20115. Reka0717
2010. márc. 4. 08:07
Lehet,hogy nagyon magamhoz láncolom Lucát,de néha olyan mintha még a pocimban lenne és jönne velem mindenhová.Hülye dolog,ugye?Mindig azt mondta,hogy laza anyuka leszek.CVsak ez nem is ilyen egyszerű....Talán majd ha nagyobb lesz.
20114. Reka0717
2010. márc. 4. 08:04

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Köszönöm a tanácsokat meg az ötleteket.

Egészen eddig vaciláltam és itthon maradás mellett döntöttem.Majd legközelebb.Igaz kárpótlásból ma elmegyek vásárolni.Meglepem magam valamivel.Na persze viszem a Lucust is.:-))))

tegnap vettem egy cipőt magamnak,ma meg folytatom a költekezést....

20113. szofi2 (válaszként erre: 20109. - Szilvaaa)
2010. márc. 4. 07:36
Sokat keresgéltem én is és a végén a MOM park-ban lévő MOM-Wellnes-be mentem. Nagyon jó mert külön helyiségben külön medence van és nem egy uszodában leválasztott sáv. Ez nekem így barátságosabbnak tűnt. Marha nehezen vettem rá magam, hogy elmenjek, már hetek óta készültem de nem bántam meg végül:)
20112. szofi2 (válaszként erre: 20105. - Ancsa 37)
2010. márc. 4. 07:33
Az edzésről bővebben értekezek a naplóban:) Amúgy a baba-mama jóga a II.kerületben van a Mechwart tértől kb. három percre. Ez is messze van tőletek?
20111. szofi2
2010. márc. 4. 07:32

Jó reggelt!

Monstro irigyellek, biztosan szuper lesz a pálinkafesztivál! Mi is mennénk ilyenekre de csak ha a közelünkben van, Gyula kicsit távoli:)

Ancsa nyugi, tegnap nekem is volt egy-két olyan gyakorlat amikor bénáztam de az edző nagyon kedves volt és mindíg segített és bíztatott mindenkit.

Szilvaa! Sárának nagyon boldog hófordulót! Amit meg Te csinálsz az fantasztikus! Csodállak, hogy két gyerkőc mellett ennyit mozogsz és tudsz készülni a versenyre! Nagyon drukkolok neked!!!

20110. Szilvaaa (válaszként erre: 20093. - Reka0717)
2010. márc. 3. 22:28
Ha kocsival vagytok akkor a Petőfi hídon átjöttök Budára és a volt budai Skála helyén novemberben nyílt az ALLEE. Egyszer voltam ott, mert a tesómék arra laknak, azt tudom ajánlani...
20109. Szilvaaa (válaszként erre: 20097. - Szofi2)
2010. márc. 3. 22:25
Hol voltál aquafittness órán? Irígyellek, mert itt a közelünkben nincs...
20108. Szilvaaa
2010. márc. 3. 22:24
Ja, beszereztem pilatesz DVD-t, majd beszámolok hogyan jött be (csinálom e egyáltalán itthon - egyedül) Az egyik csak 13 perces, elvileg arra mindig lenne idő vmikor:)))) Ha jó akkor szívesen továbbdom majd másolásra!
20107. Szilvaaa (válaszként erre: 20105. - Ancsa 37)
2010. márc. 3. 22:22

Ancsa!

Torna ügyben ne keseredj el... Én az uszi mellett (heti 2x ugrok már hajnali 6-kor:(, készülök a júliusi "veterán Világbajnokságra) heti 1 vagy 2 alkalommal este 8-ra tudok elmenni vmilyen órára. Általában a pilteszt választom, mert az nem ugrálós és még cicvel is bírom úgy ahogy. Na ma nagyon megszívtam, mert "bátorkodtam" egy ún. has-popsi-fenék órára bemenni ami kiderült, hogy 3/4 részt step aerobic amit alapból sosem bírtam:((( Úgyhogy most hulla vagyok és hajnalban holnap megint uszi, de az akaraterő segít!!! Mi akik szültünk már (mindegy hogy hogyan!!!!!) mindent kibírunk!

Amúgy kicsit beteg az egész família, szerencsére a láz már elmúlt, de szegény Sáru is ugatva köhög akár csak Bálint és én, és ettől vagy 4x kelünk éjjel:(((

Holnap lesz a kiscsajom 5 hónapos! Rohan az idő! Andrisnak és minden mostanság és nem mostanság hófordulós babának sok puszi!

20106. Fulopke33 (válaszként erre: 20105. - Ancsa 37)
2010. márc. 3. 22:19
lehet hogy csak a meleg viz meg ahogy fekudt a kadban es pont ott nyomta. A masik - de nem megijjeszteni akarlak - az ekcema. Marcinal is ez az ekcemas kiutes jele. Jo zsiros kremmel kend be, en minden nap este- reggel a gyogyszertari popsikremmel zsirozom mindenhol hogy ne kezdjen kiszaradni. Figyeld, ha hamar elmulik, akkor csak veszmadarkodtam...
20105. Ancsa 37
2010. márc. 3. 21:57

Képzeljétek, ma este fürdetésnél vettük észre, hogy Andris háta-nyaka-tarkója tele van kisebb-nagyobb piros foltokkal. Nem hólyagok, plecsnik. Szerintetek mi lehet ez?

Fülöpke, nálunk u.e pepitában. Tegnap kapott Andris tápit fürdés után, ma csak cicizett.

Tegnap elmentem tornázni, de kb. a felénél bőgve kijöttem. Nem bírtam tovább, pedig már 2 hete járok. Rémesen éreztem magam. Utanám jött az edző, vígasztalt-ő egy hónappal előttem szült. Szóval visszamentem, de legszívesebben hazaszaladtam volna. Utána könnyebb gyakorlatokat csináltunk. Régen egy ilyen óra meg se kottyant volna, most meg...

A hasamon egy óriási hurka van, egyszerűen nem tudok tőle normálisan lehajolni, zavar minden mozdulatnál.

Szofi, milyen az aqua-fitness? Mit csináltok?

Babás jógára én is eljárnék, de nem tudom, van-e felénk ilyesmi.

Monstro, ez a fesztivál jól hangzik. És állítólag Gyula szép hely.

20104. monstro (válaszként erre: 20101. - Szofi2)
2010. márc. 3. 21:34
Várjuk a beszámolót:) nálam ez a betegség jól kettévágta a dolgot:)) viszont a bicajom mér itt van. Úgyhogy ha jobban leszek legalább napi 10 perc bicaj itthon:)) tornézni nem akakrok menni, mert így már párszor megjártam. És persze visszaestem a betegségbe:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook