2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
:))
Nekünk nem hozták, el kellett battyogni érte a folyosó túloldalára! Friss gátsebbel ez nem is volt olyan könnyű mutatvány...
Húúú csajok, néha úgy rám jön a vágy, hogy újra babás legyek! :)
De aztán győz a józan ész... :D
Remélem hamarosan képet is láthatunk Ádám babáról! :)
Gratulálok nekik!
Jaj szegényke, gyors gyógyulást az ünnepeltnek!
Tényleg Monstro, én még nem küldtem el a képeket amit kértél Gabuciról. Nem késtem még el vele? Már mindenki elküldte?
Monstro, aranyos lehet Szasza új telefonja!
Biztos nagyon tetszik neki is! :))
A nyakláncos Szaszáról várjuk a képeket! :))
Szofi, nagyon szépek a képek Lénáról! Nagyon édes a mosolya! :D A virág is gyönyörű!
Fülöpke, szerintem ne aggódj, Gabucinál is volt ilyen amikor szinte minden nap felébredt hajnalban 2 körül. Szopizott és aludt tovább. Ez kb. egy hétig tartott nála, azóta végigaludja az éjszakákat. A szomszéd kismama is azt mondta hogy náluk is ez volt, Sugi baba is egy hétig minden éjszaka felébredt, de nála is elmúlt. Lehet hogy ez egy ilyen átmeneti dolog náluk így 5-6 hónapos kor között. Szerintem nálatok is helyreáll majd az alvásrend.
Réka, nagyon szép a virág amit Luca kapott! :))
Fredaszter, Bálint nagyon ügyesen ül! :)) Azóta már biztos kapja a szurit! Szegényke! :( Szorítok hogy minden rendben legyen!
Babszika, majd a játszókáról várjuk a képeket! :)
Köszi! :))
Na megyek naplókat olvasni, mert oda még nem jutottam el.
Sziasztok!
Megszületett végre a kis Drága! Részletek a naplómban. :)
Jaj olyan izgatott vagyok még mindig! :)))
Köszi Lányok, aranyosak vagytok! :))
Szofi, akkor már a telefonod bármelyik pillanatban csöröghet! :)) Szorítok hogy minden rendben legyen! :))
Kriszta április 4.-re volt kiírva, 3 héttel hamarabb érkezett a kis legény! :) Szegény mondta még a múlt héten hogy úgy érzi hamarabb meglesz a baba és tényleg! :))
Jó reggelt! Nakilátok a naplók olvasásának.
Anitah, gratulálok a kis jövevényhez. A hosszú haj, úgy látszik családi vonás! Apának gyors gyógyulást, hogy a keresztelőn fitten és egészségesen büszkélkedhessen a fiacskájával.
Monstró, az jó ajándék, tetszik, és milyen maradandó! Szasza lehet, hogy egy kis műszaki zseni lesz? Elállítani már sikerül neki a telcsit, legközelebb talán már fel is hív valakit!
Kedves virágot kapott Luca baba. Szép pofija van nagyon!
Anitah annyira édes Gabuci a képeken:)
Szofi Léna is ahogy kapaszkodik a rácsba:)
hát én ha most kérdezitek azt mondom sose többet gyerek:)) elég nekünk Szasza is:) És ha belegondolok hogy lehetne sokkal rosszabb is...
Talán 10 vagy 15 év múlva:)
hát csajok ez a mei-tai....nem SZaszának való. Belelkötöm és egyből üvölt benne. Nem szereti ha nem tud mozogni.Többek között ezért utálja a babakocsit is:)) De azért próbálkozunk:))
A pocisoknak meg sok sikert és boldog babavárást...az utolsó órákban...
Amúgy lehet,hogy hülyén hangzik de én tök szívesen szülnék megint,mármint most is akár.Annyira jó visszaemlékezni.
Csak ami utána történik az már nem olyan jó...bár nekem balúl sült el a vége ,úgyhogy akár az is lehet jobb is.
Akarok várni még pár évet,hogy legalább 3-4 év legyen köztük.
Sziasztok!
Remélem már meggyógyúlt mindenki!
Nem hiszem,hogy lesz erőm visszaolvasni csak az első oldalig max...Ma elég hisztis napunk volt,úgyhogy csak bekukkantottam.
Husi ügyben mi is többször eszünk a héten,már február elejétől adom neki.
Ma megette a főztömet is.Borsó-krumpli-pici táp.
Annyit dolgoztam vele,mivel a botmixertől annyira nyúlós lesz a kaja,hogy ökölődik tőle,viszont ma szűrőn átpaszíroztam neki és teljesen más állaga let.Majdnem befontam a hajam.De megérte.
Bébiételbe minenevők vagyunk.
Holnap érkezik postán az etetőszékünk kíváncsi vagyok milyen lesz,mivel apának karácsonykor rendeltem egy multimédiás fotelt és kisorsoltak és nyertem.Porszívóra meg etetőszékre vásároltam le..Látatlanba,mvel tök messze van...
Van aki abban eteti a babóját már?
De jó! A barátnőm is mindenórás - szombatra volt kiírva - úgyhogy én is állandóan azt várom mikor jön a hír, hogy már a szülőszobán van! De egyenlőre nem akar kibújni a kiskrapek!
De drukkolunk nektek, hogy hamar meglegyen a baba!
Látom jó sokat írtatok. :)) Most nincs időm visszaolvasni, épp csak felkukkantottam, majd reggel.
További szép estét mindenkinek! :)
Persze, mindenképpen! :-))
Jaj, már olyan izgatott vagyok, még semmi hír. Remélem minden rendben lesz és hamarosan megszületik már ez a kis Tündér! :-)