2009 októberi babavárók (beszélgetés)
De csend van:)
Vasárnapi szieszta:)
Wanesz!
Feltetted mar a kepeket?
ildi!
Jo etvagyat a goroghoz, szuper jo. En egy kis rakott karfiolt dobok ossze.
A meccs jo volt, szerintem a jatekvezeto gyakran fujt ellenunk, lezamitva a ket golt, a kapus volt a legjobb magyar jatekos, s megtudtam, hehehe, hogy itt jatszik Hollandiaban a Babos. A 11es utan pedig a tobbi magyar jatekos is egesz jol jatszott. a masodik gol, az pedig egy igen szerencsetlen gol volt. Amugy nem rossz most a magyar valogatott Koeman vezetesevel.)))
Raktam fel a naplómba 2 képet:)
Nem találtam táncisat..az szerintem a fotósnál van:p
Ez is nagyon jól hangzik!
Most jégkrémezünk, ez a lehető legegyszerűbb!
Hm..mit ne mondjak elég viccesen nézhettem ki...3kilóméter gyaloglás után az uccsó métereket futva...mint egy pingvin...:D hihi
De többet ilyet nem csinálok...utána egész nap nyilallgatott :S
nyers tojás???? nekem a tiramisuban nincs is tojás,csak babapiskóta koff.mentes kávéba ásztatva és vaníliapuding sajtkrémmel...
Te csinálod a krémet??
Sziasztok Kismamáim!:):)
Megjött a parkett ördöge:D Denemám:D tök jó volt a lagzi,egész jól bírtam,a lánykám viszont olyan csendbe volt a pocakomban,hogymár néha keztem aggódni h mi baja lehet.Aztán egy két nyújtózkodás után megnyugtatott..szerintem vadidegen volt neki a nagy zaj,meg az a sok emberi hang:)
Jah igen tánciztam,nade nem ment ám olyan könnyen:DOlyan volt mintha belett volna gipszelve a derekam:D
Apa nem mindig ötült h kimentem pár mercet táncizni,mert félt h bajom lesz vagy valaki megüt:p
Szal azért annyira nem vittem túlzásba:)
Kaja volt dögivel,ettem ám rendesen:D Sütit annyira nem,de az esküvői tortát se hagytam ki:)
Majdnem éjfélkor indultunk haza,mert már nagyon kényelmetlen volt az ülés és folyton keményedett a hasam.
Képeket hamarosan teszek fel,csak még kikell szanáljam sóginőm képei közül is:)
Nálunk is gyönyörű idő van. Nagyon élvezem, még így a szobából is. :) Tényleg jó, hogy nem kell megfulladni a melegtől.
Futás?! :)) Belegondoltam... képtelen lennék rá... vonat ide-vonat oda. :)
Sziasztok!
Én is már vagy két hete készülök palacsintát sütni, de valahogy mindig elmaradt! Tegnap meg tiramisu lett belőle, jaj annyira imádom, csak most nem merek sokat enni belőle a nyers tojás miatt..., pedig mióta terhes vagyok már vagy az ötödik adagot csinálom és mindig csak egy-két kanállal ette belőle! :(
na elkezdtünk csuklani! :)
Megyünk ma ebédelni valami igaz görög étterembe, már készítem a pocimat, még sosem voltam ott, kíváncsi vagyok milyen lesz
Baliur: hogy tetszett a meccs??? :D Igazából nem is vártam mást a magyaroktól, egyértelmű volt hogy nem jutunk tovább, nem is tudom mire számítottak (hozzáteszem amúgy szerintem nem is voltak annyira bénák mint amit vártam), de engem akkor is idegesít hogy ennyi pénzt ölnek ebbe a hülye magyar fociba, más ágazatokban pedig olyan jó sportolóink vannak, miért nem azoknak tolják ezt a rengeteg pénzt. Egy kicsit lekalandoztam, na mindegy.
Megyek hajat mosni.
Sziasztok!
Nagyon szép nap van ma....süt a napocska és hüvi.....:)))) Erre vágytam :) Lehet főzni,úgy hogy nem sülök meg és a szél is jár..így nincs büdi kaja szag :))
Kaptam tegnap húgomtól egy olyan övet,amit a hordozóra lehet tenni és a vállamra tudom venni a hordozót!! Nagyon komoly, amcsiból jött...valami ismerőse adta neki :) Örülök ennek :)) És odaadta a szoptatós hálóingét is,veszek még egyet :)) Már csak homeós dolgok,TENA betét és szopis melltartó van hátra, tegnap a mellszívóm is átvettem :) Az is tök jó :D
Tegnap benyilallt alul a pocakom...szerintem meghúzhattam az izmom a futás során...el kellett érnem a vonatot :P :S és egész nap fájdogállt....többet nem futok :P
Ne hajts túl magad. Egyébként én is így vagyok. Van úgy, hogy semmi energiám sincs, van pedig, hogy mindent megcsinálnék a ház körül.
Ha úgy érzed nem bírod ne csináld. Gondolom megvár... :)
Jól elkiabáltam a mennyire jól vagyok szöveget, mert ahogy leírtam olyan gyengeség fogott el, pihentem, de nem múlik a rossz érzés. Szerencsére semmi fájdalom, de most megmértem a vérnyomásom és 120/82 ami ugye alapban jó, de nekem 100/60 szokott lenni,viszont ami aggaszt, hogy 118 a pulzusom, ami ülve elég rémisztő.
A baba meg 6 óra óta nem alszik.
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Megnéztük a Hupikék törpikéket, kezdődhet a nap! :-)))
Jó reggelt!
Én az elmúlt napokban olyan jól vagyok, hogy ha néha nem rugdos a baba, el is felejtem, hogy terhes vagyok. Szerintem már megszoktam a hasam, meg annyira furi, hogy a lányommal 20kg-t híztam, most meg még mindig csak 5kg-t, és a bokám is vékony...
Tegnap a lányom uralta a netet, így maradt a gazolás, sikerült az egész kertet( elég kicsi) megcsinálni térdelve, igaz a szomszédok simán hülyének néznek minek csinálom.
Ma nem leszek annyira feldobva, mert mindenkinek programja van-rajtam kívül- a férjem már el is húzott bringázni-majd jön, a lányom megy az apjához, meg a félhúgához, aki pontosan ma 2 hetes. Nekem is van programom : lakástakarítás, hát néha nem szeretek nő lenni,,mindig én maradok hátországnak.
Szép jóreggelt Mindenkinek!
Vasárnap ellenére nem tudtam tovább aludni. :)
Akkor én is nyugovóra térek!
Jó éjszakát mindenkinek!
Na mindenki alszik már?
azure gyógyulgat a derekad?