2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Mi sem vagyunk házasok és szerintem ez a gyerek fejlődését nem fogja befolyásolni és a szeretet amit kap sem lesz kevesebb. Persze tervezzük a házasságot de majd talán két év múlva, rendes lagzival, kicsit nagyobb gyerekkel és lefogyva. :)
Szerencsére minket ezzel nem csesztetnek...
Nem hiszitek el, személy szerint úgy örültem, hogy esik az eső reggel, most , hogy tervezem a boltba menést kisütött a nap, nekem meg már megint melegem van...szóval én már előre megtudom milyen a klimax( de fogom utálni )
Tegnap utána olvastam a neten és természetes a hőmérséklet emelkedés:(
Másnak nem fáj sokat a feje?
Jó reggelt!
Megkerültem és látom milyen szorgosan irkáltok!
Ma bevásárló körútra megyek, kifohyott a patron a nyomtatóból és még mindig tart a cég ellenőrzés, szóval az nélkülözhetetlen.
És ha már a városban vagyok rendesen szétnézek baba holmitéren is. Tegnap kaptam a postás bácsitól egy kis pénztet, nem sok, de az én nevemre jött. (nem vagyok élősködő anyámék nyakán :) Nagyon jó érzés.)
Szindi!
Vegyél egy jó mély lélegzetet és nyugi. Mindenkinek a családjában vannak furcsa egyének, én sem beszéltem anyámmal több int 10 évig, most meg lessük egymás kivánságát! Kizárt, hogy nálatok ennyire elhúzódna a helyzet, mert a Picinek nem fog tudni nemet mondani!
Csinálj rántotthúst és kloppfold ki rendesen, nekem bevált feszültség oldónak ;)
Sajnálom Vic99...tudom hogy én sem vagyok egyedül a problémákkal:D
Én is mindig irigykedek ha nagy családot látok, de legalább anyudék az unokát nem felejtik el felhivni...az meg hogy második férj és ennyi idösen---a francba is a te életed a te döntésed! ebbe senkinek semmi beleszolása a párodon kivül...szerintem!
Fú az anyatémához annyit bírnék én is írni: elég szigorúan fogtak 18éves koromig, aztán már szabad volt a pálya...mert anyu véleménye szerint addig volt felelősséggel irántam. Apu alkoholista,,, viszont mikor megszületett az első unokájuk nagy volt az öröm! Mondjuk elég zűrös fiatal felnőtt korom volt, nem csoda ha eltávolodtunk, aztán most hogy 3 éve rendeződött és már 50km-re lakunk nem érti meg minek még egy baba( egy másik férjtől, ennyi idősen )
A legrosszabb ha felhívom, mindig az a szöveg: pont most akartalak hívni...látogatás ? 3 év alatt 3-szor, viszont az unokáját hetente felhívja ( ne ezt nem sajnálom a lányomtól ) Valamelyik nap mondtam is a férjemnek, hogy a családom most már szorosan ők lettek. Mindig irigykedek ha szép nagy családot látok..Egy haszna van, én nem leszek olyan.
Na én is kipanaszkodtam magam!
Viszont tegnap este nekem is fájt a hasam, szó szerint görcsölt, de 10 perc alatt elmúlt!
Igaz Azure:D valoban velem aztán lehetett veszekedni!!!! ajaj
De a gyerekem más...és meg sem született ugy jött le máris rossz anya vagyok mert nem házosodok meg...de miköze a kettönek egymáshoz?
Shyana elhiszed hogy Ő élted? meg párom persze...
de látom az élet értelmét, és olyan eröt ad ami ... nincs is rá szó:D de ilyenkor tudok sirva is mosolyogni:D
Nem rágodtam ezen eddig de most egyre szorosabba hurok a nyakam körül ez miatt...
Igazán arra értettem, hogy egy egészségeset akart vitázni veled. Gondolom ezt szokta meg tőled, te meg érzékenyebben reagáltál. Feszegette a határaidat és túlfeszítette.
Érzelmileg és is sokkal ingatagabb vagyok amióta babát várok. Szóval megváltoztam.
Sajnálom Szindy :(
Remélem azért megoldódik a helyzet hamar, csak tényleg ne idegeskedj. Gondolj a pici a lányodra és akkor talán jobb kedved lesz
Hát röviden és tömören enyit a bprzalmas hétvégémről ami rám vár...de tegnap ota jönnek fájások a hasam állando fájdalomba van olyan mintha izomlázban égne...remélem inkább megszülök és nem terhelnek majd a hülyeségekkel
talán ha szülök tekintettel lesznek rám is kicsit
Na ezek miatt nem tudom hova tenni a helyzetet és nem tudom hogyan kezeljem...
egy biztos az unokájuk mosolyát gügyögését első lépéseit nem fogják látni...max képekről...
és ahogy jönnek akkor majd a lányom a lábaim mögé bujik mert idegenként fogja öket kezelni, az én szivem fog ujból és ujból meghasadni hogy az én szüleimet az ő nagyszleit igy fogja fogadni...
Nekem kell segitenem köztük lévő kapcsolatot és tudjátok az egyetlen ember akire számithatok hogy majd ezekben a nehéz percekben a mosolyhoz fog eröt adni az a párom....mert tudom mellettem lesz, és nem értem miért kedveli...illetve tudom de ez felett szemet kellene hunynia...ő az egytlen ember akit nem tud irányitani rajtam keresztül
Shyana:(
Azure szerintem erre bárki érzékenyen reagált volna! nem csak azért babát várok
jahh és a legjobb a keresztelöre azért nem akart eljönni mert nem az ő kérése alapján választottam keresztet a kicsinek!!!!
ugyanis anya szerette vvolna ha a családunkból választok, de sajna a családom olyan amilyen, megfelelöt nem találtam...és tudjátok miért lett volna fontos? mert ha a párommal nem maradunk együtt akkor egyházilag is hozzánk tartozzon a kicsi:(
Nahát ez miért jó...
Tudja hogy nem szabad idegeskedned!
sajnálom Vic99...nem tudom mi a jobb tudni hányadán álltok vagy nem tudni?
Lányok nekem az fájt hogy rögtön elutasitotta a kersztelöt, nem azt irta hogy meglátjuk megbeszéljük apáddal stb, de nem tudunk biztosat igérni...nekem ennyi elég lett volna...
Aztán meg összeakar minket házasitani akkor talán itt lenne?
és a végén tudjátok mi volt a válasza az egész veszekedére? hogyő csak egy egészségeset akart vitázni, de én tul érzékeny vagyok!
Nagyon sajnálom, nincs egyszerű dolgod, pláne, hogy ezt azért tényleg meg kell beszélnetek ami gondolom akkor ott nem lesz egyszerű. Neked így a szülés előtt erre nem igazán van szükséged, ezt Ő is megérthetné. Számomra érthetelen, hogy miért ilyenek néhány szülők. Sajnos az enyém is ide tartozik.
Lehet a keresztelő témát meg el kéne egy kicsit napolni. Legalább addig amíg megszületik a pici. Hátha azután megváltozik a véleményük!
Szerintem idővel minden megoldódik! Főleg ha a baba megvan egy csapásra meg tudnak a dolgok változni! Tehát nem szabad aggódni!
( az én anyukám fel se hív, az jobb? )
Nem tudom...leirom...
Anyáék angliába vannak ezt nagyjából talán mindenki tudja...most jönnek haza, amiért kikellene ugorjak örömömböl a bugyimbol, de nem igy van...
Anyuval kb 2hete olyan szinten összemarakodtunk hogy nem tudjuk kezelni a dolgokat...
Irtam anyunak hogy a kicsinek szeretnénk keresztelöt tartani, tavasszal avgy kora nyár tájékán, gondolkozzanak el erröl mert mi könnyebben tudunk hozzájuk alkalmazkodni mint ök mi hozzánk...megirtam párom bátyját kértük fel keresztapának...aztán jött a hidegzuhany...a válasza:
ne számits ránk!
sirtam reggeltől délig folyamat de tényleg folyamat és igy aludtam el, nem akartam veszekedni vele ezért inkább megirtam neki hogy most nem irok mert nem erre a válaszra számitottam...
de ő nem birta ki...provokálni kezdett...
És a végén persze minden bánatom elöjött hogy én sem számithattam rájuk nem is tudom hogy gondoltam hogy talán az unoka fontos lesz...akkor jött az hogy ne itélkezek a munka meg a nyugdij itt magyarba bla bla és miért kéne neki nélkülöznie? mondtam neki nekünk is van hitelünk nekünk is vannak gondjaink de nem hagyjuk hátra a családjainkat (2fiu gyereket hagytak itthon egyedül akik 19 és 22évesek) meglett a baj az autoval ez is elkerülhető lett volna...
Aztán valahogy ugy nézett ki kezd oldodni a dolog mert bocsánatot kértem hogy igaza van...de a szivem széthasad ez miatt azota is...2napig ugy tünt minden rendben van már ujra...
de nem akkro jött az anya részéről hogy kereszteklő elött a Párom vegyen el feleségül ez az ő kérése...mi ezt megbeszéltük párommal, és irtam neki hogy mi majd szeretnénk rendes esküvöt egyszer...vagy ha ugy alakul akkor nem lesz...és akkor megkaptam ezzel cserben hagyom a gyerekemet:(
ujabb sirás
a párom már nem tudta elviselni hogy ennyit sirok busulok a legszebb idöszakomban és irt anyámnak hogy nem lenne e jobb a veszekedések helyett arrol beszélgetni hogy készülök az anyaságra vagy egyéb élményeket...akkor anya persze besértődött és fejemhez vágta hogy minden az én hibám mert mennyire elutasito vagyok az angolok felé irányába.
Ez igaz nem tudom felemeszténi hogy elmentek, de rosszat soha nem kivántam nekik, bocsánatot kértem ujra, de válasz egy hete nem jön...
Apa irt hogy megbeszélünk mindent...
Jó reggelt Kismamáim!
nekem nagy szivfájdalmam van...és nem tudok senkitől tanácsot kérni illetve akitől kérek az meg nem tud egy normális választ sem adni...
Nagyon félek a hétvégétől!
Én már megjártam a közértet :) Már 5kor fent voltam :/
itt esik is az esö