2009 októberi babavárók (beszélgetés)
aki csalogatni szeretné a babát az sexeljen sokat:D
nekünk konkrétan ajánlotta a doki lehetne csalogatni, mert a kishölgy már igy is nagybaba lesz hozzám képest:D pedig nem is szedtem semmi vitamint:D istenem kitudja mekkora lenne ha szedtem volna bogyokat????
Sziasztok:D
na meg van ki lesz a második?:D Hedonistamama:D
bármi is lehet októberig:D ki is huzhatod, de nem is biztos...Csajok:D annyira örülök Ildinek, ugy szoritottam hiszen naaaaaa az első:D megtört a jég...mostantól hullunk majd mint a legyek:D
Nekem is jönnek fájások, de a mai napot birja ki esetleg este az még rendben van, de szerintem mi még kihuzzuk a jövö hetet is:D és esetleg hétvégefelé bár engem konkrétan nyomat lefelé a kishölgy:D a doki mondta is hogy leszállt a hasam és hogy a feje illeszkedett de majd ő dönti el mikor akar kibujni:D én már állnék elébe:D
Jó reggelt!
Én is szeretnék gratulálni Ildiéknek!! Tegnap egésznap suvickoltam,nem is volt időm olvasni Titeket, amikor meg este olvastam a hírt, úgy feldobódtam, hogy el is múlt a fáradtság :)
Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő :))
Sziasztok!!
Jajj dejó!:)
Ildi!Nagy gratula nektek és jó egészséget kívánok meg sok sok tejcsit!:)
Nekem is az volt az első h idekukkoljak,igaz ma jó későn kelltem:D
Most voltál dokinál?
Nem vasárnap van?
Nektek nincs hányingeretek?
Ha nem eszem azért van, ha eszem azért, nagyon uncsi..( pedig többször keveset eszem )
Akinek nyílik a méhszája az pihenjen sokat! Én még ráérek 3000 értékkel.
Jó reggelt mindenkinek!Hát elkezdődött, ó de jó!!!
Ildiéknek sok puszi és jó babázást kívánok valamint sok tejcsit a picurnak!
Jó reggelt!
Voltam doki bácsinál, nyilik a méhszáj én pedig ilyen erősen érzem :(((
Az érték: 2222! De ezzel még kihúzhatom októberig, főleg mert a kiscsaj inkább játszik a bordáim között, mint hogy a fejét tenné a nyilásba...
Jó reggelt :)
Ildiékröl van valami friss hir?
Jó reggelt midenkinek!
Én is csatlakozom a többiekhez, és szívből gratulálok a drága kis Lilien babához! Igazán formás kis csomag a méretei alapján! Nagyon jó egészséget kívánok. És persze jó szopizást!
Jó reggelt!
Megvan az első baba!!! Gratulálok Ildinek meg a babának meg a családnak! Hurrá!
Tegnap egész nap buliztam( reggel 9-től este 10-ig), sőt még koncerten is voltam az este- olyan igazin teljes hangerősen- kicsit meg is ijedtem, hogy a baba hogy viseli, de be aludt. Igaz csak fél órát bírtam, mert kellett a levegő!
Komolyan azóta nem fáj semmim, még a náthám is elmúlt a napsütésben, sőt le is égtem.
Amúgy így terhesen mindenki beszélgetett velem + elmesélte a saját szülését.
Ahogy olvasom már többen babáznának, de ez az októberi fórum :) és még csak szeptember van!!! Na ebből látszik, hogy a 40 hét nem szentírás.
jó reggelt
Ildi: gratulálok:)
Jó reggelt!
ILDI: Gratulálok nektek, jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok! Te aztán szépen beelőztél minket!
Nagyon várom a fényképeket!!!
Jó reggelt lányok!
Este nem bírtam mármegvárni a hírt, úgyhogy most az volt az első, hogy feljöttem.
Ildiknek sok szeretettel gratulálok a kislányhoz!
Nagyon várom majd a fotókat!!! és persze jó egészséget kívánok Nekik! :)
Hedonistamama lehet jóslófájásaid voltak. Én egész éjjel azt éreztem, hogy fájásaim vannak, de persze nem voltak csak dolgozott a tudatalattim. :) Semmi bajom.
Szindy! Te jössz! ;))))
ISTENEM ;)
GRATULÁLOK :D sok egészséget nektek Ildi :D
annyira izgatott voltam nem tudtam aludni:D
GRATULÁLOK;D
Nagyon fájok!
Már egy órája görcsöl a pocim, nyikorog a derakam és 5 percenként megyek pipikélni kb 4-5 cseppecskét. A szeméremcsontom és az a vékony kis csik ahol véget ér a popi és kezdődik a combom élesem hasogat. Szerintem nem valódi fájás, mert Hédi nagyon aktiv, de sehogyan sem jó.
Se állni, se sétálni, se ülni, se feküdni. A tusolás sem jött be.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Ildinek és a babának jó egészséget:)
Jól beelőzött mindenkit:)))
Na megvan az első októberi babánk!:)
Nagyon örülünk mi is a férjemmel együtt.
Sok boldogságot kívánunk a kicsi Lilienhez és jó egészséget!
Még anyukámat is felhívtam, hogy elmondjam neki az örömhírt! :))
Ildi smse:
Szisztok! Máté Lilien 20:10kor 2620 grammal , 50 centivel megérkezett, egészségesen és gyönyörűen! :)
Velem is minden ok, már nem is emlékszem a fájdalomra! Holnap lesz gépem és irok bővebben, köszi mindenkinek, hogy gondoltatok rám!
Puszi
Nem semmi!Le vagyok döbbenve!:)
Isten segítse meg őket!
Na a férjem most ijjedt meg, hogy hamarosan itt az idő.:)
Elfolyt a magzatvize és szerintem mindjárt babázik. Írt smst-t azt hiszem Pitypangnak és már készítették fel a műtétre.
ÉN most néztem valamelyik Reality tv-n a születések című dokumentum filmet. Nahh elgondolkodtató!!! :)
Lányok!
Épp csak idepillantottam, mi van ildivel??
miröl nem tudtok beszélni??Csak egy kérdés.:D
Ha bedobom azt a szót hogy kisnyuszi farka azt is szétcincálnátok szerintem ....
Ezt szeretem bennetek hogy mindenre van valami megoldásotok..:D