2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Én is ennék egy kis mézes zsömit tejcsivel...de lusti vagyok felállni..na meg közben nem tudok írni :D
Nah megjöttem.Megint elfelejtkeztem a vacsoráról,így nem értettem h miért lettem mostanra oltári éhes:P
Szal ettem:P
Pedig ilyenkor nem is szoktam:)
most nem oda írtam :)) de szeretek néha így pörögni...mostanság ritkán volt ilyen és olyan jó :))))))
Látom a novemberieknél is aktiv vagy ;)
Nem kell ketté szakadnod :)
Nem igazán a külső az ami nőies, inkább a lélek.
Vigyorgok, sugárzok, és annyi energiám van, hogy na
És az a vicces,hogy szeretek beszélgetni a szexről meg ilyesmiről...de a haverokkal nem lehet,mert olyan furán érzem magam,hogy ecsetelem a vágyam,vagy mesélek egy sztorit,közben akkora a hasam,mint egy ház...és megkérdezik,mikor jön a baba? :s
Örülj neki :)) Én egyáltalán nem....de nem is érdekel most....nekem a baba a minden :)) Majd utána formálom vissza magam :)))
Én még birom!
És én mostanában nagyon nőiesnek érzem magam, talán ez is egy előjel???
neked is :)
Mindenki lelép...lassan...
na ez az, a nőiesség majd később...
megyek én is pihenni, mert eléggé fáj a hátam.
jó éjt nektek!
Az enyém is..hozzám képest...én nem vagyok/voltam valami szégyenlős...nappali volt a kedvenc helyem...meg gyertyák...nincs függöny :D:D ő meg elfújta nehogy belássanak....:D:D:D:D:D
Ó ezek a kispapák! Még jó, hogy nem ük csinálják végig, egy náthéba is képesek belemagyarázni a mindjárt meghalok érzést :)
Sz.r lenne nélkülük.
na ezt most nem tudnám eljátszani..valahogy nem érzem nőiesnek magam...pedig Apuka nincs fából,éreztem mikor odafaroltam hozzá :))
A konzervatív szót komolyan írtam,, de hát e mellé a csupa jó tulajdonság már ráadás. szóval nem panaszkodom, várok, van időm.
Nem semmi....én mikor a péknél vásárlok,rádőlök a pultra..férjem mérgesen nézett,mikor beültem..mondom mi van? erre meg: ha összenyomom a gyereket akkor megfejel! na tessék... én nem is éreztem,ő meg váltig állítja,hogy lefeleztem a pocakom,annyira rádőltem :P
Hát erre annak idején volt egy tuti módszerem.
Elkezdtem egyedül, akkor amikor látta és kedvesen suttogtam, hogy ő mennyivel jobban csinálja. Sosem tartott tovább 2 percnél az egy személyes játék ;)
Hm...hát várom már én is,hogy lehessen egy kiadósat szeretkezni...arra lesz erőm :)))
Jó éjt és szép álmokat! Kevés pisi járatot!
hát hogy hajoltam előre, aztán mikor hátra akartam dőlni akkor vettem észre , hogy a gyerek a hasammal az asztal alá került, alig bírtam kihúzni. ezt persze 2-szer játszottam el...
Hedonistamama! Nincs ikertesó, de azért minden jóban van valami rossz, mint lentebb írtam...konzervatívabb életet élne, mint én..
Ha szülés után meggyógyultak a varratok, randizok egyet nyuszival! Vagy szólok a kedves jó barátnak hogy pókhálózzon egy cseppet, mert becsavarodok :)
További jó szórakozást, Mamik! Megyek elteszem magam pihenő üzemmódba. :)
Jó éjszakát!
kire gondolsz? mert ha rám..nekem is emlékeim vannak..de az dögivel :))) mióta esküvőnk volt nuku szex..vagyis a teljes formáció..
Én egy hete várom, hogy ne aludjon el őfelsége, szerintem semmi kedve egy bálnával lenni, mindig rám fogja, hogy én aludtam el, meg délután, hogy jön haza a gyerek...kifogás az van. Szóval van is meg nincs is, mint a mesében.
Kedves férjednek nincs véletlenül egy iker tesója? Lehetőség szerint himnemű?
én meg itt rötyögök....hogy tudtad beszorítani?? hehehe...hát szerintem férjem mindjárt ki szól,hogy halkabban :)))
Nyithatsz a tuti ötlet előtt is, mert később mg tudod a címet változtatni. ;)
További ajánlott fórumok: