2009 októberi babavárók (beszélgetés)
akkor megyek én is.Remélem azért mindenki jól van!
Most láttam.hogy már 6 baba van köztünk.Azért jönnek a fiúk is szép sorban.
Én is gratulálok Loni84-nek és az ikreknek:))) Sok boldogságot és jó egészséget Nekik!!!
Ahhoz képest, hogy ketten voltak bent anya pocakjában alig jöttek előbb a kiírt időpont előtt:))))
Én a holnap estét szeretném még egyben megérni Kistesóval, aztán "indul a mandula"...:)))))
Sziasztok, ez nem semmi amiket írtatok 10 oldalt kellett elolvasnom mire idáig értem!
Gratulálok az ikrekhez és sok sok tejcsit valamint jó egészséget nekik!
Azt hogy rángattak én is éreztem és amikor a gyomornál varrták össze a cuccost, ugyanis rejtély az orvosok számára hogy miért, de a gerincérzéstelenítés a gyomornyálkahártyára nem hat. Úgy mondta az aneszteziológus, hogy sok kismama szokta érezni amikor ezt a részt rakják össze, sajnos nem tudnak vele mit csinálni, hát nekem az is nagyon fájt. Ezeken kívül amúgy tényleg nem éreztem semmit.
De egy szép nagy zöldes lilás kékes folt a köldököm alatt azért ott ékeskedett, úgyhogy tuti valaki segített a könyövékel is! :)
Már csak a tejserkentőt szedem, az urticat, nekem nagyon jó!
Amúgy szedtem a bogyókat és nekem nagyon beváltak. Úgy szedtem ahogy neked is írtam a császáros verzióát, és a sebem is gyönyörűen gyógyult és vérezni is csak két napig véreztem. Lehet hogy nem a bogyók miatt volt, de pozitívan kell hozzáállni, szertintem segítettek! :)
Gabi ,Vanda nyugi nincs semmi baj.
Ha már szülnénk sem lenne nagy baj ,nem bánnám:)))
Azóta semmi ugy ,hogy Gabi neked volt igazad.Neked/nektek mikor volt ilyen nyákdugó dolog???
Ez is mindenkinél más és más.
Fájás nuku az állandó kereszcsont fájdalom az állandó de amugy semmi,a fiam mozog.
Oké így most jobb egy kicsit.
Majd jövök!pá
az első császárnál sajnos nem volt elég idő megvárni az érzéstelenités hatását.
A másodiknál is éreztem, ahogy rángatnak, húzzák de pl. a vágást vagy ilyen mást nem éreztem.
Nem volt fájdalmas, csak kellemetlen az érzés.
Érezted,hát milyen érzéstelenítőt adtak ezek a szadisták?
De általában az a jellemző hogy nem lehet érezni,remélem.
Hát ez remélem megúszom.
Azt hallottam,hogy félre tudják húzni az izmokat,de ez akkor lehet hogy egy baromság.
Kitalálhatnának valami ilyesmit,mert ez borzasztó sok idő mire teljesen rendbe jön.
bizony szétvágnak rendesen mindent.
Nekem a második császárnál (hiába volt érzéstelenités) nagyon sokmindent éreztem sajnos.
Ketten rángatták szét amit kellett, majd leestem az ágyról. Mondta a doki úgy össze volt nőve minden, azt hitte szét sem tudja szedni.
Másnap reggel már azért is kötelező a séta, hogy mivel a belek és a többi minden át lett ott mozgatva, rendeződjenek nehogy legyen valami káros összenövés.
Sziasztok!
Nálunk is 5 nap császár után. Örülök, hogy jól viseled, pedig tudom nem semmi!!
szeded a homeós bogyókat?
Én is elkezdtem már az egyiket szedni, remélem hatásos lesz.
ÓÓ te egy nagyon fasza kismami vagy:)Ha te így vészelted át akkor én is átfogom,persze ha császárra kerülne sor:)
Mondjuk azt tény h sokan mondták h a belső vágás fáj jobban ,mert ugye ott az izmokat is elvágják:p
Rendben lesz minden ne aggódj.
Engem a dokim nyugtatgatott a kórházba,látta hogy halálra rémülve mindentől.