2009 októberi babavárók (beszélgetés)
A dokinak is kikerekedett a szeme. Aztán látod hagyja had gyarapodjon ideben a kis bébi. Tegnap azt nevettük nehogy aztán minket is mutogassanak a Fókuszban!!! :))) Láttátok tegnap?!
Jajj nehogy akkora legyen Runcika!
Első babához képest azt mondják nagyon nagy a hasam.
Nappal elvagyok de az éjjelek!!!....
Azta!!Most néztem meg a képet a naplódba:)
Le a kalappal h bírod még ezt a "tehert" cipelni.
Remélem nem írtam sértőt.De tényleg jól elvan a fiad:)
Nekem az exem huga ilyen beteg.Valóban az van hogy a víz nem folyik le a gerincébe.Nála az történt h kisbabaként megműtötték és egy csövet vezettek be az agyból a gyomrába.Nagyon nagy odafigyelést igényel illetve kezelést,mert náluk megeset egy figyelmetlenségből adódó probléma ami miatt majdnem meghalt ...mivel nőtt..idővel rövid lett a cső és nem vezette le a gyomrába a vizet amitől eszméletlen lett,de időben megmentették.
Értelmileg lemaradottak.De állítólag legtöbb ilyen betegnél felsem tűnik h az a betegsége van.
Ez a lányka állandó felügyeletre szorul sajnos,de iszonyat hatalmas szíve van:)
Mondjuk lassan 5 éve nem láttam:p
Így van. Minden rendben lesz a kis bébikkel! :)
Szilvaaa Veled mi a helyzet? Ha nem bújik ki a baba csütörtökig akkor megindítják a szülést vagy hagyják nálatok is túlhordani?
Lányok!
Tudom, hogy ezek komoly és fontos dolgok, de kérlek titeket, hogy csak pozitív gondolatokkal tegyétek tele a fejeteket:) Minden rendben lesz a babákkal!!!!
Rettenetes tényleg ha valakinek beteg babája születik. De azt mondták neki, hogy van akinél csak épp a terhesség végére alakul ki.
Na nála pont ez a helyzet. Velem egyidős terhes
:-((
Több viz termelödik a fejbe és a viz nem folyik el a gerincvelöbe,azt hiszem.
De beütöd a keresöbe és felhozza.Nem szeretnék megismerkedni vele közelebröl:(bbbbbbbbbbrrrrrrrr
Születési rendellenesség.
Az én barátnömnek is vizfejjel született a gyermeke.Eyg évig voltak kórházba mert mütötték most kb 3éves fél oldalát nem tudja mozgatni,és a látása sem jó.
Aztán a csaj terhes lett kb 2hónapos lenne,de lyukas szivvel született és szülés után meghalt.:((
A hideg futkos a hátamon ,ha csak belegondolok.Nem is tudom ,hogy lehet ezt feldolgozni,egy élet is kevés:(((
Nem tudom miért nem lehet ezeket a dolgokat észrevenni,ha a kismama eljár minden vizsgálatra?????
Fura...nekem is van éhségrohamom :) csak azt nem tudom,hogy tud még belém férni annyi kaja,amit megeszek :)
Viszont mostanában kevesebbet iszom,mint nyáron :S napi 2,5 - 3liter megvan,azt mondják ez elég. :) remélem is :O
a kitartás az megvan!
Itt olyan csúnya idő van. A gyerkőcök kimentek az udvarra, rettenetes szél van s tiszta fekete az ég. Adtam rájuk sapkát és meg vannak lepődve: anya esni fog a hó?
Apa is : ő befűt. Van valaki aki már fűt?
Én modntam neki vegyen fel egy pulóvert elég lesz ha majd már tényleg muszály fűteni :-(
igen,nagy a kockázata :-((
meg ugye magas a vérnyomásom, tele vagyok viszerekkel s van egy miómám is (épp a császár vágási vonalán)
Mondta is a doki, nem kis műtétem lesz, készüljek fel rá.....
Én is gondolkodtam 2 császárral a hátam mögött, milyen lenne rendes módon szülni.....
De a dokim nem adott rá engedélyt :-(((
Igazából biztosan félnék, nem mintha a császártól nem félnék. Dehát a fogorvosnál is be vagyok tojva......
Sziasztok!
Az, hogy valakinek szülés előtt nem jön előtej a mekkéből nem jelent semmit. attól még byugodtan szoptathat. Ha megnyugtat nekem sem jött szülés előtt sem a lányokkal, sem most. Ennek ellenére mindketten 1 éves korukig szoptak. Ez teljesen normális dolog, hogy amíg a baba bent van, addig nem ürül tej. A mellek felkészülnek a tejtermelésre, de a méhlepény által termelt hormonok megakadályozzák a tejtermelés beidulását. Vagyis erre a szülés után lehet számítani. Persze az is normális, hogy van egx két csepp ami kibuggyan, sőt extrém példákról is lehet hallani.
Egyszóval csak nyugalom, ettől simán tudsz szoptatni.
Akkor nagyjából akkoorák vagyunk! :)
Borzasztó lehetett a kismamának!:(
Nem is találok rá szavakat!
Természetes, hogy így érzel és jó is! Nekem már megvolt egyszer a szülés-élmény, köszönöm szépen, elég is lenne :-))
Barátnőm volt úgy, hogy az elsővel nagyon sokat szenvedett, de végül is császárba torkollott a dolog. A másodiknál és a harmadiknál már előre tudta, hoyg császár lesz, és mindig megvolt az időpontja is előre. Teljesen nyugodt volt, tudta mi vár rá, irigyeltem is, de csak ezért, magárt a műtétet én se díjazom :-(
De ha van egy kiirt időpont akkor miért kell megbeszélni mikor legyen a császár.
Azt sem tudom Hedonistamamánál miért kellett előbbre hozni a szülést? Nála volt valami gond?
Nekem elfolyt a magzatviz s utánna császároztak meg.
Az biztos hogy én ilyet nem szeretnék ez olyan mint mikor beindítják a szülést.Nincs meg az a természetes folyamata csak kierőszakolják a babót mindenféle gyógyszerrel.
Én megszeretném várni míg magától beindul a maga kis természetes folyamatába egy kicsit megtudni hogy milyen is az a szülési fájdalom,még ha szenvedek is így heteket és türelmetlen vagyok hogy mikor bújik már ki.
Na akkor megcsászározhatnak,mert tudom hogy itt az idő és nem kierőszakolva lett.
Ez hogy működik, hogy kitűztök egy időpontot a császárra?
Nekem azt mondta október 24-re vagyok kiirva, mivel ez vasárnap akkor előtte hét csütörtök.
Ha közben változik az állapotom akkor persze azonnal.