2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Megyek lassan mert éhesek vagyunk ,nst elött ettünk rudit kiflivel meg kólát ittunk,de a kis szürcsögi éhes:)
Meg rendet is csinálok mire papus hazajön:)
Csajok!
Épp írt Pitypang hogy kapott sms-t de nem tudja ki írt neki,mert neki nincs meg az a szám.
A tartalma: "Matolcsi Noémi ma reggel 8:58-kor megszületett.3350gr és 52 cm."
Szal valaki tudja kiről van szó?:p
Ha ténleg Hétfön születne meg nagyon örülnék neki,de ha most az is késö lenne.Mert hétfön lesz a másik szerelmemnek a 30.születésnapja.
A két legfonotosabb férfi az életembe eggyütt ünnepelhetné a születésnapját:))
A párom esténként mindig elmondja neki ,hogy hétföig bent maradjon ám:)
Ne mindenki kap ilyen ajándékot:)))
Akkor jó!
Legközelebb 22-én kell mennem,kíváncsi vagyok addig mi lesz.
Kb ennyi volt a tejserkentö is.Nem egy nagy összeg ,csak bujna már ki valahogy!
Arra irtam ,hogy egy doboz cigi árábol kijön Hédike pellusa.
Te tigrincs,egyem a burádat:)))
Tetszik a gondolkodás módod:)
Talán én ezért utálom a cigit!Komplexus inkább,nekünk soha nem volt névnap,születésnap mert hóvégére esett,DE CIGI AZ mindig volt sajnos:((
Ezek olyan sebek amiket az ember soha nem felejt el.Föleg ,hogy jön az én gyönyörüm már lassan:)
Nincs bennem harag mert felneveltek,tisztességben.De voltak óriási nélkülözések.
Legalább van elöttem egy példa amit én nem szeretnék nyujtani a fiamnak.
De nekem már most is ö a minden:))
Gyerekszobából nekem nem sok jutott:(((((((
Én 550 Ft-ot adtam darabjáért.
Miért lennék én tigrincs? Mit tettem, hogy ezt mondod?
Te sem vagy ám barika ;)
Már 2 filmet is kinéztem neked, amin jó bőgni.
Ház a tónál, Csodás álmok jönnek
Drágák ezek a homeós bogyók amugy!??????????
Gabica igazi oroszlán tigrincs anyuka vagy!Büszke vagyok rád:)
Az első szám, a Te esetedben a 2 a méhnyak hosszát jelenti: 2cm, tehát megrövidült és a külső, középső, belső méhszáj 1-1 ujjnyira nyitva.
Gratulálok, jól haladsz :)
Most nézem a doki azt írta a papíromra,hogy
2111 a méhszáj.Az azt jelenti,hogy 2újjnyira nyitva?Hát én mindjárt elájulok azt mondta csak kicsit ez nem kicsi,vagy de?
Szedtem mindenféle homeós bogyót, de én még mindig azt mondom, hogy a belévetett hit többet segitett, mint maga a golyócska :)))
Az utolsó hónapban minden nap elmormogtam magamnak és Hédinek, hogy szépen csendben kinyilok, mint egy rózsabimbó és a virág közepén feltűnk ő maga, a csoda. És tessék, fájdalom nélkül nyiltam 3 ujjnyira...
Még jó hogy a kórház itt van a túloldalon:D
Amiatt nem aggódok:D
Hús leves sok zöldséggel, kompót, gyümi lé, hársfa tea, ártézi viz.
Ma vettem Urticát
Én is cigiztem a pozitiv tesztig, azóta egy slukkot se. Nem hiszem, hogy újra rá fogok gyújtani, meg Hédi pelenkái annyiba kerülnek, mintha naponta elsivna egy doboz cigit..
Még most is doboz cigiben számolok, rohadt egy szokás...