2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Eleinte kicsit furán viselkedett Leni, de aztán most szerintem egész jó már a helyzet. Még van pár dolog, amin kell csiszolni, de talán nem lesz már gond, hanem egyre jobb lesz. Puszilgatja, szeretgeti, akarja nézni a pelusozást. Tiszta kis büszke magára, hogy ő a nagy és okos, aki már segíteni is tud. :) Dícsérem is, hadd élvezze a "nagyságot". :)
Az első napokban sem konkrétan a Simi volt a baja, hanem hogy rá kevesebb idő jut kizárólagosan. Néha mond ilyeneket, hogy ne vegyem fel és sírjon, de mondom, hogy őt is megvígasztaltam, amikor pici volt. Ettől megnyugszik és kész. Mindenkinek meséli, hogy őt is babakocsiban toltam, neki is volt pelusa, ő is a hasamban volt, stb. Sőt! Előadta, hogy őt is várta a Norbi, aki neki az apukája. :))) Hát, nem volt szívünk elrontani a kis örömét, így csak mosolyogtunk és mondtuk, hogy igen, őt is várta. :)
Nálunk is pont így van. Annyi, hogy én egy fotelben szoptatok a nappaliban, hogy egyik szobában se "zavarjunk" senkit. Igaz, néha majd' leesik a fejem szoptatás közben éjszaka... Volt, hogy arra riadtam, hogy előrebillen a fejem. :)
Leni velem aludt régen. Rossz érzésem is van, hogy az elsőnek megadtam ezt, a másodiknak egyszerűen nem tudom. Azért napközben néha a mi ágyunkra teszem és hozzábújunk. :) Sokat lelkiztem ezen a témán, de meggyőztem magam, hogy attól még pont úgy szeretjük Simit is. Sőt, Lenikémnek csak én voltam ott, neki meg itt vagyunk hárman, mint rajongók. :))
Minden új babázó mamáinak jó egészséget kívánok!
Sok boldogságot!
ha jól számoltam az ismert adatok alapján 18 kisfiú és 14 kislány született, szeptember és november között...( lehet utána számolni már késő van)
Készüljetek egy életen át tartó szeretetre!
Sziasztok,
hozom a hírt :
TEGNAPI ( sajnos a telefonom bénázása miatt csak most tudom megosztani veletek )
SZIA! FÜLÖP RAMÓNA VAGYOK MEGSZÜLETTEM 2 ÓRAKKOR 3800G-AL ÉS 56CM-EL! SZÉP VAGYOK ÉS EGÉSZSÉGES VAGYOK!
képet tettem fel magamhoz Bea kislányáról!
Innen is gratulálok nekik!!!
Helló!
Gratulálok minden kedves ÚJ anyukának! Jó egézséget és sok tejet nektek :)
Pelus: nekünk a libero nem vált be, sokkal puhább a tesco színes, de annál jobb a pampers. most mégis a huggies a nyerő.
Én már nem szedek tejserkentőt, mindegyiktől fájdalmasan megduzzadt a mellem. De sok folyadékot iszok és nem eszek puffasztó dolgokat.
Mi együtt alszunk és a nagyszüleivel is szívesen alszik :) Van olyan, hogy hajnalban átviszik magukhoz és szólnak ha éhes. Akkor átballagok és a nagyágyban szopizunk, jobbról anyám, balról apám. Jókat vigyorgunk, mikor morog a cicinek és minden pukit meg böfit megdicsérünk és örömködünk, hogy kijött.
Gratulálok és jó egészséget kívánok Nektek! :)
Látod azért csak kibújt az picúr!!!! :)))
Gratulálok nektek és üdv.' otthon! :)
El sem hiszem, mennyien lettünk a végére császárosok... Én úgy gondoltam, azért nem ilyen magas az arány. Mind simán készültünk szinte, aztán tessék... Nem mintha lenne jelentősége, csak úgy meglepődök, na.
Azt hiszem, az Anyák Lapjában is van.
A napokban láttam én is, de nekem az jár, más nem, máshol nem nagyon láthattam. :)
megszűnt? Nem is tudtam. Pedig minőségre jó pelus volt. A lidl-is is hasonló, de azt árban nem tudom, már régen vettem.
Ma voltunk az első gyógytornán s jó híreket kaptunk. Mivel nem genetikai az elváltozás, gipsszel és gyógytornával szépen helyre fogják hozni a lábát. (remélem)
Sziasztok!
Ma értünk haza a kórházból :) Boglárka Tekla nevű kislányunk 3840 grammal, 54 cm-rel, hosszú fekete hajjal, pufók arccal, császármetszéssel :)
Sajnos a koraszülött intenzíven indítottunk ott a Jánosban (nem volt koraszülött), de a születés során magzatvizet nyelt, így enyhe légzési nehézség miatt oda került. . . :( az első 2 nap nagyon szar volt - mivel nem ölelhettem magamhoz - és teljesen kikészültem ettől, de most már minden OK, egészséges, szép nagy baba, aki nagyon ügyesen szopizik :)
A hétvégén megpróbálok visszaolvasni, de addig is sok puszi mindenkinek :)
Képet rakok fel :)