2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Én is csatlakozom a névnapi jókívánsághoz! Sok boldog Gabi napot!
Nekem is volt így egy darabig, de majd rendeződik a dolog. Inni is csak annyit igyál, amennyire szomjasnak érzed magad. A szoptatáshoz nincsen kötlezően megivandó folyadék mennyiség. A túl sok folyadék is elveheti az étvágyad, és egy bizonyos mennyiség felett már inkább negatívan befolyásolja a tejmennyiséget.
Minden Gabriellának sok boldog Névnapot kívánok!!!
Puszika
Szia lányok újabb kérdésem lenne,ne haragudjatok....nektek de. nincs bajotok az evéssel,én alig bírom rávenni magam,és nagyon kevés dolgot tudok megenni.Du.ra helyre áll,de addig nem túl jó......inni iszok vizet jó sokat....
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogyan lehet beküldeni a szülésem történetét?
A férjem és én már 3 hete megkaptuk az oltást (valahogy így nagyobb biztonságban érzem magam) és Bálintnak külön javasolta a hematológus, mivel Ő vérzékeny...
Sára meg az anyatejen keresztül általam van védve:)))
A grapefuit mag olaj erős vírus és baktériumölő hatású. Ezen kívül ajánlják még nagyon az ezüstkolloid oldatot mert erre az is nagyon jó, illetve erősíti az immunrendszert. Most a járvány idején megelőzésre is kiváló. Volt egy dokinő aki állítólag tv-ben nyilatkozta, hogy nem oltás kell hanem ezeket szedni. Na ki is iktatták a pozíciójából. Én mondjuk nem hallottam de mesélték. Az ezüst kolloidot csak olyan szedje aki nem fémérzékeny!
Martinka nem szopizik ezért tudok annyit fejni. 150 ml-eket eszik meg, így három etetésre elég. Végülis annyit tudok fejni amennyit megeszik mert fagyasztásra nem marad. Napi 6-7 alkalommal eszik a drágánk. Szerencsére annyi tejci van így nem kell neki tápszert adni.
Most Niki is ráhúzott.Nemtom mi van vele.Lassan 4 órája h alszik:p
Roli egész nap alszik :O ez meglep
Shyana ,most látom h küldtem még 1 virágot:D Van helye még a vázában?:D
Immunrendszer erősítő.
Gondoltam erre a téli időszakra nem jönne rosszul,mert nem szedek semmi vitamint.
Ez a grapefruit csepp mire jó?
Én ilyen aloe verás löttyöt iszom, azt vettem a múltkor, meg a Hipp Natalt, mert azt szoptatásra is ajánlja.
"Ja és a nyáladzásban lehagyja a kutyát."
Ezen tök jót nevettem:D:D
Nálunk is látszanak már a fogai, csak én azt hittem hülye vagyok, és rosszul látok. Ilyen sokáig fog jönni? Ja és a nyáladzásban lehagyja a kutyát.
Oltás: mi megkaptuk.
Tegnap este törpilla olyan síros volt, falta a kezét...benéztam a szájába....szegénykémnek a felső fogacskái már dolgoznak. Ma elmentem a védőnőhöz hogy nézze meg és mit látunk...már alul is fehéredik az inye. A fiamnak 4 hósan bújt ki az 1. foga....még 2 hónap (vagy ki tudja mennyi) nyüglődés????? Jaj szegénykém!!
Hali!
Voltam ma 1-2 boltba és megnéztem ezt a grapefruit cseppet.Mindegyik dobozra az volt irva h terhesek és szoptatós kismamák nem szedhetik.Szal nem mertem megvenni.Lehet a tietek valmi drágább fajta.
utána már csak kitisztítja 1szer v 2szer az nem fáj aztán a végén meg betömi az sem fáj
szóval a nehezén túl vagy :)
Voltunk mérlegelésen mi is több mint 1 kg-t hízott a drágám 4700g 5 hetesen! :)
De ott volt egy 18 éves anyuka súlyos szív beteg a babája 2 hetes volt de még csont és bőr és lila volt a színe is:(Mondanom se kell a nagymama nem volt fehér bőrű!
A védőnőm kicsit szidta hogy egész terhesség alatt nem foglalkozott semmivel!
Nem is kommentálom tovább!(kicsit szomorú de visszakapta az élettől csak szegény kicsi)
szia!
Én is most járok gyökérkezelésre de még csak az ideget kezelgeti utána mit csinál fáj az még?
amikor kiölte az ideget az nem volt egyszerű!!:(
Milka csak hason alszik, háton kipattannak a szemei...
Nah most hasra fordítottam és hihetetlen de még 10 perce így fekszik:D:D
Vagyis alszik...pedig nagyon útál hason feküdni.Most talán elfogadja ezt a pózt is:)
Annyi időm volt most h hajat mossak és megszárítsam:p
Vasalni kéne :s
Azt hiszem a tejtermelés lényegére világított rá az Úr Isten! Hova fér el ennyi tej? Hát ez a lényeg, hogy ennyi nem lötyög a mellben a szoptatás kezdetén, hanem közben termelődik a tej nagy része, amikor szopik a baba.
Milka is nyűgös, biztos ez a hülye idő. Nektek hogy kelnek a babák éjszaka? Mert nálunk kezd beállni h este 11 szopi, és utána csak 6-7 fele. Pedig még csak 6 hetes...
Nálunk 4-szer eszik ma, biztos jön a hó és betermel, hogy neki kezdhessen a téli álomnak. Vagy nem tudom miért is nyügis ma. Nekem főzni kéne.
Felraktam a szülés történetet a naplómba ha valakit érdekel..
Ez kész:)
Az ágya fölé hajolok és elkezd nevetni:D:D
További ajánlott fórumok: