2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Gabica régen irtál a naplódba,pedig én nagy hódolód vagyok:))
Köszönöm a jeleket:))
Kár,hogy én ezt nem igy érzem.Még mindig utálok tükörbe nézni mert egy bálna köszön vissza:(((((((((((((((((((
Próbálok tornázni de idöben nem nagyon jön össze:(((
Hát a sorozat,vannak napok mikor nem látom illetve két sirás és szoptatás között nézem ha tudom.
Már nem is lényeg:)
Karácsonyt jelent,és igen most lesz.
Máté név pedig Isten ajándékát jelenti és ténleg az:))
Csak picit tudtam vissza olvasni de én is csatlakozok a klubbhoz:
ÉN IS SZERELMES VAGYOK A FIAMBA:)
Kedves Rita!
Nagyon szép anyuka vagy! És ezek a sármos fiúk :DD
Tudod nézni a sorozatod mióta megszületett Máté?
A Noel névnap most lesz?
Sziasztok!
Én is teljesen be vagyok fogva a két fiúval. Nálunk is megy az orrszívózás mindkettőnek :-(
A fiúk szombaton megvették a fát, Andriskám fel is díszítette azon nyomban, ahogy apa befaragta :-) Így most van egy pici karácsonyfánk, teliaggatva az összes fellelhető dísszel, amink csak van ( én szoktam szelektálni ). De legalább a karácsonyi érzés megvan! :-))) Mi ugyanis csak szenteste leszünk itthon, pénteken már utazunk anyuékhoz, ezért mindig előbb díszitjük a fát, hogy egy kicsit itthon is élvezhessük.
Sziasztok!
Már jópár napja nem voltam a fórumon ...a 2 gyerek teljesen leköt.
Akinek több gyereke van, árulja el a titkot hogy lehet kétfelé szakadni??? Én már teljesen zombi vagyok, reggel 6-tól este (tegnap) 8ig egyedül a 2 gyerekkel. Ha a picit altatom a nagy hív játszani ha szopizunk tuti kakálnia kell. Enni...már nem is tudom mikor ettem nyugodtan, az alvást meg már nem is tudom mi az. Nagyon fáradt vagyok. A "kedvenc" apósom meg karácsonykor jön a bolond nőjével és még kitalálta volna hogy hívjam meg anyukámékat is. A főszervezőbajnok, de annyi esze nincs hogy esetleg ők hívjanak meg. Mondtam neki hogy apa reggeltől estig dolgozik, mindkét gyerek itthon mert Máté beteg így nincs oviban. Erre kiröhögött. Fogalmam nincs hogy mikor fogok főzni, sütni stb.
Bocs lányok de tényleg nagyon magam alatt vagyok.
Mennek kell mert törpilla felébredt.
Mi se sétálunk :(((
Karácsonyi hangulatom nulla!!!
Szerencsére a spermadonor nem jelentkezik! Inkább ne legyen apja Hédinek, mint egy hazug tolvaj legyen az...
igen már szerintem 6 kg felett vagyunk!
Most ilyen időbe nem mentünk ki,majd szerintem este kocsival szaladunk csak haza,annyi lesz a levegőzés csak!Tegnap se mentünk ki,én nagyon fázok és inkább bent vagyunk!
Mostanába már hő hullámok se jönnek rám,pedig hettekel ezelőtt olyan hő hullámjaim voltak!
szia!
Mi újság? Hogy vagytok? Hogy oldjátok meg a sétálást/levegőzést?
Megvettétek már a fenyőt?
És persze a földöntúli boldogság mikor válaszol. És csak Te érted mit szeretne :))
Akkor is elönt a boldogság mikor a tapasztalt több gyerekes anyukák ringatják agyba-főbe de nem halkul a sírás. Nagy nehezen visszakapom a babám és amint hozzáérek csend, béke, nyugalom és mosoly :DDD
Mégiscsak én vagyok az anyukája :)
Sziasztok!
Hedonistamami nagyon jól leírtad, ÉN IS SZERELMES VAGYOK A LÁNYOMBA :DDD Mindenhova hurcoljuk a pihiszéket és nyomom a rizsát, ő meg vissza:DDD
Én egy naplót vettem a 12 évesnek! Szintén mindent fikáz, engem hülyéz, mert minden pelus cserénél megpuszilgatom Hédinek még a popsiját is :DDD
Hintőpor: én a lábamat hintőporozom, mert nagyon izzad és büdi lenne, ha kihagynám a porozást :)))
Kari: Úgy döntöttem beteszem a kis angyalt a fa alá és tessék neki örülni. Ünnepek után pedig mindenki kap pár fotót, amit mutogathat :)
Hiszti: szerintem ők még nem képesek ilyesmire. Sokkal inkább anyára vágyik, vele, CSAK VELE jó minden. Én nagyon élvezem ezt az igényét. A pihenőszékét viszem magammal ahova csak tudom és magyarázok neki, ő meg vissza :)))
SZERELMES VAGYOK A LÁNYOMBA :DDDDDD
Elvileg a hintöpor felszivja a nedvességet.De tényleg nem merek kisérletezni.
Van gyógyszertári testápolónk,az a nyakáról levitte épp néztem,de a tokájáról nem:d
Föztem ki kamillát,azzal mosakszunk.Most épp a nyakamon,mert nem akar büfizni:p
ezzel csak az a baj hogy messze lakik tölünk és most karira megyünk le..
Párom húga.. de kiboritó
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
2nap és karácsony,nekem sincs hangulatom.
Pedig már kész a m.kalács,a zserbó.
Az én gyerekem háta tiszta fekete szőr:(((
Hát remélem kikopik vagy jön a szőrtelenítés:))